Вълци, вампири, ловци: астрално-зодиакална тема 20

• 17 757
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Може ли да оцепим един въпрос...у SUPERNATURAL-a имали лЕбоф през тези 8 сезона???

Има, епизодично обаче.  Mr. Green

Ти истински ценител, май диър.  Mr. Green

bowuu Мноу верно. Отдавна ви ценя и все по-високо с времето.  Sunglasses

Лате, сите земни сте материалисти, ама по различни начини. Материализмът си е добро нещо в много отношения.

Фейко, мене пък не сте ме хапали, на. Аз ще се броя скорпион-whisperer, щото ме кефят.  Mr. Green

Ване, обещавам да сънувам нещо анкетно тая нощ и утре да докладвам.  hahaha Щях да пусна спам-филтър Козирог-Телец-Козирог-Телец, ама ще го оставя за утре.

# 31
  • София
Може ли да оцепим един въпрос...у SUPERNATURAL-a имали лЕбоф през тези 8 сезона???

има. Всеки един епизод и всяка мимика на Тренера е любов! Всичко е любов! Светът е любов! Любооооооооов!

# 32
# 33
  • Ямбол
Дрен,съгласна съм с вас за повечето неща,характернерни за девите PeaceМъжете са просто ужасТни,върли материалисти ooooh!Аз като женски представител съм много кокетна,без грим и прилична прическа не излизам сред хора Mr. GreenДруго характерно за девите е нерешителността и критичността,поне такива са моите наблюдения Mr. Green
Лате,да си призная и аз си падам флиртаджийка,ама сега нещо съм се кротнала Mr. Green
Силве,от тихите води сме,ама чак пък много мили... LaughingМоят асцендент е Овен,много често се проявява рогатото в мен Mr. Green
И да не е спам един представител на Дева

# 34
  • София

Не се карайте зодиакално. Има две зодии - скорпион и ухапани от скорпион. Mr. Green Теди покрепи ме! newsm18
И ти ли си скорпи? Събрахме се четири, Фнимавайте Naughty

# 35
  • Ямбол
И от тях двете ни майки ooooh!Трябва да обявим Кралица на скорпионите hahaha hahaha

# 36
И от тях двете ни майки ooooh!Трябва да обявим Кралица на скорпионите hahaha hahaha

Сега е момента да ни подкупят  Mr. Green

# 37
  • Ямбол

Сега е момента да ни подкупят  Mr. Green
Нали Mr. GreenМа то се знае от сега кой ще спечели,ако съдим по вкуса им за мУжове hahaha

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 00:23 от contessa24

# 38
  • София
Вие двете сте ми лесни, кво да ви подкупвам hahaha. Нека тиквата е кралица, на мен и проста богиня ми стига Mr. Green

# 39
  • Ямбол
Вие двете сте ми лесни, кво да ви подкупвам hahaha. Нека тиквата е кралица, на мен и проста богиня ми стига Mr. Green
За тиква-каляска бях чувала,ма за тиква-кралица Rolling EyesПа за проста богиня ич Laughing
Сестро,пак ни подценяват,видиш ли,лесни сме били Crossing Arms

# 40
  • София
Е как, ей ме - простачка и женена за Бог. Проста Богиня отвсякъде Crazy

# 41
  • Ямбол
Е как, ей ме - простачка и женена за Бог. Проста Богиня отвсякъде Crazy
JoyНали си Богиня,пък нека си проста hahaha

# 42
  • София
Нещо за Ди, да не мисли, че сме я забравили...

# 43
  • Ямбол
ЧРД на Чарли Simple SmileС баща ми са на една дата родени Peace
Ади лека,дрен Hug

# 44
К'во пък толко сте ги харесали тия скорпиони, нищо особено не са за мен. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт