Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 380
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Viki&Niki лепенки не,но гривни да,мисля,че има ефект Simple Smile

# 196
относно гривните,давала съм на лаборатория да тестват няколко различни и всичките 6  дадоха положителен резултат за съдържание на супер отровни химикали(уж масла) не си правете експерименти с тях и с вашето здраве....

# 197
Поръчах един часовник от Алиекспрес. Въпреки, че предварително питах дали го имат се оказа, че не е наличен и сега чакам да ми върнат парите. Ако някой е бил в подобна ситуация нека сподели за колко време сте си получили парите обратно.

# 198
  • Ямбол
ina.bg, след около 7-10 раб, дни. cancel order ,избра ли/

# 199
ina.bg, след около 7-10 раб, дни. cancel order ,избра ли/

Да, избрах. Значи остава да чакам.

# 200
Някой може ли да посочи БГ Пощи през кои дни ще почиват през предстоящите празници? Става въпрос за клоновете в по-малките градове..

# 201
днес ходих и ми казаха утре ще работят и чак на 07.05

# 202
  • Ямбол
да,така е,за всичко,то Великден,ама Велика седмица направо,че по Нова година са по-малко поч.дни. Laughing е после накуп с чувалите ще ходим за пратки след празниците  Party

# 203
Здравейте, поеъчах си телефон, който е изпратен на 22-04-2013 от скоро вече виждам и информация в БГ ПОСТ като въведа тракинг номерат ми:

26 Apr 2013 23:00:00    SINGAPORE    SINGAPORE SO5    Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина       
30 Apr 2013 15:25:00    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция

Въпросът ми е означава ли това, че вече пратката ми е в България ?

# 204
  • Sofia
Здравейте, поеъчах си телефон, който е изпратен на 22-04-2013 от скоро вече виждам и информация в БГ ПОСТ като въведа тракинг номерат ми:

26 Apr 2013 23:00:00    SINGAPORE    SINGAPORE SO5    Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина       
30 Apr 2013 15:25:00    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция

Да, вероятно на митница.

# 205
  • София
siemens15 Пратката ти е в Бг, но е рано да се каже дали ще отиде на митница. Досега не съм имала пратка на митница, а винаги първият статус е
1. Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция, BULGARIA, SOFIA LC/AO
следват:
2.Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ, BULGARIA, SOFIA LC/AO
3. Пратката е приета, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ
4. Пратката e получена, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ
5. Пратката е в добро състояние, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ

Сега са много почивни дни. Дано да си към някой дежурен пощенски клон и още в четвъртък да се похвалиш  Peace

# 206

Да, вероятно на митница.

рано е да се каже че е на митница,до като не изпише митница, не е сигурно!!!!  Peace

# 207
siemens15 Пратката ти е в Бг, но е рано да се каже дали ще отиде на митница. Досега не съм имала пратка на митница, а винаги първият статус е
1. Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция, BULGARIA, SOFIA LC/AO
следват:
2.Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ, BULGARIA, SOFIA LC/AO
3. Пратката е приета, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ
4. Пратката e получена, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ
5. Пратката е в добро състояние, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ

Сега са много почивни дни. Дано да си към някой дежурен пощенски клон и още в четвъртък да се похвалиш  Peace
За съжаление ще трябва да чакам повечко тъй като от днеска до 6-ти са почивни дни и пощите не работят евнтуално другата седмица може да имам развитие по въпроса. В интерес на истината пратката престигна в БГ само за 8 дена, което е странно тъй като съм с free shipping. До сега съм поръчвам все малки неща от ибей и идват за около месец, че и повече. Сега поръчах телефон, който ми излезе 125$, но до колкото разбрах са писали стойност 45$, което пак не е добре, тъй като пратката ще мине през митниците. От провинцията съм и каквото съм поръчвам до сега съм си го вземал от пощат, но сега не знам как ще е с тези митници ако евентуално бъде задържана пратката?

# 208
RB504326029CN
някой може ли да ми каже къде се намира в момента тази пратка

# 209
  • София
RB504326029CN
някой може ли да ми каже къде се намира в момента тази пратка
тепърва тръгва от Китай
05.01.2013 износа общия пакет права печат, запечатване Beijing International, България
04.29.2013 износа общия пакет тюленови всяка запечатване на Suzhou International, България
04.29.2013 износа общия пакет уплътнение всеки да се отвори, Suzhou International, България
27.04.2013 приемане офис приемане, България

Общи условия

Активация на акаунт