BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 406
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Странно, а аз винаги получавам известие, че мога да си получа пратката в централна поща  newsm78 За този сайт конкретно говоря. От Амазон съм получавала няколко пратки и всички дойдоха в районния пощенски клон, но от BuyInCoins  досега не се е случвало да я препратят  Thinking

# 301
Странно, а аз винаги получавам известие, че мога да си получа пратката в централна поща  newsm78 За този сайт конкретно говоря. От Амазон съм получавала няколко пратки и всички дойдоха в районния пощенски клон, но от BuyInCoins  досега не се е случвало да я препратят  Thinking

Какъв код пишеш, общия на града или на районния пощенски клон? Аз винаги пиша втория и само там си получавам поръчките.

# 302
Благодаря ви за бързия отговор, момичета   Hug Hug

# 303
  • София
Привет, току що си пуснах поръчката, прие ми този код за 5% отстъпка  5FeBay2013   bouquet

# 304
  • Казанлък
Честит имен ден на всички именници!

От утре ще има 2 нови кода,които ще важат до 15 май

USSRVDAY8 - 8% отстъпка за всички категории!!! (2 пъти)

USSRVDAY4 - 4% на всичко (неограничен брой пъти)

# 305
 Hug Кодчетата вече работят.

# 306
  • Варна

Какъв код пишеш, общия на града или на районния пощенски клон? Аз винаги пиша втория и само там си получавам поръчките.
Винаги пиша общия за града код - 9000, с идеята поръчката да не минава през районния пощенски клон. С BuyInCoins  се получава винаги, но не и с другите сайтове.
Имам и още един въпрос към тези, който са връщали поръчки. В кой сайт може да се проследи поръчката, след като вече е напуснала БГ?

# 307

valpan   bouquet
Coolmummy Вече се възползвах   Hug
На 3 и 5 имам пристигнали пратки в София ,така че утре може би вече трябва да са в Бургас.Едната е от Aliexpres  а другата е Tooky-то от тук  Crazy.

# 308
  • Казанлък

valpan   bouquet
На 3 и 5 имам пристигнали пратки в София ,така че утре може би вече трябва да са в Бургас.Едната е от Aliexpres  а другата е Tooky-то от тук  Crazy.

Ами да,в Китай вече е 7-ми  Joy Joy Joy

m@msy,чакам отзиви за Тукито...нали ти беше поръчала Т88?  newsm78 Цената е невероятна и мисля да го взема само за интернет-ползване. Не забравяй първоначално да сложиш някаква карта с предплатени минути за да видиш дали няма да има изпращане на смс-и. Е,дано при теб всичко да е наред.  Praynig Hug

# 309

Винаги пиша общия за града код - 9000, с идеята поръчката да не минава през районния пощенски клон. С BuyInCoins  се получава винаги, но не и с другите сайтове.
Имам и още един въпрос към тези, който са връщали поръчки. В кой сайт може да се проследи поръчката, след като вече е напуснала БГ?

ако е до китай в сайта на китайски пощи там където ние проверяваме дали пратката ни е напуснала китай Peace

# 310
  • Варна
snow22,   bouquet

# 311

valpan   bouquet

Ами да,в Китай вече е 7-ми  Joy Joy Joy

m@msy,чакам отзиви за Тукито...нали ти беше поръчала Т88?  newsm78 Цената е невероятна и мисля да го взема само за интернет-ползване. Не забравяй първоначално да сложиш някаква карта с предплатени минути за да видиш дали няма да има изпращане на смс-и. Е,дано при теб всичко да е наред.  Praynig Hug

То и аз съм го поръчала, надявам се на него да мога да чета книги. Като дойде, веднага ще кажа как е  Simple Smile

Интересно, дали са ми следния проследяващ номер - CFB1674209. За пръв път виждам такъв  newsm78
Моя грешка, пратили са подаръка, а телефона от около седмица е в процес на обработка. Може и да не ми го пратят  Confused

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 08:42 от s.i.l.v.e.t.o

# 312
[quote author=s.i.l.v.e.t.o link=topic=714664.msg25098781#msg25098781 date=1367904929]
[/quote]
Интересно, дали са ми следния проследяващ номер - CFB1674209. За пръв път виждам такъв  newsm78
Моя грешка, пратили са подаръка, а телефона от около седмица е в процес на обработка. Може и да не ми го пратят  Confused
[/quote]

s.i.l.v.e.t.o-и моя телефон беше близо 10 дена в процес на обработка и им писах да няма някакъв  проблем-пратиха ми го на същия ден .

valpan-поръчах Туки Т83-заради батерията за първокласничка  Peace

Сега се връщам от пощата,пратки нямало никакви защото били почивали 6 дена,въпреки че са пристигнали на 3 и 5 май в София и разпределени за провинцията -то в Бургас хората все още си почиват  ooooh! В интерес на истината -наистина където си трупат колетчетата се въргаляха само 2-3 бройки.

# 313
  • видин
Колетите, които са пристигнали през почивните дни в София би трябвало днес да са по пощенските клонове. Поне така дава справката в сайта на БГ -пощи. Аз съм във Видин - имам две пратки - и пише, че са приети тази сутрин в 7 часа в пощата тук.

# 314
  • Видин
Здравейте! Появи се следния проблем - опитах се да направя една поръчка, платих с пейпал, но при потвърждаването на адреса ми даде грешка два пъти. От картата са изтеглени парите 4 пъти!!! но в пейпал излиза сякаш съм искала да направя транзакция към пейпал и са я отказали 2 пъти. В коинса не ми излиза тази поръчка като направена. Писах им, ама кога ли ще отговорят ..

Общи условия

Активация на акаунт