Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 334
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Виж сега - ти ще имаш фактура за 100 долара.
Но освен нея, митничарите напоследък искат и разпечатката от Пейпал. И докато не я покажеш, няма да ти освободят стоката.
Ако откажеш да я покажеш те обмитяват по митническата тарифа, което никак не е в твоя полза.

# 181
  • София
Виж сега - ти ще имаш фактура за 100 долара.
Но освен нея, митничарите напоследък искат и разпечатката от Пейпал. И докато не я покажеш, няма да ти освободят стоката.
Ако откажеш да я покажеш те обмитяват по митническата тарифа, което никак не е в твоя полза.
Добре , много ти благодаря за отговора Simple Smile

# 182
Поръчах си eforchina но не мога да се ориентирам откъде да проследя до къде е стигнала поръчката ми.Моля за помощ.

# 183
Поръчах си eforchina но не мога да се ориентирам откъде да проследя до къде е стигнала поръчката ми.Моля за помощ.

имаш ли тракинг номер за проследяване? иначе влез във my account и там ще видиш дали е изпратена и дали имаш тракинг номер за проследяване  Peace

# 184
имам.Поръчката е изпратена, но откъде да я проследя?

# 185
Първа страница  Laughing - линкове за проследяване на поръчка . Копи -пейст и проверяваш  Hug

# 186
Мерси за новата темичка! Сега я видях!
Аз вече си получих всички неща, които чаках и съм доволна от повечето.. 85-90% са супер:)))

# 187
Първа страница  Laughing - линкове за проследяване на поръчка . Копи -пейст и проверяваш  Hug

Благодаря много! Аз съм поръчала на 24,04, все още няма нищо но на един от линковете пише че е нормално.

# 188
btw, т.к. гледам мнения за фактури/пейпал...

Т'ва с разпечатката от Пейпал... чел съм из нета как хора си поправят цифрите, то не е толкова и сложно да свалиш страницата и да промениш цифрите преди принтирането с notepad, примерно Laughing Ама е ясно, че за това се носи наказателна отговорност...

# 189
А и миналата седмица гледах как едни митничари се усъмниха точно за това и накараха един човечец да се логне пред тях в акаунта си в Пейпал и да покаже транзакцията.
Изхитриха се доста властите... Simple Smile

# 190
  • Варна
Момичета, виждали ли сте в някой от китайските сайтове да се продават камъни / минерали?
Трябват ми нефрит и яспис, но не откривам  Rolling Eyes

# 191
в ибей има всякакви камани http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=m570.l1313&_nkw=jade+ … t=0&_from=R40 потърси по хубаво и ще намериш.

# 192
А и миналата седмица гледах как едни митничари се усъмниха точно за това и накараха един човечец да се логне пред тях в акаунта си в Пейпал и да покаже транзакцията.
Изхитриха се доста властите... Simple Smile

Знаеш ли как пък ще се логна в акаунта си в публичен компютър, на който по цял ден някоя лелка шари из нета.

# 193
  • Варна
в ибей има всякакви камани http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=m570.l1313&_nkw=jade+ … t=0&_from=R40 потърси по хубаво и ще намериш.
И там разгледах, но видях, че основно ги продават от Хонг Конг, та затова и попитах тук Simple Smile
Благодаря.

# 194
  • Русе
Някой купувал ли е лепенки против комари? Дал имат ефект?

Общи условия

Активация на акаунт