Отговори
# 165
  • By the sea

Цитат
Я кажете, варненки, как й викат на цацата при вас Mr. Green
ТРИЦОНА  smile3534

На мен любимото ми е "СУПОЛИ"  Joy

Joy rotfImbo

Аххх, мръсни иноПланетянииии Twisted Evil Сигурно са решили, че е реклама и са го клъцнали, ама нищо, аз лично се почувствах поздравена, благодаря, момичета, големи сте сладурани Heart Eyes
Марли и аз го снимах, някъде до втория куплет на песента, ай качи твойто, ако е много зле, ще кача мойто JoyТи кажи  Mr. Green
Вал, Бютка, мерси за съветите Hug Hug
Айде сега цаца, на пъпа ми излезе вече hahaha Ще присъства в следващото заглавие май Mr. Green

# 166
  • Обетованата земя
Наскоро една приятелка беше на гости, с по-голямо детенце, и я питам въведе ли вече глутена, и тя вика не и след малко му даде коричка хляб.  Mr. Green Викам на мъжа ми малко сме такива майки, дето се дерзаем за всяко нещо, то хем е добре, хем не е, ако може да се постигне златната среда- най-добре!
За правописните грешки и аз винаги ги забелязвам, но не ме дразнат кой знае колко, по-скоро ме учудва. Аз имам високо мнение за моя правопис, имам чувството че ми е вродено, или по-скоро добре са се справили учителките ми(ау че съм скромна, сега ще ме гледате под лупа  Mr. Green), защото в спорове по правопис и правоговор винаги съм права. Обаче например за това не знам и аз доскоро го пишех слято и в предната отчетна стана въпрос и от тогава се опитвам да го пиша разделено, обаче не ми харесва така.  Mr. Green

Ние днес направихме дъъълга разходка-Енина, Шипка, Етъра, Соколския м-р, беше прекрасно, но сега съм скапана. Иво се напика и го усетихме късно, дано не се доразболее, че вече ще се гръмна.  #2gunfire
Матеа яде твърдото хранене като Анди на Бюти, два пъти-по обед и следобед и суче общо 6-7 пъти.  Grinning
Отивам да си гледам сериала, хубава неделна вечер!  Heart Eyes

# 167
Диди дано не се разболее Иво Hug. Аз онзи ден гордо казвам на приятелка, че съм въвела глутена и тя ми вика кое Laughing
Като и обясних и тя ми вика, че въобще не знае такива работи, даже няма спомен как какво кога. И май май не сме много дето чaк толкова задълбават
Направих бисквитките на Ивка. Ивка благодаря за рецептата, аз сложих и банан и станаха добри, но може би с ябълка ще са по-добре.
Val_sm ти как ги оформи като ги прави? И колко често и по колко може да се дава от тях например newsm78

# 168
На мен освен по-вече ми се набива и инъче!  Peace
Лино, четях юлската темичка, та там една от мамите го беше написала!  Peace
Днес си насадих на село кичест мак, че да видим какво ще стане ...  newsm78
И аз като Белверде не съм чела Харем.  Rolling Eyes
Трицона ...  hahaha Joy

# 169
Добър вечер Simple Smile
Диди, кой сериал гледаш Simple Smile

Преди няколко години една колежка, завършила май бг филология спореше много упорито как правилно било: Здравейте всички без запетая. Много тежко го понесе, че ние без бг филология бяхме прави  Joy

Не знам и аз, то като гледам колко грешки има по вестници, списания и книги, човек да се зачуди в знанията си направо.

Белверде, благодаря, че питаш. Добре съм, свиквам, ако имам късмет скоро ще сваля лонгетата и скоро ще съм като нова  Grinning Къде отсядате в Добърско (много ми хареса името)?

# 170
  • Обетованата земя
Иглуб, Фамилията, много ме заинтригува.  Grinning
Самимами, щях да ти казвам, пръскай често физиологичен разтвор и може да мине без нищо друго. Аз ползвам Тетрисал и съм много доволна. Мен много повече ме плаши когато дадена болест започне с кашлица, въпреки че гаранции няма как ще се развият нещата.
Ей сега Матеа пък се покашля, вече имам чувството че само се вторачвам кой се изкашлял, кой се изкихал, много тъпо.  Rolling Eyes А днес сутринта й се появи пак едно старо червено петънце на бузката (3ти ден на овес), което й се беше появило и на 3тия ден от тиква, веднага след АБ.  Rolling Eyes Изчезна и следобяд се появи от другата страна, на другата бузка и пак изчезна. С какво тровим децата си  #Cussing out, имам чувството че всичко идва от скапаните ваксини!!!!!!!!!!!!!  Sad На един петънца, на друг спазми, отвсякъде алергии  ooooh!.

# 171
didi24, и аз като теб постоянно следя за петънца, точици и вече съм се сбъркала и също си мислех за ваксините, че вероятно те са причинител на тези реакции, но пък от друга страна не знам дали бих била толкова смела, че да не ги слагам на детето - като си помисля срещу какви коварни болести създават имунитет  ooooh!

# 172
  • Обетованата земя
Ох, незнам, ама като се зачета или загледам в материалите, които пускат противниците на ваксините, се замислям доколко са "коварни" тези болести или поне някои от тях и доколко наистина се създава имунитет срещу тях  Tired
Я да ви питам, според вас, ако се пръска с физиологичен разтвор с пулверизатор  влиза ли вътре вируса в шишенцето и може ли да се ползва от друг човек или при следващо разболяване?

# 173
Здравейте!
Муки, като те чета как пишеш за селото и на мен ми се прииска къщичка. Като пекне слънце и почват да ме перат съчмите \или пък сачмите  newsm78\. Днес вместо да излезем на разходка, цял ден оправях цветята на терасата и още утре ще впрегна ММ да отидем да си купим чадър. Харесах и за Дейката масичка с чадърче и две столчета. Още ще е малка за него, но тъкмо лятото ще е супер.

{Женя_Иванова}, каква операция на пръстчето? Не помня, дали ти беше писала за щракащ палец  newsm78 . Ако е така, на Виктор му правиха такава на година и осем месеца някъде и на двата палеца, така, че не е спешно. Нашето мина за около час и изобщо не го боля после. Ако бъркам за операцията, извинявай....Стискам палци всичко да мине леко.  Аааа сега прочетох, значи правилно си спомням  Laughing .  Ама съм паметливкааааа...

# 174
  • Стара Загора
Благодаря ви,
толкова сте мили  Hug въпреки че не съм от редовно пишещите ме отразихте   bouquet Hug
Лино на Мирая е палеца на лявата ръчичка,просто не може да си изпъне пръста на цяло.Дано при вас се оправи с прохождането,стискам палци  Praynig
belverde Благодаря ти   bouquet
Пейпърче сигурна съм,че и при вас с прохождането ще се оправи  Hug Praynig
За Цецко просто нямам думи  Tired
Диди чудна разходка,благородно завидях  Hug Дано не доразболее Иво  Praynig
VikTanDeya да за същата става въпрос.Благодаря ти много за куража

# 175
  • Добрич
Като заговорихте за ваксини, аз говорих с доктора и го питах какво е мнението му за ваксината в 13 месец против рубеола, морбили и заушка (забравих я как се казва). Аз май бях писала, че една позната ми сервира, че нямала да я слага на момченцето си, а ЛЛ щял все пак да напише, че е слагана.  Rolling Eyes Та реших да му чуя мнението на доктора и той ми отдели доста време да ми разясни, че особено за момченцата е по-добре да се сложи и да се изтърпят страничните и ефекти, отколкото да се поема риска от боледуване от заушка например. Разказа ми и за няколко случая през последните години, единият за ЛЛ, който не можал да ваксинира ромчетата от някаква махала и пламнала епидемия сред тях, но понеже бил много стриктен да си пише протоколите, навсякъде писал, че са сложени ваксините. Та каза, че такива случаи водели до масови реимунизации и тестове на ваксината, дали работи добре и защо все пак има боледували.
Общо взето ме успокои, че по-добре да я сложим и да сме спокойни, но не ми отказа и ако реша да не я слагаме.

Оф на мен ми цъфна гьоза, излиза ми ечемик.  ooooh!

Ей сега го качвам в тубата поздравчето, не се впечатлявайте от възмущението ми.  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=qmhQkKJ8qqo

За грешките, и аз забелязвам тук таме, но така свикнах вече с всички ви, че дори не се впечатлявам. За себе си зная, че е по-добре да ме поправи някой и да не съм живяла напразно днес, отколкото да продължавам да допускам грешки. Аз лично не бих си позволила да поправя някой  Peace

# 176
Ох, Диди и Марли, понякога си мисля, че при толкова голям обем информация, с която разполагаме, вместо да се улеснява вземането на решение, то по-скоро се усложнява, особено по отношение на ваксините - толкова деликатна област. Аз все пак мисля, че е по-добре да се слагат, макар че и мен още от сега ме е страх за тази, която Марли каза, че се слага 13-ти месец.
За физиологичния разтвор, доколкото знам е необходимо само да се почисти накрайника (аз обикновено с антибактериален сапун го измивам).

# 177
Ето ме пак, бях се загубила 2 дни, но не сме се прибирали вкъщи  Mr. Green
Бързам да ви се похваля, Ина за първи път спа от 20ч. до 5:30ч.  newsm44 И сега пак спи  Mr. Green Обаче снощи пак я дохраних с резервите, пак 40мл. изпи. Е може ли за 40мл. да се прави на бебе  Mr. Green

За грешките, не че и аз не правя, но много ги забелязвам  Blush Редовно ровя в продавалника и там забелязвам, че най-честата грешка е "децка". Ейй направо полудявам като го видя  Crazy

Лино, май само ние от бг мама толкова задълбаваме в захранването  hahaha От моите приятелки една не захранва така и много ми се чудят на акъла  Mr. Green

Днес вали и май няма да има разходка  Crazy

# 178
Добро утро на всички.

Днес мисля да се позадържим вкъщи, след 2 дни разходки по около 8 часа. Не ме е домързяло все още, но травмите от спорта се обадиха и 1-2 дена ще си почивам заради коляното. И без това вкъщи се е посъбрала работа - за пералнята, за прахосмукачката, за парцала, за готвачката и т.н.

Пак ставам посред нощите да ги храня, Алекс не пропуска да хапне към 3 часа, Владо - към 5 часа. Вече не ми прави впечатление обаче, свикнах да не спя и да не ям. Карам на автопилот постоянно.

Грешките едновременно ги правя и ги забелязвам, но разбира се на другите ми се струват по-фрапиращи, човещинка. С "по-вече" взех да свиквам, и мъжа ми редовно го пише, предполагам че е част от Русенския диалект (заедно с вУдЪтЪ, тЪрлЪтЪ и др. такива изцепки). Отдавам ги на това, че по-лесно се възприема лошия пример, отколкото хубавите неща.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 08:52 от Five magnificent

# 179
Добрютруууу
тук вали и май няма да излизаме днес. Да не говорим, че и не знам със свеки как ще се оправим изобщо да излезем. Тя няма да може да свали и качи маймунката 4 етажа, аз вероятно също. Ще го мисля.

Старозагорски мами, другата седмица съм при вас, дай Боже самостоятелна Simple Smile и искам да се видим, така де ако искате и вие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт