Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 317
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
vioza а изобщо шипната ли е и кога,понеже от там често задържат поръчки и не известяват,че не са налични?

в сайта им пише,че е шипната. Аз отворих диспут в Paypal и там ми писаха да бъда търпелива,била изпратена и може да отнеме време докато дойде

# 166
x12345 може да попиташ в темата за Пейпал,но да не би да е изтекла,има ли пари в нея?В Пейпал,да не би да ти искат някакво потвърждаване?
А от  tynideal поръчката потвърдена ли е,какъв е статуса и в профила ти,какво пише,до сега не си ли си се свързала с тях?
За пощите не спорете,има градове ,в които работят поч,дни само централните поще,др.не.
Здравей Никид от пай пал след като направих поръчката в Тинито исках да направя втора поръчка в друг сайт и тогава ми искаше потвърждение а за тинито успешно се прие плащането , за пръв път правя поръчка в китайски сайтове  Статус и История в Тинито ми изписва това
Дата   Статус на поръчка   Коментари
04.02.2013   В очакване на   купи $ 53.43 получавате точки 5.34
04.02.2013   В очакване на   Номер на кредитна карта ************ 0000; Размер: USD53.43; Съобщение за грешка: 430330 Не се разрешава;
04.02.2013   Обработване   Дата: 20130204; Поръчка NO.8000013869310000637473; Размер: 53.43USD
04.02.2013   Обработване   Успешно плащане с кредитна карта Visa
05/02/2013   Доставят   Публикувай проследяване Не е: RA693655512CN мисля че успешно е прието всичко но пратката ми все още я няма , направо се вбесявам

# 167
Въпреки че не си получих поръчката в Тинито поръчах и в www.aliexpress.com
на 22 .04 долу горе кога идват поръчките оттам  и в  chinabuye.com поръчах на 22.04 но нямам номера за проследяване казаха ще ми изпратят на и-мейла  но още нямам никакъв номер

# 168
  • варна
Въпреки че не си получих поръчката в Тинито поръчах и в www.aliexpress.com
на 22 .04 долу горе кога идват поръчките оттам  и в  chinabuye.com поръчах на 22.04 но нямам номера за проследяване казаха ще ми изпратят на и-мейла  но още нямам никакъв номер

chinabuye.com дават проследяващ до 5-6 дена, но при мен се получи миналия месец забавяне и ми пратиха номер едва след 2 седмици..така че още е рано при теб за проследяващ...

# 169
Аз си поръчах таблет от buyincoins. Малко послъгват, че прещат чрез HK Post, а всъщност тракинг номера е от китайските пощи.

Пуснаха го преди 3 дни, ще стискам палци да не се налага да ходя на митница.

# 170
  • Ямбол
x12345 , за пратката пише,че на 6.2 е приета в БГ поща,тук някъде има проблем,пратили са ,но защо не си получила,не знам,минало е доста време вече,проверявала ли си в пошата,писа ли им на Тинито?
От Алиекспрес,пристигат за 2-3-4 седмици,но някои имат 2-3-5-14 дни обработка,(пише си го на всеки артикул)

# 171
  • София
Някой взимал ли си е бебешка количка от този сайт DHgate, искам да си купя една съм си харесала , но незнам какво мито ще искат на митницата струва 600 долара , а ако им кажа да ми направят фактура за 100 долара , дали ще стане да платя примерно само 100 на мистницата и ще ми искат ли фактура от пейпал там за доказателство ? Ако количката е реплика има ли вероятност да ми я вземат от митницата ?

# 172
Ще ти искат фактура, ако иде на митница.
Да, може и да ти я конфискуват, въпреки че едва ли. Но теоретична възможност има.
Няма ли я тази количка някъде в ЕС?

# 173
  • София
Значи си е риск , има я става въпрос за този модел , но тук е по скъпа двойно по скъпа та за това попитах тук в темата http://www.-spam108-/pink-stokke-xplory-stroller-which-is-known/ … c3212.html#s1-7-1

# 174
# 175
Този линк няма да излезе, колкото пъти да го слагаш. Форумът го филтрира като спам.
Но видях коя е количката.

# 176
  • София
vesisf Не съм наясно с детските колички, но това ли е? В смисъл като окомплектовка..
http://www.amazon.co.uk/Stokke-Xplory-High-Basic-Stroller/dp/B00 … e+Xplory+Stroller
Ако е това, амазон са много коректни и си заслужава от там да я вземеш. Може да видиш и при немците какво има...

# 177
  • София
vesisf Не съм наясно с детските колички, но това ли е? В смисъл като окомплектовка..
http://www.amazon.co.uk/Stokke-Xplory-High-Basic-Stroller/dp/B00 … e+Xplory+Stroller
Ако е това, амазон са много коректни и си заслужава от там да я вземеш. Може да видиш и при немците какво има...
Да това е , но тук е без кош за новородено , както и да е де, мерси момичета , аз по скоро исках да попитам може ли примерно ако се реша да я взема от Китай , да представа документ за 100 долара и само върху тази сума да има мито .

# 178
Дори и да представиш документ за 100 долара, митничарите не ядат доматите с колците.
Искат разпечатката за плащането от Пейпал и въз основа на него обмитяват.

# 179
  • София
Дори и да представиш документ за 100 долара, митничарите не ядат доматите с колците.
Искат разпечатката за плащането от Пейпал и въз основа на него обмитяват.
Ами да де , аз ще имам две фактури едната за 100 долара и друга , която няма да покажа за 600 долара .

Общи условия

Активация на акаунт