BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 184
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Там....където всичко е възможно ....
Благодаря ви момичета  Hug Още се двоумя коя от двете пили да поръчам Rolling Eyes

# 91
Благодаря ви момичета  Hug Още се двоумя коя от двете пили да поръчам Rolling Eyes

За вкъщи ли ти трябва или за домашна употреба? Ако е за домашна, по-добре си вземи от България някой от тези на батерии: http://img01.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/16335815_1_585x461.jpg Може и в BIC да има, не съм обръщала внимание. Аз имам такава и ми върши добра работа, а и понеже мотора не е прекалено мощен като натиснеш по-силно върху нокътя пилата спира да се върти, това минимизира риска от наранявания.

# 92
  • Пловдив
Получих тази блуза и благодаря за момичето, което я препоръча. Peace Материята не е от най-качествените, но е хубав модел и стои добре. Нося S/M, поръчах L и ми е добре. Мисля, че и XL от тяхната номерация щеше да ми стане. Peace

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 07:07 от marzeliva

# 93
Здравейте, хайде и мен ме запалихте по тия TOOKY-та Simple Smile Искам да питам като параметри Т83 и Т88 ми се виждат близки, като изключим размера на екрана. Кой е по-добър според вас? И без да ставам досадна, при Т88 има втори слот -  WCDMA, това за 2-ра сим карта ли е? Благодаря предварително и обещавам утре да пусна списък с всичко, което съм поръчвала до сега Simple Smile

# 94
  • Казанлък
Здравейте, хайде и мен ме запалихте по тия TOOKY-та Simple Smile Искам да питам като параметри Т83 и Т88 ми се виждат близки, като изключим размера на екрана. Кой е по-добър според вас? И без да ставам досадна, при Т88 има втори слот -  WCDMA, това за 2-ра сим карта ли е? Благодаря предварително и обещавам утре да пусна списък с всичко, което съм поръчвала до сега Simple Smile

WCDMA - само този слот поддържа 3G мрежа,а другият е GSM- за 2G. Това важи за всички 3G китайски телефони с 2 сим карти.
Що е касае Т88,то той е с доста голям екран, 5.15". Прецени дали ще можеш да работиш с толкова голям телефон. По-голям екран все пак ще хаби по-бързо батерията. Тя е добра според описанието,но телефона е едноядрен. Не е минус,но това е разликата с новият Т83.
Да подчертая обаче,че в описанието на новият модел Т83 никъде няма IPS екран. Засега съм чула само един отзив и човека каза,че екрана пак си е хубав. Все пак да не забравяме и цената му от 108 долара,което е супер за 3G двуядрен телефон със яка батерия.  Peace
Не мога да кажа нищо по въпроса дали този модел ще изпраща смс-и. Това ще знаят само новите собственици.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-8% отстъпка:
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 5% , DOZQSVSAPP -8% за категория Tablets & eReaders(до 15 април)
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти) и 2Dropper2013

# 95
Здравейте момичета.....може ли да ви попитам за този таблет. PraynigЗнам че някой от вас го имаше,доволни ли сте....... добър ли е....искам да го взема за мъжо на който му трябва предимно да го ползва за четене, писане на имейли и разни такива.....когато е в движение.... Praynig
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero … roduct-20750.html

# 96
Има ли някакви кодове за таблети? Над 10 %?

# 97
  • Ямбол
-True Blue- не,за момента поне така мисля,най -големия е 8%.

Ако в поле"Recommender" въведете nikid10 ,има 5% отстъпка,кодовете са:

TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 5% , DOZQSVSAPP -8% за категория Tablets & eReaders(до 15 април)
двукратни купони: 5FeBay2013 , PPuseronly , 2Dropper2013

# 98
  • Torino,IT
Веднъж вече питах за информация как мога да си проследя пратката с тракинг номер и ми бяха посочени линковете на първа страница, но на никой от тях не ми приема номера, започва с RB......
Понеже пратката ми се бави повече от месец може ли да ми съдействате да я проследя, мога да дам и номера ако някой прояви желание да ми помогне  Praynig

# 99
Веднъж вече питах за информация как мога да си проследя пратката с тракинг номер и ми бяха посочени линковете на първа страница, но на никой от тях не ми приема номера, започва с RB......
Понеже пратката ми се бави повече от месец може ли да ми съдействате да я проследя, мога да дам и номера ако някой прояви желание да ми помогне  Praynig

давай го

# 100
  • Ямбол
Lindita е дай го де

# 101
  • Torino,IT
RB150830096CN

Не бях пред компютъра, мерси много никид, benite   bouquet  bouquet

# 102
  • Ямбол
Lindita
13-04 Италия,Милано

# 103
  • Torino,IT

Пристигнал е на тази дата там ли или ми го бавят оттогава?
Много ти благодаря Hug
Ще се надявам да дойде значи тези дни и при мен Party
П.С. Егати, на 21 март направих поръчката Confused

# 104
  • Ямбол
Lindita има проблеми с Китайските пощи и през други дестинации минават пратките и е възможно малко да се забавят,но си е напълно нормално,не е минал още месец.
Последните данни са от тази дата тези,като постъпи в следващ пункт/страна,ще се появят новите данни,утре може да има нови данни.

Общи условия

Активация на акаунт