BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Освен Туки има ли други сполучливи телефони на цена 90-120 долара в сайта?  Опитах се да чета и сравнявам, но изобщо не мога да се ориентирам в морето от китайски именни и безименни телефони, а не ми се иска да рискувам наслуки. Претенции особени нямам, нормален Андроид телефон търся, просто да работи и да не прави проблеми. Принципно Туки ми харесват, но четох за проблема със смс-ите и не съм убедена, че ще успея да се справя с него, понеже китайският не ми е сред силните езици. Mr. Green
Ще съм много благодарна за някакви насоки, препоръки, предложения.

# 316
Имам спомен, че някой беше казал, че имал такъв... синичък даже май... подхождал на плочките в банята. Затова и се загледах в него преди време.
Както и да е.
Работи с 4 батерийки, не бива да се мокри. Иначе сапунът е какъвто и да е, колкото по-гъст е, толкова по-трудно тече, пише в указанията (нормално всъщност).
Лично за мен "немокренето" е проблем до такава степен, че още го мисля сапунерчото - харесва ми идеята, ползвам течен сапун от години, логична стъпка е да си вземе човек такъв със сензор. Но като не виждам да може да се окачва, а аз нямам повърхност, на която да го сложа и да не се мокри отдолу...

Здравей,

аз го имам и нямам никакъв проблем....стои си на мивката и си го ползвам вече месец

# 317
m@msy 4" телефон за първокласничка - дали е подходящо ? Тез малки ръчички #Crazy Мойта е 10 клас и чак сега и взех толкова голям  bowuu

# 318
  • Torino,IT
Не мога да не се похваля че най накрая имам промяна в статуса на пратката ми поръчана на 21 март, пристиганала на митницата в Милано на 13 април и шипната към Торино на 4 май. Laughing
Изчака ми се чакането за тези четки, аз лично приключвам с поръчките от този сайт само по вина на пощенските служби, за съжаление Peace Peace

# 319
  • Пловдив
Момичета, напоследък има ли и при вас голямо забавяне в зареждането на монетите /coins/ за направени ревюта на продукти? Имам няколко артикула, за които съм написала отзиви, а за тях все още имам опция write a review и никакви coins за тях вече двайсетина дни. Thinking

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 17:22 от marzeliva

# 320
И на мен се случи да имам липсващ артикул /получих поръчка с онези екшън фигурки-2бр./. Добре, че липсващото е за 2 долара и се прежалва. Интересното е, че са ми сложили лепките за кабели-подарък, а стойността на поръчката не е над $15 и не се полага. За да са сложили нея не знам каква им е била идеята, но щом са направили заменката значи са осъзнавали, че не ми изпращат поръчаното. А точно то ми трябва....

# 321
  • София
Момичета някой от вас да е взимал електронна защита против хлебарки принципно:

http://www.buyincoins.com/new_en/details/ultrasonic-cockroach-mo … roduct-30264.html

Чудя се дали имат ефект да поръчам.

# 322
  • Казанлък
Освен Туки има ли други сполучливи телефони на цена 90-120 долара в сайта?  Опитах се да чета и сравнявам, но изобщо не мога да се ориентирам в морето от китайски именни и безименни телефони, а не ми се иска да рискувам наслуки. Претенции особени нямам, нормален Андроид телефон търся, просто да работи и да не прави проблеми. Принципно Туки ми харесват, но четох за проблема със смс-ите и не съм убедена, че ще успея да се справя с него, понеже китайският не ми е сред силните езици. Mr. Green
Ще съм много благодарна за някакви насоки, препоръки, предложения.

Ето ти няколко модела на сносна цена:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-changjiang-a500-andro … roduct-28666.html
А500 - на този му е слаба батерия обаче  newsm78

http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-coolpad-8150d-dual-co … roduct-30408.html
тази марка съвсем отскоро е на сайта...нищо не мога да кажа за нея. Показателите не са лоши,двуядрен със 512 мб памет. Можеш да прегледаш и други модели.

На мен ми харесва този: http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-huawei-t8833-y300-sma … roduct-28013.html
HUAWEI си е име в Китай(и не само). Пише,че екрана е IPS,но за това трябва да се поразрови из интернет. Батерията също не е лоша. За езиците има само английски. Иначе апаратчето е добро за парите си. Особено в синият цвят  #Crazy
Допълвам,че има вероятност да няма Google Play. Трябва да се пита!!! Поне във един друг модел HUAWEI T8830 го няма със сигурност. За тези,които знаят как сами да си намират и да си инсталират приложения,това не е проблем,но все пак трябва да знаеш със сигурност. Аз самата ползвам телефон без инсталиран Маркет и си имам всички приложения,които са ми нужни.  Wink

И този също е добър http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-jiayu-g2-dual-core-mt … roduct-29611.html
Обаче трябва да уточниш показателите предварително. Защото преди 2-3 седмици са добавили 4 вида от този телефон JIAYU G2 и всички са били със различни характеристики...най-евтиният е бил дори без 3G(той е продаден обаче...). Така че,ако решиш да го поръчваш,уточни предварително нещата за да не ти пратят друг,например. За екрана пише,че е IPS(също трябва да го уточниш),а и батерията е супер.  Peace
Аз лично бих избирала между последните два,но G2 е по-добър избор по моето мнение... Успех!
Дано се включи и още някой със предложенията.

Не забравяйте за новите купони:

USSRVDAY8 - 8% отстъпка за всички категории!!! (2 пъти до 17 май!!!)

USSRVDAY4 - 4% на всичко (неограничен брой пъти до 31 май!!!)

# 323
Здравейте! първо искам да ви поздравя за страхотната и много полезна тема!
искам да ви попитам за един таблет, който много ми харесва по характеристика...но сякаш искам да чуя отзиви и от някой,който го е ползвал. Моделът е Pipo max M9 Thinking   другият ми въпрос е относо получаването: цената му е към 230 долара,ще отиде ли на митница и колко ще трябва там да платя?...и последно понеже нямам време да чета темите назад..има ли случаи,когато поръчан таблет да не е пристигнал..притесняват ме куриерските фирми благодаря ви много

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 23:39 от R_V

# 324
Здравейте! първо искам да ви поздравя за страхотната и ного полезна тема!
исам да ви попитам за един таблет, който много ми харесва п характерстика...но сякаш искам да чуя отзиви и от някой,който го е ползвал. Моделът е Pipo max M9 Thinking   другиятми въпрос е относо получаването: цената му е към 230 долара,ще отиде ли  митница и кло ще трява там да платя?...и последно понеже нямам време да чета темите назад..има ли случаи,когато поръчан таблет не пристигнал..притеснявате криерските фирмиблагдаря ви много

На мен ми изглежда доста добър като параметри. Пратките се получават в пощата, а за да избегнеш митницата трябва да им кажеш, че искаш да пишат по-малко от 20 долара на пратката. Ако случайно нещо стане и не си получиш таблета до 45 дни, пускаш диспут в paypal и веднага ти връщат парите

# 325
Моля за малко помощ. Получих 2 зареждащи батерии, но не работят. 2 пъти ги зареждам и не тръгват, отделно са 2 пъти по леки от нормалните батерии. Искам да им пиша, но не зная къде.

# 326
от кои батерии си взела аз мойте ги зареждам 24часа минимум и карат известно време зависи на какво на часовник и дистанционни може и по дълго на фотоапарата за 10 снимки и падат.

# 327
  • на морето
Момичета,помолиха ме да поръчам от сайта ако има от тези флашки,където се слагат в запалката в колите за слушане на музика.Срещали ли сте и ако може линк,плийз Hug

# 328
Момичета,помолиха ме да поръчам от сайта ако има от тези флашки,където се слагат в запалката в колите за слушане на музика.Срещали ли сте и ако може линк,плийз Hug

това ли търсиш? http://www.buyincoins.com/new_en/details/car-kit-mp3-player-fold … product-1097.html

# 329
  • Казанлък
Момичета, напоследък има ли и при вас голямо забавяне в зареждането на монетите /coins/ за направени ревюта на продукти? Имам няколко артикула, за които съм написала отзиви, а за тях все още имам опция write a review и никакви coins за тях вече двайсетина дни. Thinking

Първият път дали мина добре добавянето на отзив? Пробвай поне на един артикул да напишеш отзив отново и виж какво ще ти изпише. Ако не ти разреши,то пиши им чрез формата за контакт.
Здравейте! първо искам да ви поздравя за страхотната и ного полезна тема!
исам да ви попитам за един таблет, който много ми харесва п характерстика...но сякаш искам да чуя отзиви и от някой,който го е ползвал. Моделът е Pipo max M9 Thinking   другиятми въпрос е относо получаването: цената му е към 230 долара,ще отиде ли  митница и кло ще трява там да платя?...и последно понеже нямам време да чета темите назад..има ли случаи,когато поръчан таблет не пристигнал..притеснявате криерските фирмиблагдаря ви много
http://www.buyincoins.com/new_en/pages/search--Pipo+max+M9----1.html
Това е много добър таблет. Чела съм доста добри отзиви за него. Тук не си спомням някой да е споделял за такъв. Има и вариант със слот за карта 3G. Хубаво е,ако ползваш мобилен интернет,например. Иначе батерията му е добра и екрана е IPS. Фирмата е също добра и популярна.
За получаването ще трябва да се молиш да пристигне в пощата. Но знай,че винаги има една мааааалка вероятност някоя пратка да отиде на митница. И не винаги зависи от теглото или размера на пратката,а по-скоро от късмета ти...  Rolling Eyes Praynig
Моля за малко помощ. Получих 2 зареждащи батерии, но не работят. 2 пъти ги зареждам и не тръгват, отделно са 2 пъти по леки от нормалните батерии. Искам да им пиша, но не зная къде.
както ти каза vtvt,първо ги зареди за повече време и,ако не става,пиши им направо от страницата със поръчката. Има бутон Message to Buyincoins.

Общи условия

Активация на акаунт