Отговори
# 450
Сами, средата на следващата седмица са писали във фейса

# 451
тази количка я има в продавалника, вижда ми се доста HiTech. Много им харесвам иновативните неща на 4moms.

# 452
Белверде, тези пъзели ги има в Хиполенд, а също и в други магазини за детски стоки. В Джъмбо не съм виждала, ама не съм и търсила там  Peace

Сами, тази количка е за скучаещи майки, чиито бебчета спинкат сладко в количките, а те говорят много по телефоните с приятелки.  Heart Eyes

# 453
Искам да попитам, ако искам да дам каша от тези примерно 5-зърна и имам невъведени повече от един вид зърна, мога ли да я дам директно, или най-много може да има 1 вид невъведено зърно  newsm78 Ох, дано ме разбрахте  ooooh!

И съм харесала тези бисквитки http://www.zabebo.bg/products/palnozarnesti-bebeshki-biskviti-s- … an-100-gr-organix . Някой да ги е купувал ? Малко състава ме притеснява - там разни набухватели и палмово масло  Outta Joint

# 454
Сами, таз количка я знам  Mr. Green бяха пуснали тема в бг-мама и пишеше познайте количката и всички пишеха "чиполино оригами" и аз си викам бре, виж го чиполиното, пък някакви известни майки с нея  newsm78 и после търсих и видях, че не е Чиполино  Joy
Бобърче, и аз се чудя..по принцип е редно всичко да ти е въведено, но според мен ако 4 са въведени, можеш 2 зърна наведнъж..виж за 3-4 невъведени ми се виждат много..не знам  Whistling
Бисквитите не ми се отварят  Sunglasses
Искам да ви похваля пюретата на Сънвал  Peace Плодовите са 100 % !! и са по 1.30 лв. - 125 гр. взех и няколко зеленчукови и 2 с каша да имам за навън  Rolling Eyes

# 455
belverde , и ние сме така с яденето на гладка консистенция, домашно приготвени зеленчуци + месно пюре на Плазмон, защото домашно приготвеното месо не е гладко и го плюе. Попарата не я ядеше докато не почнах да я пасирам - сухар, сирене, чай, пасатор, масло... и става като кремче  Crazy  chef

# 456
  • София
Белверде, Бюти, мерси за палчетата за Брани. Ще се оправи къде ще ходи  Hug

Хати, нямате ли инхалатор вкъщи? на нас пак ни се размина болницата щото имаме инхалатор, иначе ....  ooooh!

Морско конче, Белверде и моя хубостник му се гади ако не е гладко пюренце. Аз почнах да вземам вече от пюретата, които ги водят за 8 мес, те са и 220 гр. Та те не са толко гладки, имат уж миниатюрни частици, да свиква....

Количката е впечатлителна  Mr. Green

Бютка на Сънвал не съм вземала плодови, но щом ги похвали ще ги погледна

бебешки бисквити
още не съм вземала  newsm78 То както му се гади от по-едри неща, едва ли ще иска. Иначе всяка играчка е в устата, а като му дам трохичка хляб й се мръщи.
А на Хип  бисквитките не стават ли?Трябва да прочета съдържанието...

# 457
  • Враца
Шех, определено имаш дар слово и талант на писател! Много увлекателно разказваш! Направо се пренесох заедно с теб в Сърбия. И на сватбата! Hug
smile3521 И аз, и аз!  Heart Eyes Чак после като почнах да чета другите постове и се почувтвах все едно се връщам в сивото ежедневие след екскурзия или почивка.  Grinning
Шех, много сте хубави, чакаме и професионалните снимки от сватбата.  Hug

На Криско албумчето е като на Бобърчето и аз съм доволна. Wink

Елвиркааа, пак ли беее, егати пък!  #Cussing out Дано бързо да се оправи.  Praynig  Hug

Дафи, нали? Лидълските памперси са си екстра!  Peace

Васе, зариби, зариби, аз даже си поръчах един, дано ми стане. Поръчах си XXL, че гърдите ми са огромни, пък долната част е с връзки, за да мога да я коригирам по мярка, абееее егати нестандартната личност съм!  Mr. Green

Бютиии, да тук съм, няма къде да ходя. Ще се радвам да се видим, все пак панди не се виждат всеки ден, а и цяло семейство ще ни дойде на крак.  Wink  Mr. Green  Ще ти пиша на ЛС.  Hug

Сами
, не съм я виждала тая количка, но изглежда яка. Simple Smile

Бобърче, по принцип ако не са глутенови зърната мисля, че няма проблем, те не се водят силни алергени по принцип, а и все пак децата вече не са толкова мънички и ги захранваме вече колко време, но пък ако са глутеови, не знам, аз не бих ги дала.  Peace

# 458
  • Добрич
Добър вечер и от мен! Simple Smile

Белверде, има още месец до концерта. Всъщност, на 17 май (РД на Камен) в късния следобед тръгваме за София и ще спим там, а сутринта на 18 рано тръгваме за Германия. Нямам търпение вече, постоянно се обсъжда къде ще ходим и какво ще правим, като че ще стоим 2 седмици там, а не 5 дена.  Laughing А подготовката за рожденния ден върви добре, отмятам подробностите една по една. Simple Smile Пъзелите ги има и от по 30 части, нашия е такъв. Ако не намираш в нета, ще се поразровя.

Сами, страхотна е Оригамито, но има един недостатък - летния кош няма легнало положение. Иначе много ме блазни, но няма за кога вече Simple Smile Аз си изпрах Макларъна днес и от утре го подкарвам, а Стокето ще го пусна в Продавалника сигурно. А иначе количката е внасят Чиполино. Simple Smile
Аз съм казвала де, ама пак да кажа - за мен Макларъна е най-добрия избор за лятна количка. Що народ покрай мене си взе и то същия модел в различен десен и досега не съм чула някой да не е доволен.

Бисквити и други такива сладости не му се полагат на Матей.  Twisted Evil Докато яде кашата с плод съм доволна, пък ако ще и само 50 мл. да изяжда. Виж, ако откаже и нея сигурно ще търся някоя овкусена каша поне. Другата седмица вероятно ще вкарам маслото, а после и козе сирене. С такова започнах с Камен по препоръка на док и сега такова ще дам. Дано поне тогава му се харесат зеленчуковите.

Абе много мами се загубиха напоследък. Биби, Гунди, дбс, Дарлена пък откога не се е включвала... Да не изброявам, че много ми изплуваха. Дано всичко да е наред при тях.

Елвирка, много ми стана мъчно за Брани. Дано оздравее по-скоро!  Praynig

Благодаря за поздравите за нашата осма месечинка.  Hug Вчера не успяхме да се изтеглим, та я свършихме днес тая работа - ми пораснало е детето - 12,600 (+ 600 гр) и 76 см. (+3 см). Определено се поиздължи напоследък, но още си е дундьо мамин.  Heart Eyes Захранването върви все още мноооого бавно, но каквото такова.
Цикъл и аз нямам още, а от предишната отчетна си спомням, че всички кърмещи масово се оциклиха между осмия и деветия месец, та чакам събитието тия дни.  Mr. Green
На Камен му сложиха последната ваксина за тая година и вече чак на 6 години ще го боцкаме. Така плака милия, вече разбира и не е онова бебе дето го забаламосвахме с нещо. Онзи ден го водих на фризьор и му направиха много хубава прическа, а пък той въобще не мръдна. Изглежда ми още по-голям така. Кога минаха 2 години.  Outta Joint
Утре пък ще се занимавам с двете кучки - фризьор и годишни ваксини. Ще ги направим едни красиви и тях, че и пораснали козините и метат улиците навън.  Laughing

# 459
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Елвирка,
оххх, пак ли бе Tired Милият Бранко, много кофти, надявам се бързо да оздравявате Hug
За гладко пасираното - а така, видяхте ли който не си ползваше пасатора, а правеше картофа на бучки, батата на бучки, моркова и той, моето пате всичко си изяжда Joy Давайте домашното месо насам Joy Шегувам се, сигурно си е до дете. Белверде, ще прояде момчето, няма къде да ходи, малко по малко ще започне да хапва и не толкова ситно смлени неща Hug
Пюретата на Сънвал наистина са 100% плод, но изборът е ужасно малък. Освен това на мен лично на мирис и вкус ми докарват много еднакво - ябълка+банан мирише на почти същото като круша+манго, на нещо тиквено такова едно Rolling Eyes Малко се поразочаровах честно казано, но Бобо ги яде, ще вземам така или иначе, но например Круша+банан на Слънчо има божествен вкус, чак ми иде аз да го нагъна, също Ябълка+праскова+банан на Хипп - това са ми фаворитите засега Laughing
Момичета, как ги харесвате количките Макларън - с ужасно малки колелца са, ами то има колички-играчки с по-големи колела Rolling Eyes Моята лятна дето е със сравнително големи колела друса като ненормална в сравнение със зимната, а с тези мънички колелца не ми се мисли какво друсане е, не е за нашите разбити тротоари. Иначе фаца си имат, няма спор.
Еее, много ме е яд, че се разболях баш сега, такъв мерак имах да ида до Лидъл и аз да поровя като кокошка Mr. Green Най-вече за якетата ме е яд, ама карай. Ние пък много пазарим от Лидъл, моят мъж основно от там купува саламчета, гауда, някой път пилешки или свински пържолки, мляко, лятото имат разкошен сладолед. Шоколадите им също са страхотни. За памперсите да не говорим - номер 1 отвсякъде! Миналата седмица свършиха и взех пробно на ДМ - ами сравнени с Тожур са отврат! Стягаха ужасно на Бобо, около ластиците и по двете крачета имаше подути червени линии, направо кошмар, а той е едва 9.5 кила, как се очаква да се поберат по-големи деца в тях не знам. И са едни твърди, гадни, Тожур са мекички, еластични, широки, вече не ги сменям за други.

# 460
Добро утро, станали сме с Владко от 5 часа, и в резултат вече пералнята изпра и съм простряла.

Вчера  вечерта имахме домашни мерки и теглилки, и тримата минаха на везната. Каката е много щастлива, че везната става и за нея, а не е само бебешка. Алекс е 8100гр, Владо - 7600гр, и двамата по 74см. Наддали са по около 500-600 грама и по 2-3см на дължина. Кака им по това време е била 7500гр, 70см. Като им гледам напредъка бисквити не им трябват на моите, кашата им е достатъчна, иначе има опасност Алекс да стане кръгъл като ръчна граната, а аз си го харесвам както е сега.

От вчера забелязвам по-голяма стабилност при сядане, главно при Алекс, и някакви малки движения напред при лазене, мисля че започва да схваща как става номера. Изправят се по столчето на кака си и е много горд като погледне от по-високо. Владо още няма сили (или желание) за подобни инициативи.

Днес не знам какво ще е времето, но ако не е много ветровито мисля да ги разходя към Чаталджа и Морската градина, след като обядват.

Тази количка Оригами наскоро я бях видяла в Продавалник. Красива е като цяло, но не сме от една порода с нея. Много се разглезих с функционалността на предишната ми единична количка и не мисля, че някоя друга ще я мине в представите ми за удобна количка. Сегашното ми возило малко се доближава, но ми липсва обема на багажното отделение, което за мен е определящ фактор, защото нямаме МПС и се разчита на детската количка да помага при носенето.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 09:00 от Five magnificent

# 461
  • Варна
Файвче,
много са ви добри мерките. Белверде се притесняваше за нейното момче, ето че има и други фини младежи Simple Smile Стига бе, как ще стане кръгъл Алекс, Бобо на неговите сантиметри е 9400 Laughing И никак не изглежда дебел, с едно фино лице е, който го види казва, че изглежда мъничък.

# 462
Месечинке, притеснява ме моя ген за овал, и то най-вече откъм талия и двойна брадичка. Имам си го от мама, но това не е най-хубавото, което ми е дала. Ако съм го предала и на децата, по-добре да си стоят кльощави.

# 463
  • До морето
Здрасти банда  smile3502 Тежка нощ имахме с Малчо, ама какво да правя - то не се става лесно човек  Heart Eyes  Сега изпратих ММ на работа и скрихме текста на изпроводяк, та живнах малко  Laughing

Днес какво го дават времето, така ми се излиза на разходка? Има ли желаещи?

Месечинке, и аз съм така с тези летни колички, тези малки колелца хиииич не ми вдъхват доверие, ама явно всички са така!

Тази количка Оригамито я видях в магазина като ходих да нося нашата и ми стана интересно, после в мола я видях и снощи рових в нета да я видя каква е, що е  Laughing Хиляда джаджи има по нея, ама колко ли тежи, струва ми се тежичка  Rolling Eyes

Елвирка, да се оправя Брани по- бързо!

Кой питаше за кашата, Бобърче ти ли? Аз вече казах, че нашата педи каза, че при глутеновите неща алергенът е един и съшщ- глутенът  Mr. Green и може да се вкарват по няколко неща едновременно, ако вече си го въвела. Аз така направих- въведох го с овес и после направо дадох 5 зърна  Wink

Фери, какво става с местенето в София? Ще ставаш ли софиянка?

Файв, каква ти е била предната количка?

# 464
  • Варна
Сега изпратих ММ на работа и скрихме текста на изпроводяк, та живнах малко  Laughing
Ни въ'й срам, начи Crossing Arms Joy Joy Joy
За глутена и аз съм с такива спомени, че просто идеята е да се въвеждат постепенно нискосъдържащи към високосъдържащи култури, а не задължително да се въвежда всяка отделно. Аз вчера дадох овес за първи път. Освен това взех едно пюре на Сънвал с лимец, някой знае ли той към кои е - с малко или много глутен? Срокът му на годност е до юни, та се чудя ще му дойде ли редът или да го изяждам аз? (как звуча, все едно нямам търпение да олапам на детето манджата Embarassed Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт