Аватарно - велико любовна / Тема No 25

• 18 362
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
  • Once there was a Hushpuppy...
Това от някаква игра ли ти беше Джой newsm78

Деси го е казала - мъже, който ни пораждат пеперудите Laughing Laughing Laughing

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ползвах го за мъжката игра, но си ходех с него седмици преди и след това. Много ми е любим Blush

# 632
Е, значи ако пак има тема мъже няма да ходиш с ползван Laughing Laughing Laughing, ще вземеш да си спретнеш един чисто нов и неупотребяван Mr. Green

Да, сега се присетих, че наистина ти беше от тази игра, колебаех се дали не беше от спортната Grinning

Джой
Скрит текст:
Ходи да видиш в темата за Джоузи как си допълних поста от вчера, да не правя спам със снимки само, има нещо по така с моя любимец Том

# 633
  • КиТ
Fraqueza, уникална е девойката ти. Аз я "следя" във фейсбук чрез снимките на Роис. Много хубаво дете е, със страхотни сини очи и огромни мигли, а косата..... Heart Eyes

Ми предложи й приятелство де,ей значи,само аз и Роис сме й приятелки,хич не сте нахални значи  Thinking Joy Joy Joy Joy

За темата съм за Мъже,а щом са и спортистиииииии Heart Eyes Идеята вече ми е ясна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Я кажете обличла ли съм преди Дино(Фелипе Маса),пък и да съм го обличала ще се повторя пък  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 634
Не знам дали си го носила Плами, ама аз гаранция ще си метна полугол Кристиано.....ммммммм txtloves

# 635
Е, значи ако пак има тема мъже няма да ходиш с ползван Laughing Laughing Laughing, ще вземеш да си спретнеш един чисто нов и неупотребяван Mr. Green
Аз мисля направо да пропусна, хвана ме мързела пак Mr. Green. За спортистите ще се замисля, в останалите две със сигурност не се виждам.

А твоят аватар го носи Бебето поне половин година, все се каня да ти кажа и все забравям Peace.

# 636
  • КиТ
Не знам дали си го носила Плами

Някой който помни да каже  Mr. Green Joy Joy Joy

# 637
  • Варна
Плами, ти пък Маса...не ми разваляй хубавите представи за спортист-мъж Mr. Green Mr. Green

У нас сме фенове на Алонсо Simple Smile

# 638
Аууу, бе Джой що не свиркаш по-рано, аз вече го разхождам от 3 дена Laughing
Сега ще се пременя Flutter

# 639
М,да за предпочитана тема-пеперуди Wink

# 640
Джой
Скрит текст:
Ходи да видиш в темата за Джоузи как си допълних поста от вчера, да не правя спам със снимки само, има нещо по така с моя любимец Том
Ходих, видях, казах, и снимки на кърмачето сложих, и темата за най-много седмица ще се изпише Joy

# 641
  • Сопот, Пловдив
Плами, мисля, че беше с Фелипе в спортната игра.

# 642
  • КиТ
Плами, ти пък Маса...не ми разваляй хубавите представи за спортист-мъж Mr. Green Mr. Green

У нас сме фенове на Алонсо Simple Smile

Ми фен съм му,Алонсо до преди година го проклинах,сега не чак толкова  Mr. Green Joy Joy Joy

Роис Crazy Ми може ли пак да се повторям в такъв случай  Thinking или ще слагам любимеца на Джой,Джой-Фелпс Whistling Joy Joy Joy Joy

п.п Проверих верно съм била с него,ама това е билоооооооооо,ехеееееее...

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 16:46 от plami89

# 643
мъжееее, де ги Joy

# 644
  • Сопот, Пловдив
Аз за пеперудите съм готова, ако ще сме с тях  Mr. Green , за мъже има да се чудя... Аз много мъже си харесвам, ама снимките им не са това, което искам. В спортната бях с Клуиверт, като нищо ще се повторя, той си ми е голяма любов.  Heart Eyes  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт