BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 274
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
m@msy, моята също се разлепи, въпреки че добре почистих и подсуших повърхността . Ако не я залепиш ти с някакво лепило, каквато и да е повърхност ще се разлепи според мен, особено като стане горещо времето. Аз имам Ц200 и силиконово лепило, ще опитам с едно от двете да залепя, но сега нямам време да се занимавам. Но ми харесва как мрежата се закрепва върху самата лепенка,"велкрото" държи здраво.

Стасита, не знам дали имат такива техники, но и да имат аз не бих си поръчала. Тук в големите вериги  (Кауфланд, Карфур) можеш да си купиш някой евтин, който и да ти се счупи ще ти го подменят или ще ти върнат парите.
Ако се чудиш какъв кухненски робот, има тема във форума.

За кухненска везна, аз поръчах тази, засега работи добре : http://www.buyincoins.com/new_en/details/5kg-5000g-1g-digital-ki … product-1402.html

# 541
Момичета, кой телефон е по- добър според Вас за игри, сваляне на песни , не за нещо по- сериозно - 4" TOOKY T1981 Android 4.0 MTK6577 Dual Core 1GHz Smartphone 4G 512MB RAM Molbie Phone или Т88 newsm78 Чудя се кой да си поръчам?

T1981   bouquet

# 542
  • Пловдив
Стасита, не знам дали имат такива техники, но и да имат аз не бих си поръчала. Тук в големите вериги  (Кауфланд, Карфур) можеш да си купиш някой евтин, който и да ти се счупи ще ти го подменят или ще ти върнат парите.

За кухненска везна, аз поръчах тази, засега работи добре : http://www.buyincoins.com/new_en/details/5kg-5000g-1g-digital-ki … product-1402.html

Благодаря ти, ⅞ ...and Happily Ever After, и аз тази си харесах. Дано да случа с нея.

# 543
m@msy, моята също се разлепи, въпреки че добре почистих и подсуших повърхността . Ако не я залепиш ти с някакво лепило, каквато и да е повърхност ще се разлепи според мен, особено като стане горещо времето. Аз имам Ц200 и силиконово лепило, ще опитам с едно от двете да залепя, но сега нямам време да се занимавам. Но ми харесва как мрежата се закрепва върху самата лепенка,"велкрото" държи здраво.

⅞ ...and Happily Ever After явно само с лепило ще стане,но не ми се занимава с това .Вчера се мъчих и нищо не направих  ooooh! Явно ще поръчвам ролетен комарник  Thinking

# 544
Момичета, още нещо да ви попитам.....при закупуване на телефон трябва ли да си поръчам и адаптер към зарядното за телефона?
Ако трябва моля препоръчайте ми  Peace

# 545
  • Карлово
Обикновено телефоните идват с адаптер.

# 546
Момичета, още нещо да ви попитам.....при закупуване на телефон трябва ли да си поръчам и адаптер към зарядното за телефона?
Ако трябва моля препоръчайте ми  Peace

По скоро ще ти трябва преходник към зарядното. Съветвам те да си го купиш от някой квартален магазин  Peace

# 547
  • Пловдив
Загледах се в дрехите, но са ми съмнителни нещо.
Някой да е поръчвал това:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/european-women-summer-h … roduct-29677.html
На снимките изглежда перфектно, обаче за тази цена се съмнявам, че може да получа нещо, което и за нощница да не става.
За това също се чудя:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/fashion-khaki-women-irr … roduct-28706.html
Вчера гледах в един магазин подобна блуза, на скромната цена от 58 лв, та май ще рискувам.
Гледам, че и двата модела ги има и в Али-то, ако някой ги е получавал, може ли да споделите мнение, моля.

# 548
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
мили дами, моля за помощ!
мисля, че тук бях чела за аналогичен проблем на моя- взех таблет преди около 1 месец и днес, даже току що, се пробвам да го включа и не става! дава че зарежда и така до безпаметност!
къде се натискаше , за да се оправи обаче, не си спомням!

# 549
  • Казанлък
мисля, че тук бях чела за аналогичен проблем на моя- взех таблет преди около 1 месец и днес, даже току що, се пробвам да го включа и не става! дава че зарежда и така до безпаметност!

dtra, първо напиши за кой таблет става въпрос и малко повече за това,как е станало... Какво си правила преди това и т.н.  newsm78
Ако сам се е изключил след като му свърши батерията,остави го да се зарежда за повече време и пробвай пак

# 550
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

dtra, първо напиши за кой таблет става въпрос и малко повече за това,как е станало... Какво си правила преди това и т.н.  newsm78
Ако сам се е изключил след като му свърши батерията,остави го да се зарежда за повече време и пробвай пак

таблета е айнол ново 9 спарк. батерията е заредена. таблета се включва, появява се зеленото човече, след това започва да зарежда и толкоз... мига си безспир

# 551
  • Казанлък

dtra, първо напиши за кой таблет става въпрос и малко повече за това,как е станало... Какво си правила преди това и т.н.  newsm78

таблета е айнол ново 9 спарк. батерията е заредена. таблета се включва, появява се зеленото човече, след това започва да зарежда и толкоз... мига си безспир

Мисля,че това се казваше цикличен ребут или нещо такова  newsm78 Срещала съм това нещо и при други модели...оправя се. Най-добре би било да се направи update или поне да пробваш да го върнеш към заводските настройки. Последното обикновено се прави със дълго натискане на комбинация на клавишите power+volume. При някои модели таблети има една мъничка дупчица за ресет. Дано да се включи някой по-разбиращ.  Цялата информация по твоят таблет е тук: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=409769
Но за това състояние мисля,че можеш да почетеш и из българските форуми за Андроид

Скрит текст:
Ето в това съобщение има нещо ...
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=409769&st=1160#entry20068784
Появява ли ти се поне стартов надпис Ainol tab novo 9 quad ?

# 552
Момичета, аз пак ще Ви задам един тъп въпрос, ама като не знам, моля за помощ! Да Ви попитам тези телефони Токитата като ги включиш веднага ли започват да изпращат СМС-си или само ако си в интернет ?
Аз си поръчах ТООКY T1981, защото нямаше Т86, и сега разпитвам  newsm78
Как мислите, ако си инсталирам програма за недопускане да си изпращат такива съобщения/ако има такава/, ще ми свърши ли работа или трябва да разучавам как се ротва телефона ?

# 553
  • Казанлък
Момичета, аз пак ще Ви задам един тъп въпрос, ама като не знам, моля за помощ! Да Ви попитам тези телефони Токитата като ги включиш веднага ли започват да изпращат СМС-си или само ако си в интернет ?
Аз си поръчах ТООКY T1981, защото нямаше Т86, и сега разпитвам  newsm78
Как мислите, ако си инсталирам програма за недопускане да си изпращат такива съобщения/ако има такава/, ще ми свърши ли работа или трябва да разучавам как се ротва телефона ?
силиева  Hug
Въпросът не е тъп..много пъти съм обяснявала този проблем,но разбирам,че някои сега влизат във форума и няма как да са следили всичките теми.
Самата марка Tooky се произвежда за вътрешен пазар и производителя е вградил приложение(казва се Lаuncher1.0 ),което при нашето съгласие ще работи по метода на обратна връзка. Едно време и Нокия са правили такова нещо(още един пример: ако компютъра ви направи проблем,то ви предлагат да известите Майкрософт и по този начин ще помогнете за подобряване на нещата).
Е,проблемът е там,че за китайците тези смс-и са безплатни,но за нас не са!!! . Другият проблем според мен е,че не сме първите,които включваме телефона и трябва да потвърдим или да откажем тази обратна връзка. Затова някои хора изобщо нямат този проблем,а при някои тази опция се оказва активирана предварително.
Както казах,при някои изобщо няма този проблем,при някои се пращат по 1-2 смс на ден,а имаше и случаи,когато за кратък период от време са били изпратени стотици(все едно са недоставени смс-и). Те никъде не се виждат във телефона,защото се изпращат от системата. Не ви плаша,но винаги съм предупреждавала за това.
Има два варианта: първият е да се промени номера на смс-центъра на нашият оператор(работи! проверено е от мен),а другият и най-сигурният начин е да се получи ROOT и с помощта на някоя програма,например Root Explorer,  да се премахне този ненужният Launcher1 (да не се обърка със стандартният Launcher на телефона).
В руските форуми има подробни теми за Т83 и Т1982,за другите не съм виждала информация.

Относно видимостта на слънцето. Това е проблем на повечето тъч скринове. Имах същите трудности със Нокия 5530, SE Xperia и НТС wildfire(този беше малко по-добър при максимална яркост). За пръв път виждам екрана сравнително добре на слънцето само сега със Туки Т83. Голям плюс е наистина  Peace
Както казах,на Т1982 екранът също е със огледална подложка и дисплеят е с  добра видимост на слънцето според притежателите. Не знам за Т1981,но щом heros казва,че е същият,то сигурно е така  Hug
За Т86 най-добре ще ви каже fifinaki.   remybussi
За Т88 ще помолим единствената притежателка да каже,как се вижда екрана на слънцето Praynig

Аз да споделя,че съм сложила програмка Lux ,настроих я,ползвайки поста на един човек от форума според моите предпочитания и сега телефонът ми сам увеличава и намаля яркостта според осветлението в момента.(вграденият ауто не работи коректно). В тъмното след 1-2 секунди отива на 35%,а на слънцето -на 100%. Нищо не трябва да натискам. Simple Smile Програмата е платена,но може да се намери apk файл из форумите.  Flutter

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 22:55 от valpan

# 554

Благодаря ти, ⅞ ...and Happily Ever After, и аз тази си харесах. Дано да случа с нея.

и аз имам такава работи си идеално много съм доволна и мъжо също

Общи условия

Активация на акаунт