М, пълнежа за цацата звучи много интересно ..

Иглуб, почети=почти
Аз днес ще правя ароматния хляб на Йоли
Вече губя надежди, че ще спи като нормалните деца

После да кажеш за хляба 

Ех, какви майки сте вие, да не си храните децата 

Не знам на това нашето как му се вика..."къдраво пръстче" или нещо подобно беше...Лино, и на нас така ни каза ортопеда, като проходи, ще се оправи 

Сутрин давам безглутенова /около 60-80 гр./, следобед глутена /ок.120-140 гр./, ако има някакво значение...А глутен колко пъти на ден може?
Някой може ли да препоръча някакъв свестен препарат за дамаски и текстил примерно? 
От половин час се мъча да го приспа, ама той започна процедура по изакване и сега отиде...... 

И аз започнах вместо плодове каша и нещата тръгнаха по старо му и не следя количеството честно казано, ядът, колкото им се яде, плодче давам за десерт след обяда и така, понякога и следобяд. Също така давам глутен и сутрин и следобяд, не винаги, гледам всеки ден да им е разнообразно. Не знам правилно ли е, не съм се допитвала, но щом децата са спокойни и щастливи и аз съм като тях. 
Пак не съм чела, но изминаха няколко ужасни дни и едва сега се възстановяваме. Успях да защитя магистърската си теза, но на следващия ден Бела вдигна 38,6 температура - оказа се, че е хванала ужасния вирус, който върлува сега и беше 10 дни на антибиотик, но миналата неделя приключихме и сега вече цяла седмица сме ок. Едва сега разбирам, какво имат предвид майките, когато казват, че няма по-лошо нещо от това да ти е болно детето.