BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 294
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Туй с телефоните у Жоба - никога не съм го разбирала  newsm78 . Има и мъжки чанти , или поне Жоб- ама у ризата  Crossing Arms Бе то и тънко не е работа, ама по- шукар Joy Joy   bouquet

# 496
  • Пловдив
fifinaki, аз тука сериозна дилема имам, а вие за мезе ме взехте  Laughing А твоя кой беше, че ме изкушаваш, голям, че и объл ...  Mr. Green
И аз прибирам в джоба понякога, че в чантата ми само мен няма. Като почна да ровя между количките, топките, бакуганите и т.н. да си намеря звънящия телефон и пишко бегало, както казва сина ми  Mr. Green
А, то Т83 свършило, значи поне то отпадна като вариант, а като се почудя още малко и Т88 ще разграбите. Да го грабвам, пък после ако трябва и шерп ще си търся да ми го носи.

# 497
fifinaki, аз тука сериозна дилема имам, а вие за мезе ме взехте  Laughing А твоя кой беше, че ме изкушаваш, голям, че и объл ...  Mr. Green
И аз прибирам в джоба понякога, че в чантата ми само мен няма. Като почна да ровя между количките, топките, бакуганите и т.н. да си намеря звънящия телефон и пишко бегало, както казва сина ми  Mr. Green
А, то Т83 свършило, значи поне то отпадна като вариант, а като се почудя още малко и Т88 ще разграбите. Да го грабвам, пък после ако трябва и шерп ще си търся да ми го носи.

Mr. Green  Mr. Green Бързо грабвай нещо, че аз докато се чудя само розови останаха  hahaha

# 498
Е голям - колко да е голям  Joy Моичкия Т86  bowuu ама що тъй най- скъпия остана , другите гледам под 100 паднали  newsm78

# 499
# 500
s.i.l.v.e.t.o  За 50-200см , скъпичко ми се вижда .

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 16:52 от fifinaki

# 501
s.i.l.v.e.t.o   За 50-200см , скъпичко ми се вижда . Виж тук , съжалявам ако е спам ,ще го изтрия  Praynig http://bg.kolektiva.net/ruse/12853-mreja-protiv-nasekomi.html

Абе мен най-вече размерите ме притесняваха, но тая в бг е 2 пъти по-широка  Shocked а идва на същата цена

# 502
Tookу-мания!
 rotfImao rotfImao rotfImao

ох,май бая се събрахме тука ...тукоманиаци  Drunk
най-много се надявам на тази батерия... да държи повече време...ако поне малко доближава до тази от Т83,то ще съм много доволна Simple Smile

Ами виновен е този, който повлече крак  Joy   Аз уж се заканих да не купувам нищо и пак пуснах 2 поръчки  ooooh!

М/у другото не се надявам на издръжлива батерия при T88. Един приятел има нов HTC One и каза, че издържа до 1, 2 дни, при интензивно ползване. Дано стигне поне това ниво Simple Smile

Не се чувствам виновна, че споделих колко съм доволна от моя TOOKY T83.... беше ми първия избор  на китайски телефон и останах очарована от батерията, дизайна и .... всичко
радвам се че имам последователи
Stuck Out Tongue

# 503
  • Карлово
Здравейте,
 Аз в сегашния си акаунт имам натрупани 2,00 долара коинси - ако направя нов акаунт, как ще си ги ползвам?

Как става получаването на техника (таблети и четци), които са на висока стойност? Ходи ли се на митница?

Кой ник нейм се дава за ползване на отстъпка - за да дам моите данни?

Ще си ползваш коинсите с поръчка от сайта, по който са натрупани. Като след купона за отстъпка отидеш на стандарт чекаут и посочиш коинсите, които си спечелила.

След поръчка им пишеш веднага в полето над поръчкта да ти пишат малка стойност. smile3511 Ама че съм заплес, пуснах един таблет и не съм писала съощение......
Отивам.
Ник нейма е Здравей..... ник нейм като отвориш сайта и се регнеш.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 17:33 от chatNoir

# 504
Някой да е виждал хъб , от който да излиза и usb micro , но женско?
Таблета ми е този http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html , но искам да му пусна, освен клавиатурата и мишката.  Praynig Praynig Praynig

# 505
  • Казанлък
Четох ви на работа и се хилех постоянно  Joy Joy Joy Вдигнахте ми настроение със някои коментарии  hahaha

heros ,добре дошъл  Hug липсваше ни в последно време. Абе това телефонче изглежда по-добре откакто са му смъкнали цената. То е сравнително отскоро на сайта,не си спомням да съм чела мнения за него. С този размер на екрана по-популярен е Т83,а от по-малките първенеца е Т1982,който е със страхотен екран със огледална подложка.
С нетърпение ще чакаме отзиви за този...дано да ти го намерят на склад... че и с двуядрен процесор  Peace, а самата визия много ми харесва. Аз обичам по-ръбати телефони(затова страшно харесвам JIAYU G3,например)
Тооky e среден клас като качество, клони към високо /за китайското качество де/ - утвърдена марка на китайския пазар не е някоя нонеймка, работеща на късмет. Аз досега проблеми с  китайфоните не съм имал, въпреки че не са били от известните им марки
Аз го харесвам този модел точно защото е ръбест и "тухлест", но реално T1981 е краден като визия от Тошиба

heros,аз съм срещала информация,че Tooky не е просто китайче,а самата фирма се казва "TOOKY Communication Beijing-Kawasaki" (т.е. китайско-японска),което според мен никак не е лошо  Rolling Eyes

Пак съм аз Simple Smile  Само да споделя, че поръчах и 2 калъфа за телефоните. Надявам се да паснат, уж гледах размерите, но ще кажа със сигурност като дойдат
За Т88 - http://www.tinydeal.com/slant-pocket-design-pu-leather-case-f-sa … 9250-p-80632.html
За Т83 - http://www.everbuying.com/product342869.html

Първият ще стане за Т83...имам такъв в розово. Външните размери лъжат понякога. Купих го за 4.3" телефон,но не стана за него...за Т83 е малко свободен,но телефона не се хлъзга във него.
Ето такъм имам също: http://www.buysku.com/wholesale/Stylish-Left-right-Open-Style-Pr … -I9300-Brown.html
Туки Т83 добре се побра във него,а по-големият с малко зор,но точно за него го ползвам сега. Държачите отстрани изглеждат много стабилни.

Ами много сте зарибителни значи  Laughing
Аз голямо чудене се чудя между този:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html
и Туки Т88, обаче накрая май ще поръчам Туки-то. Най-много да трябва да си купувам и нова дамска чанта, че да го побера.
Все пак ако някой има първия ми вариант, може ли да сподели впечатления. Изкушава ме цената, а и че е по-малък на размер и ще мога да си го пъхам в джоба. Обаче пък Туки-то все пак е някаква фирма, има вероятност да е по-качествен, пък и много ми харесва чисто визуално. Ще ми е първи андроид телефон, та така или иначе ще съм като в небрано лозе, който и да избера. Точно затова реших и да смъкна летвата с цената - да се поупражнявам, да се понауча, пък после може и по-скъп да купувам.
И друго да питам - калъфчета откъде им купувате?

Тези телефони са различни,като небето и земята. Не гледай,че цените не се различават много. Малкият е  без 3G и без GPS. Той е със по-стара версия на Андроид и със сигурност батерията му няма да е със обявените параметри,слаба резолюция на екрана и малко памет(това 512 мб не е вярно!). Ако ти трябва просто телефон за разговори,то става за работа,но ако искаш хубав телефон с Андроид,прегледай по-добрите модели. Доста от тях вече се предлагат на сайта.
Т88 е с обикновен дисплей, големият му плюс е цената,а за някои и размерът на екрана. Има си 3G и е страхотен вариант за тези пари. Аз не бих го взела за разговори,но всеки си решава сам.
За цената от 125$ има 2 чудесни варианта: 4" JIAYU G2 и 4.5" TOOKY T86
И двата са много добри! Ако тази цена ти е висока,то другите модели Тооку са по-евтини. Но да повторя,че това са маркови китайски телефони със 3G,което винаги е за предпочитане пред телефони ноунейм. Има и много добри модели на Lenovo,но те са с английско меню и нямат Google Play,което ще е трудност за някои.
Успех с избора!
И си вземи подобен органайзер за дамската си чанта...ще се родиш със него!  Hug

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 21:35 от valpan

# 506

valpan Еееее, защо криеш това съкровище от нас толкова време?  Mr. Green

# 507
  • Казанлък

s.i.l.v.e.t.o  cheers

Скрит текст:
Еееее,не е вярно  Joy Писала съм за него във общата тема. Поръчвах го от Tmart,но на Алито са по-евтини дори. Чантата ми е доста по-подредена вече.  Blush Също така много е удобно за бърза смяна на чантите.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка:
TJCFEGXM- 5% до 02.07 
USSRVDAY4 - 4%на всичко (неограничен брой пъти до 31 май!!!)
MOMSDAY - 10% за категории Clothing, Shoes & Accessories и Jewelry & Watches- важи до 24 май!
Годишни и еднократни купони: KEXERJOE , 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти)- 5%  и 2Dropper2013-постоянен-2%

# 508

s.i.l.v.e.t.o  cheers

Скрит текст:
Еееее,не е вярно  Joy Писала съм за него във общата тема. Поръчвах го от Tmart,но на Алито са по-евтини дори. Чантата ми е доста по-подредена вече.  Blush Също така много е удобно за бърза смяна на чантите.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка:
TJCFEGXM- 5% до 02.07 
USSRVDAY4 - 4%на всичко (неограничен брой пъти до 31 май!!!)
MOMSDAY - 10% за категории Clothing, Shoes & Accessories и Jewelry & Watches- важи до 24 май!
Годишни и еднократни купони: KEXERJOE , 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти)- 5%  и 2Dropper2013-постоянен-2%

Е, да ама избързах да се радвам. Няма paypal, а и не ми отговаря картата на изброените  Thinking

# 509
  • Пловдив
Valpan, благодаря много за изчерпателните обяснения, сега наистина ми просветна малко кое как. Но, ту лейт, както се казва. Колежките одеве като ме изплашиха да не свършат, че хем големи, хем обли, та поръчах набързо едно Туки Т88. Сега остава и да ми го пратят. Поне правилно съм се ориентирала, че е хубаво да предпочета Туки пред безименните китайци. Какво означава, че не е подходящ за разговори - предполагам, че не е удобен заради размера, а не, че не се чува добре или нещо такова, нали?

Органайзера изглежда супер, благодаря много, че го сподели, веднага си поръчах.
А може ли да споделите калъфчета как и по какво избирате и откъде?

Общи условия

Активация на акаунт