Вълци, вампири, ловци: астрално-зодиакална тема 20

• 17 778
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Не е , не е .  smile3521
Отсега се стягайте и затягайте да ви почерпя на 28.10.  Wink

# 16
  • Велико Търново
Кога изписахте старата тема, кога па навъртяхте 2 стр. от новата?!
Т'ва вместо запис.

# 17
Стегната съм и готова.  Mr. Green Аз тая година няма да черпя, явно. Минавка!  hahaha

# 18
  • NE
Пуц Ти като един мой приятел, който трърди че е неродена мома и не издава рожденната си дата. Така се покрива, че не знаеш цяла седмица кога му е рд-то. Mr. Green

# 19
  • Ямбол
Ване,мерси за темата   bouquetИ кво сега продължаваме със зодиите ли Mr. GreenНищо не казахте за девичките Flutter

# 20
  • Велико Търново
И за козирозите нищо не казвате. Навярно сте имали челен сблъсък с такова жувотно. Twisted Evil

# 21
Фейко, за мъж няма да черпя тая година, щото осъзнах, че съм влюбена след като му мина рождения ден.  hahaha За мен си ще черпя, след няколко месеца.  Mr. Green Коя зодия е този приятел свенлив?

Нищо не казахте за девичките Flutter

Ъъъ, аз тактично ще замълча.  Mr. Green Не, шегувам се, имам и много лоши впечатления от Деви, и много добри.  Hug

Анкетата нямаше ли да е зодиакална?

И за козирозите нищо не казвате. Навярно сте имали челен сблъсък с такова жувотно. Twisted Evil

Shocked Ти полудял, май френд! Преди месец ви защитавах с пяна на уста в рачешката тема. Обичам ви страстно. Някои особено страстно.  Mr. Green

# 22
  • NE
Фейко, за мъж няма да черпя тая година, щото осъзнах, че съм влюбена след като му мина рождения ден.  hahaha За мен си ще черпя, след няколко месеца.  Mr. Green Коя зодия е този приятел свенлив?
Неродената мома е между везни и скорпион. Така и не се изясни случая. Mr. Green

Не се карайте зодиакално. Има две зодии - скорпион и ухапани от скорпион. Mr. Green Теди покрепи ме! newsm18

# 23
  • София
зодиак, зодиак... дайте въпроси и отговори... аз пих една бира и вече за нищо не ста`ам!

# 24
  • Велико Търново

Shocked Ти полудял, май френд! Преди месец ви защитавах с пяна на уста в рачешката тема. Обичам ви страстно. Някои особено страстно.  Mr. Green

bowuu bowuu
 Ти истински ценител, май диър.  Mr. Green

Аз жените девички много ги уважавам, ма мъжете - тцък!

# 25
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Може ли да оцепим един въпрос...у SUPERNATURAL-a имали лЕбоф през тези 8 сезона???

# 26
Аз обичам най-много лъвовете, оф корс, скорпионите също и въпреки заобикалящите ме близнаци, и тях. Рачетата са ми доста симпатични. Деви, везни, телци - някви тихи са ми, твърде мили за мен. Е, образно казано, не съм толкова луда по зодиите и не вярвам на тия неща на 100 % . А и нали и асцедента е от много голямо значение. Но! Овните, всичките познати, всичките - опаки, вироглави!

# 27
Познавам цели три деви - дами . Едната ми е приятелка от детството - повърхностна е и голяма флиртаджийка , но си я обичам  Laughing . Другата има две деца и няма нет  Shocked , нейната радост е парцала за прах. Третата е възрастна дама - кокетка . Т`ва прическа , дрешки , лакове , аксесоари , поддръжка , бе Дева Crazy . За съжеление добавям и материалисти......, което пък не е съвсем зле , ако са със сериозни професии в които се реализират и доставят радост на обкръжаващите ги.

# 28
  • КиТ
Объркахте темите бре  hahaha hahaha hahaha

# 29
Плами, много са ти хубави дрешките.

Общи условия

Активация на акаунт