Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 425
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • ES
Като тръгнеш да поръчваш стоката, под стойността й трябва да избереш за коя държава ще е пратката и ти дава цена с обикновена поща, с DHL или друга куриерска компания. Излиза долу горе като в другите сайтове с безплатна доставка.

# 241
  • Бургас
Здравейте, наскоро някой беше пуснал линк на кремче против акне от тинито. Рових из старите постове но не го открих. Моля ако някой се сеща да ми пусне линк. Благодаря   bouquet

# 242
# 243
  • ES
Супер е това кремче  Peace, аз си го поръчах и мисля още едно да си поръчам, че е само 30 мл и една маска за черни точки

# 244
Здравейте, имам поръчка от 8.04 от ioffer дадоха ми този RB878590950CN тракинг номер, който никъде не излиза и вече 1 месец нищо  кога и какви мерки да предприема платих с Paypal. Благодаря предварително Simple Smile

# 245
  • Бургас
Супер е това кремче  Peace, аз си го поръчах и мисля още едно да си поръчам, че е само 30 мл и една маска за черни точки
Може ли линк на маската   bouquet

# 246
  • ES
Може ли линк на маската   bouquet

http://www.tinydeal.com/es/magic-charcoal-blackhead-remover-for- … irls-p-53602.html

# 247
  • видин
Зравейте, може ли да ме разясните какви са тези кодове при регистрацията в Tinydeal

# 248
Код:
26 Apr 2013 23:00:00 	SINGAPORE 	SINGAPORE SO5 	Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина 		
30 Apr 2013 15:25:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция
01 May 2013 14:10:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал

Имам чувството, че ще се е случило разгледах доста тракинг номера в БГ пост и най-късно след "Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал " Пратката или отива на митницата, или в пощата да ама не. Разбирам, че до 6-ти са не работни дни, но за 2 дена вече трябва да има ъпдейт ...

# 249
Някой с мейл или шипната поръчка от бисексуалната панда /bipanda/?  Whistling  Laughing Dream on!  hahaha

# 250
  • Ямбол
CoolmummyАз им писах,че не мога да поръчам,те ми отг,с мейл,да им пиша номера на поръчката,за да проверят,отговорих им,че въобще не мога да стигна до стъпка за плащане.Техен отговор бе,не знаем защо е така,съжаляваме,извинете,заповядайте отново  Confused Е премахвам артикули,добавям,но не и не,не ми позволява плащане.Във ФБ имат стр.1 там е писал,че е първия направил поръчка,толкова май.

# 251
  • Бургас
Някой с мейл или шипната поръчка от бисексуалната панда /bipanda/?  Whistling  Laughing Dream on!  hahaha
И аз се засилих да поръчвам безплатни таблети и телефони, но така и не ме пусна да плащам  Mr. Green

# 252
И аз се засилих да поръчвам безплатни таблети и телефони, но така и не ме пусна да плащам  Mr. Green

няма движение при мен.

# 253
Код:
26 Apr 2013 23:00:00 	SINGAPORE 	SINGAPORE SO5 	Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина 		
30 Apr 2013 15:25:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция
01 May 2013 14:10:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал

Имам чувството, че ще се е случило разгледах доста тракинг номера в БГ пост и най-късно след "Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал " Пратката или отива на митницата, или в пощата да ама не. Разбирам, че до 6-ти са не работни дни, но за 2 дена вече трябва да има ъпдейт ...

Какво мислите по мяот въпрос ? Дали нашите в пощите не са направили нещо ?

# 254
siemens15 Имах две поръчки пристигнали на 03 в БГ , едва днес към 10часа  се появиха в моя град , аз съм в Русе - няма страшно ще ги получиш Hug
дай номера да видим Flutter

Общи условия

Активация на акаунт