Аватарно - велико любовна / Тема No 25

• 18 774
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, днес голям цирк с прикачи-то Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Като гледам, май утре ще гласуваме Peace
 Половината сме голи smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 496
Ехоо  Whistling Има ли някой освен Пламито де  Joy Joy

Това прикачи обаче няма намерение да се оправя  ooooh!

Peace

# 497
Аз съм оптимист-прикачито ще се оправи и повече няма да му се доверяваме Hug
Ми ще гласуваме като се видим Heart Eyes

# 498
И аз се навъртам тук, ма нещо не виждам изгледи да се оправят нещата.  Confused

# 499
а къде другаде може да се кават? Аз от 30 минути се опитвам на един друг ама не става и много се изнервих!!! #Cussing out

# 500
  • вятър в маслините, вятър над хребета
www.picvalley.net Peace

# 501
# 502
Идвам аз да гласувам и гледам - почти всички голи Crazy
Това прикачи хубав номер ни спретна този път, и друг път се е разваляло, ама поне по-бързо се е оправяло, а сега като гледам цял ден никакво го няма ooooh!
Аз се облякох, че ми е странно без нищо, между другото ползвах сайта на Мементо Мори, много е удобен, доста по-бързо става от tinypic, които ми къса нервите с думите, където трябва да се пишат, за да си качиш всяка снимка. Мементо Мори, благодаря Hug мисля вече него да ползвам за игрите, за да не стават пак фалове.

# 503
Mоля. Hug
Аз за това ползвам него, може би един от малкото без глупави реклами и кодове.

# 504
Блгодаря,май и аз ще ползвам този Embarassed
Мементо мори много готини шевове на премяната Wink newsm10

# 505
  • КиТ
И аз го пробвах идеален е,много удобен,за разлика от тоя tinypic,  Crazy,че верно тия надписи яко ме дразнят  ooooh!

# 506
Memento Mori ,Sellene ,·٠•violetka•٠· момичета направо се влюбих в комбинациите ви! Heart EyesВсички сте за  първо място! Embarassed
Аз в тази игра запърви път щях да гласуваm и то какво стана.... Confused

Селлен аз ,ако можех да правя такива красоти като вашите,шях да се включа в играта и аз с точно такова представяне на Гърция-маслинкiте! Peace
много ми хареса!

# 507
  • КиТ
 ~Artemis~ лесно е и аз преди не се вглеждах в напасвания и тем подобни,па гледай сега  Crazy Joy Joy Joy

# 508
ами лесно,не ми се вижда,то ровене на снимки избиране на подходящи много работи са,но пък съм добър консуматор и наблюдател,направо очите ми остават #Crazy

# 509
~Artemis~, благодаря Hug
Само, че на мен това ми е резервната комбинация, за играта съм с това в спойлера.
Визуално маслинките са по-красиви, но мустакатите чичковци са ми много забавни и реших да сложа тях, а маслинките да си оставя за извън играта.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт