Аватарно - велико любовна / Тема No 25

• 18 354
  • 716
  •   1
Отговори
# 675
Откакто загорих 2-3 тенджери се отказах доброволно от готвенето Embarassed
Не питайте с какво се храним Rolling Eyes

По темата-мъже-спортисти ми излиза ето това
Скрит текст:

# 676
Sause baus!, и аз май ще направя като теб. Simple Smile
Напоследък хич не ми върви в кухнята. А днес дори щях да я подпаля за малко. ooooh!

# 677
  • В Космоса
Аз този път ще се наслаждавам само на атлетичните ви мъжки тела (надявам се и лицата да хващат окото, де  Crazy). Laughing

Откакто съжителствам със сестра си през ден се надишваме с пушеци доволно. Не бях виждала таквоз чудо.  Взех да се притеснявам да не се подпалят сериозно някой път.

# 678
  • España (Плевен)
Акаша, не ти допада темата ли? Затова ли няма да участваш?  Sad

Да ви представя новия хит..  hahaha hahaha
Шести ден и има 147 831 363 гледания, а само за 1 ден има 18 млн. гледания

http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ&list=FLiRWOp7kBh13Uu0aNyziKrg

# 679
  • София
К А Т И, на мен ми се струва, че малко се
повтаря темата с тема, по която сме играли -
"Спорт". Дори аз я спечелих точно със снимки
на мъж спортист. Но, щом сте я избрали вече,
явно не пречи предишната игра.  Hug
Аз бях за "Пеперуди".

Фракеза, невероятна красавица е дъщеричката ти!

# 680
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Откакто загорих 2-3 тенджери се отказах доброволно от готвенето Embarassed
Не питайте с какво се храним Rolling Eyes

По темата-мъже-спортисти ми излиза ето това
Скрит текст:

Ти се шегуваш, ама аз се възхищавам на историята на този мъж Simple Smile Канили са го неколкократно да приеме американско гражданство, а той винаги е отговарял: "Чувствам се силен, защото съм българин!" ... Не знам ... аз въпреки държавата ни ... въпреки всичко ... съм луд патриот  Embarassed

# 681
Аз този път ще се наслаждавам само на атлетичните ви мъжки тела (надявам се и лицата да хващат окото, де  Crazy). Laughing

Откакто съжителствам със сестра си през ден се надишваме с пушеци доволно. Не бях виждала таквоз чудо.  Взех да се притеснявам да не се подпалят сериозно някой път.
hahaha
Чак си ви представих всичките как си подпалвате тенджерите.   Mr. Green
Супер, радвам се, че тази тема избра КАТИ. В началото се чудих кой ли мъж-спортист да си пльосна за играта, но преди час ме огря невероятна идея. Та, да има някой късмета да ми го крадне!
Нали няма да е проблем да има дублажи? Все пак много от нас могат харесават един и същи спортист.

# 682
  • В Космоса
КАТИ, да, некомфортно ми е някак си да слагам мъжки аватари, не знам... В предната тема с мъже участвах, но там поне си имах любимци, а спортистите са ми тооолкова далечни...

Хайдеее, уговорките за срещата тук.

# 683
  • София
Значи едното предложение е за 11.05.,
другото е за 13.05.
Да изберем датата първо, ако искате?

Аз съм "за" 13.05.

# 684
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз в тази събота съм с баба и без мъж  Joy Та, ако някой иска и по-напред да се видим ... ще съм "волна птичка"  hahaha Сосче, ти си ми наблизо и си ми дружка - да дрънна един телефон? Simple Smile

Иначе  ... На 13-ти, ама за обедна биричка, че след 17 трябва да вземам дребната от ясла Simple Smile

# 685
  • España (Плевен)
Да не забравите фотоапаратите.. да гледаме снимки..  Mr. Green Mr. Green 
Аз на 11 май съм рожденика  Crazy  Цели 27 ще навърша..  hahaha

# 686
  • КиТ
Ах как искам вече да се пренеса в София,всеки ден ще ви измъчвам със срещи  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy

Софи да знаеш,сега ще почнат:Що понеделник,ама не може ли друг ден,ама тогава има еди си кво,ама мъжа реши да учи и да ми остави детето Whistling И накрая залагам,че ще се съберете 4-5 човека,готова съм да обзаложа 5 лева които ми ги дължат тука от темата,тъй че и да загубя те ще ги дадат  hahaha hahaha hahaha

# 687
Аууу новата тема ще е много

# 688
  • София
А, Плами, то никога не може да се угоди на всички,
но който може да дойде, е добре дошъл. И двама-трима
да сме, пак съм сигурна, че ще си изкараме весело.
Нека по-малките деца не се пречка за майките си -
приемат се всякакви варианти - майки с деца, майки
без деца, бъдещи майки, важното е среща да има.  Simple Smile  Hug

# 689
Плами, ама как само си го описала hahaha
Аз сега се смея, ама на нас с Плами точно това ни се случи, като се пробвахме да организираме повече хора Crazy
Скрит текст:
Айде пренасяй се, де Praynig Пък ако можеш да се прехвърлиш в онзи централния клон на твоята фирма, до който бяхме, направо ще е супер, защото ще си ми наблизо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт