Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 976
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Почерпка за 2-рия рожден ден на Алина Heart Eyes

# 526
  • Нейде из лудите гори...
Да е жива и здрава Алина! Все по-послушна да става или поне малко по-разбрана Simple Smile Бъдете щастливи цялото семейство   bouquet

# 527
  • Варна
Олее, кога пораснаха тези деца..  Crazy Да е жива и здрава Алина! Да бъде много игриво и сговорчиво дете и много да радва всички!  bdbaloni
dessy encheva отдавна съм забравила какво е спане до късно. Ние сучем, не сучем ставаме в 6-7ч, 8 максимум, а рекорда ни е 9.30ч.  Laughing Щом ще сте наблизо, обади се да съберем наборите.  Wink И честити ти покупки!
Нури честити ти поредни розови гащи!   bouquet И аз не знаех, че породени е по-вероятно да са от един пол.

# 528
  • Vaudreuil Canada
Съни да ви е жива и здрава Алина, да и е сладко детството и много да ти помага с бебоците!

# 529
Съни- да ви е жива и здрава Алина, много да ви радва и много да помага с бебоците, с Кали и  пожелавам и безбрижно детство и много щастие newsm59

# 530
Честит рожден ден на сладката Алина   bigdance2 Да е жива и здрава, да расте щастлива и обичана и дано скоро свикне с бебоците  Heart Eyes

# 531
  • София
Честит Рожден ден на Алина!Да е жива и здрава! Gift

# 532
Честит рожден ден на Алина! Пожелавам й здраве!

# 533
Честит рожден ден, Алина! Много здраве и весели игри!

# 534
Съни, да ви е жива издрава Алинка! Все едно вчера беше, когато всички тук стискахме палци да мине успешно раждането и!  Hug

Някой знае ли защо децата ти се натискат в ръцете, точно когато хванеш чашата с кафе и седнеш пред лап-топа, създавайки риск от двойна беля?  newsm78

# 535
[Някой знае ли защо децата ти се натискат в ръцете, точно когато хванеш чашата с кафе и седнеш пред лап-топа, създавайки риск от двойна беля?  newsm78
Щото са дребни, вредни нахалитети?  hahaha

Вчера Яна ме разби за пореден път. Тя всеки ден е с нов номер, обаче вчера беше решила, че е ден за тренировки за прегръдки.
Седнали сме пред огледалото и тя скача върху мен и ме прегръща, но цялото действие става докато внимателно се наблюдава в огледалото. После пак става и пак скача отгоре ми. И това се повтори сигурно 300 пъти. ММ беше втрещен - вика ама тя се гледа в огледалото?!  hahaha После слязох пред огледалото и клекнах и тя дойде и пак почна, от далеч се затичва, мята се на врата ми и се гледа в огледалото, как ме гушка и как ме гали по гърба  Joy Опасен мушморок!

# 536
Здравейте,
преди малко се прибрахме от детски рожден ден на една двегодишна госпожица Grinning Много готино си изкарахме и аз и Кали, много се забавлява, тренирахме за нашия празник др Naughtyгата седмица, имаше балон за нея и картонена шапчица Hug Заспа на връщане в колата, след като там яде и игра порядъчно.У нас се ъбуди, пи вода, сменихме памерса и сега уж е легнала да спи с балона, ама чувам през бебефона нещо му говори Joy
Деси[/b- повярвай ми-нямаме никакви предпочитания за пола на бебето, само да се роди живо и здраво и в 9 месец Peace, защото стресът с Кали и напрежението след това у дома беше огромнооо.

# 537
Здравейте момичета  Grinning
Благодаря ви за съчуствието.  Hug Надявам се, че ще ги изтребим тез гадове до крак. Във вторник ще идват за второ пръскане. Уж след две пръскания нещата били ОС ама да видим.
анбибан, много е гадно като има наществие от такива гадинки. Вероятно си имате осарник някъде наблизо щом като толкова редовно ви навестяват. През есента ще се изпокрият, но напролет вероятно пак ще плъзнат. Да нямате някакви неща складирани на балкона, или пък някой съсед? Ама то пък как да знаеш съседите какво си държат по балконите.  newsm78   Confused А защо толкова миризливки има при вас? И аз постирам само навън. Имаме чудесен южен балкон с изглед към Виоша и аз много си го харесвам. Ама миризливките не ни нападат прането. Пу-упу-пу. Дано да не започнат, че тогава вече сигурно ще пукна.
Деси, щом като имаш мераци да се отбивате полека-лека, тогаз "ха честито"! Жалко, че не е особено приятен повод е довел до това, но пък ви желая здраве на всички! Grinning
Мира, уж сме добре с Коки. Може да хапва по малко овче сирене и козе кисело мляко, но при по-големи количества се сдобиваме с така познатия вам вмирисан на вкиснато памперс с редкаж и слуз.  Whistling С яйца хич и не съм го пробвала. Но като хапвам аз по малко няма видима реакция. Като бебе реагираше със зачервени бузки, ако аз хапна боб, а сега той си хапва по малко без проблем. Обаче от една леща май  newsm78 се сдобихме с подсечено дупе за около 3-4 дни. Със сусам хич и не мисля да го пробвам скоро. Та така. Определено нещата са мнооого по-добре, но ми е голям дерт като се отбие какви млечни неща ще яде, че след 2-3 седмици ще изчезнат овчите и козите кисели млека и ще останем само на едното голо сирене. На ясла не е приет. Което донякъде е добре защото ще му спестя излишните мъки в опит да намерим АМ, което да му понася, но пък без допълнителната точка от яслата може да не го приемат в СГ, което вече си е сериозен проблем. На Дидко му пожелавам много безпроблемна и безболедуваща адаптация в яслата.  Hug
Ехааааа, Нуриии, три прицеси ще си имате. Живи и здрави да са ви всичките и много радост да ви носят! Само, ако знаеш как ми усмихна деня (вечерта) след всичките наши перипетии.  Hug
Тони, ами изхвърляхме, дървениците са много трудни и упорити за избиване и предпочетохме да изхвърлим най-любимите им места за леговища, че не ми се иска да се завъртим в някакъв омагьосан кръг. Ние така или иначе правим лек ремонт за да обособим детска стая та някои от нещата си бюха предвидени за пътници, ама други не. Както и да е, дано да ги изтрепаме с двете пръскания. Няколко матрака, килима и един диван мога да ги преглътна, но тез гадини да ми пъплят периодично из дома ми се вижда по-голям кошмар. иначе Зори е много щастлива и смята, че да се спи на пода на надуваем дюшек е много забавно.  Laughing А като се прибра от игра с баба си и видя, че шкафа с дрехите й също е заминал вместо да попита къде са й дрехите каза "Ехааааа, мамо, вие сте най-добрите родители, коооолко много място за игра ще имаме с Коко". Детска му работа, ние с баща им не знаем изобщо откъде ще намерим пари да накупим нужните мебели и ще спим не знам до кога на дюшек (малко като войните на мафията ще го караме  Joy) ама тя се кефи.  hahaha Ти недей мисли за случилото се с Кали. Ние всички ти стискаме палци да си дебелееш на воля до края на 9-тия месец.  Hug
Марси, обикновено след мащабни ремонти всякакви гадини се спасяват от шумотевицата, прахоляка, химикалите и всички подобни неща. Но не е зле после хубаво да огледате всяка купена мебел. Иначе периодично пръскане от специализирана фирма май помага. Аз пък ви пожелавам изобщо да не се сблъсквате с подобни чудеса.  Hug
Сънииии, да ти е жива и здрава порастналата госпожица! Много да ви радват всичките дечица и скоро да се похвалиш, че е станала най-любвеобвилната кака на света! Hug Hug Hug

# 538
Звездичкова,  има парк наблизо и сигурно затова има миризливки не знам. Те си хвърчат навън, обаче като кацне някоя на прането и аз не я виждам и я прибирам вътре, в гардероба съм намирала  Sick Пък осите идват заради боклука, той стои на терасата, но дори вътре да го държах, те са нагли и вътре влизат и аз с една кърпа ги гоня насам натам и трясвам вратата след тях, то добре че не е много горещо тия дни.
Утре сутринта рано пътуваме към морето и се моля да не забравя нещо, че за Мелник миналата година тръгнахме без млякото  Crazy

# 539
  • Sofia
Честита 2-ра годинка на прекрасната кака Алинка!  Hug   bouquet  Hug Съни, да ви е жива и здрава порасналата госпожица и да става все по-добра, без никакви притеснения вече.   bouquet   bouquet   bouquet

Нури, прекрасни, прекрасни, прекрасни новини, мила!!!  Hug Поздравления за куража и три сестрички - направо страхотно.  Laughing Винаги съм си мислела, че ако трябва да избирам, бих искала три момиченца.  Laughing Ама и ние сме до тук. Може би ако бяхме в друга страна, нямаше да се откажем от трето. Тук не смеем обаче. Ако ММ спечели от тотото, може и да се навием, ама той не пуска тото...  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Поздрави на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт