Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 174 089
  • 928
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Нее. Добавяш си номера на картата ( аз добарям Мастер Кард) и ти ги превеждат до няколко дни.

Топла топла информация от последните минути - не можеш да си изтеглиш парите, ако са под 9 $ - имайте го предвид Wink

# 631
Моля за помощ. Първите поръчки от алибонус ми ги отчете. Как пазарувам алибонус ми е все включено на моя профил в приложението на телефона, активирам кода за 10% пазаруване от алиекспрес отваря ми браузъра на мозилата но там не бях влязва и като натиснах кошницата ме препрати директно в профила ми в самото приложение и платих така не ми го отчете. После влязох и в мозилата в профила си пак от алибонус в мозилата в профила ми от там на кошницата и ми се отвори самото приложение платих и пак не ми го отчете. А първите ми ги отчете така. Питам ги тия но не могат да ми обяснят точно от къде е проблема. Някой да знае какво трябва да направя и защо вече не ми отчита последните 4 поръчки. Направо ще се откажа като не става те и в екстрабукс едни 10долара вече ги чакам да ги одобрят 2м след като потвърдих телефона и още стоят и чакат одобрение та незнам вече през кой кешбек да минавам алито. Някой друг който да е свестен освен тези двата.

# 632
  • Berlin
Аз с topcashback нямам проблеми.
Някой взимал ли си е кешбека от topcashback във вид на ваучер за Амазон? За колко време идва и дали работи? Simple Smile

# 633
  • Ямбол

vtvt с никой от 2-та нямам проблеми. Но не използвам мобилна версия,а от комп. начислява на следващ ден поръчките. Правя си ордера предварително, после минавам през Алибонус,Активировать,прехвърля ме в Алиекспес,избирам веднага  my orders, отгоре давам отметка на вс. поръчки да платя и извършвам плащането. На следващ ден, ми се актуализират и отчитат поръчки от предходен ден.

# 634
Нее. Добавяш си номера на картата ( аз добарям Мастер Кард) и ти ги превеждат до няколко дни.

Топла топла информация от последните минути - не можеш да си изтеглиш парите, ако са под 9 $ - имайте го предвид Wink

Явно говорим за различни сайтове. Аз ползваш cashback.epn и пробвах туку що, защото ме уплаши. Плащането си е при 2 долара.

# 635
Аз с topcashback нямам проблеми.
Някой взимал ли си е кешбека от topcashback във вид на ваучер за Амазон? За колко време идва и дали работи? Simple Smile

Аз само така го ползвам. Веднага идва на мейла, никакъв проблем. Дори се замислям, ако прехвърля в Пейпал акаунта парите другия път, някакви такси ще ми удържи ли сайта?

# 636
Кой вариант е по- добър?
Да прехвърля кеша във виртуален портфейл и от там да пазарувам или
Да си ги прехвърля на карта?

# 637
  • Ямбол

grosdanat Конкретно за Алиекспрес използвам от Алибонус прехвърляне в webmoney, след което - при плащане посочвам него и плащам със събраните и прехвърлени средства.

# 638
  • София
Освен extrabux  има ли друг с кешбек за iherb?

# 639
  • София
Здравейте, кой сайт ползвате за amazon.co.uk? Извинявайте, ако е питано по рано.

# 640
  • Berlin
И аз това мислех да питам. Мисля, че го имаше в topcashback UК, но сега не ми излиза.

# 641
  • гр. София
Здравейте, кой сайт ползвате за amazon.co.uk? Извинявайте, ако е питано по рано.

Quidco, но в момента не знам дали имат оферта.  Peace

# 642
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
в topcashback UК го няма може би от месеци. Чудя се дали ще го върнат. Преди пускаха оферти за избрани неща само, например техника и тн. В Quidco не съм проверявала.

# 643
Туку що получих съобщение от cashback.epn с реферален линк за намалението в Алиекспрес и Gearbest на 11.11, от който се получава кешбек 18%. Не знам дали е само от линк или и по принцип тогава ще е толкова, ако е първото и се интересувате пишете на лични.  Peace

# 644
Какъв е този виртуален портфейл? Само за Али-то ли се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт