Отговори
# 210
Здравейте,

Само да Ви кажа едно здрасти в новата тема, че да не забравите. Не съм ви чела от миналата сряда и сега като влязах набързо изчетах 5-6 оставащи страници от старата тема и викам айде толкова ще са и от новата, ама не  Rolling Eyes има цели 14  Shocked Ще опитам после да ги изчета, че не обичам да не съм в час. Ние се завърнахме от Ловеч. Изкарахме си страхотно и всички роднини на ММ се порадваха на малчо. Абе голяма еуфория беше край малкия  Heart Eyes Mr. Green Дафи,  Embarassed сори не успяхме да дойдем до Плевен, нищо че е толкова близо и да се видим. Навърщане спряхме малчо да хапне едно пюренце в Сливен и се сетих за Васето, ама нямахме принципно план да спираме и не успях предварително да пиша на Васето.  Embarassed

Само да кажа на Миланова, че стискам палци за свекър й - дано се оправи човека.
Екзото е много сладка руса девойка

Това е засега. После ще прочена подробно и ще Ви пиша.

# 211
Койчева, аз хич не му се вотрачвам толкова в месото, Бюти, както и към тез за глутена. С Косе Босе съм страхотно съгласна за поти всичко, но нейното ми идва на мен малко прекалено. За мен е изключително важно и с какво ще се стартира и захрани. След това чак такова внимаване и задъбочаване, особено за здрави деца, за мен е излишно  Simple Smile
То ако седна всичко точно да спазвам, аз само това трябва да правя, мисля, пиша, да предвиждам кое кога  ooooh!

Васето, няма как да не ти е трудно, кърменето е абсолютно пристрастяване на майката. Но когато му дойде времето и стане плавно е по-лесно и се забравя тъгата от няколко дни. Когато не стане чак толкова късно и плавно, си е доста гадничко. Но отминава и това  Hug

А, Марли, то аз не съм запомнила никове, сами ми направиха впечатление думите  Hug

Муки, звучи като забележка, но не. Аз лично, ако пиша нещо грешно, бих се радвала някой да ми каже. Така в началото не оставях интервал след запетайките или точките, казаха ми, поправих се. Какво лошо има в това  Simple Smile

Лино, поствам ти на Хедра мнението. Не, като опит да ти порменя решението, само информативно:  Simple Smile

Скрит текст:
Пре-млеката не са подходящи за здрави доносени деца, тъй като имат по-високо съдържание на белтъци, калории и на някои соли, съобразно с повишените нужди на преждевременно родените деца. Пре-мляко може да се ползва при недоносени деца и след термина по преценка на неонатолога за коригиране на специфични дефицити или при лошо наддаване – но това е специално мляко за специални ситуации и не може да се използва безнадзорно.

За формулите 2 и сухото мляко – предполагам, че е някакъв опит да се започне постепенно преминаване и привикване към обикновеното мляко, както и да се увеличи съдържанието на казеин (в кърмата също около средата на първата година доста се променя съотношението на суроватъчен протеин към казеин – в началото е 80:20, към 6. месец е 60:40).

Белверде, и аз ние имахме тежка нощ, тя спи, обаче смуче палеца с всички сили, върти се и ръкомаха, както като новордена и това не ми дава да спя. Направо ужас  Tired Освен това ММ ни е подложил мен и него на суровоядство, забърка тук едни отровно зелени коктейли от босилек, целина, тиквички, краставици, чушки, абе все треволяци, и сега ме боли главата  ooooh!

Лино, можеш, да. И аз мисля, че няма да имате проблеми с пасирането. Макар че ако досега нищо друго не си давала така зърнесто, ще му трябва малко време да свикне  Simple Smile

Ох, останаха ми още 3 страници, след малко пак  Hug

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 15:48 от Блонди

# 212
  • София
Тефи, Тайра, вие класирани ли сте за яслите? Ние не Mr. Green

# 213
Белверде, то май още не е излязло класирането, мисля, че беше обявено на 25-ти  newsm78 Сега в момента има класирания за текущата учебна година 2012/2013, а за 2013/2014 първото класиране ще се обяви на 26-ти април, така че има време  Hug

# 214
Вечер много разчитаме на Ники да забавлява малката като й пуска песнички  Grinning

Скрит текст:

# 215
Бобърче, този път си извинена, ама за други такива  Naughty  hahaha
Блонди,  Hug
Бютка, честито ви зъбче!

Моето чудо си замести едно ядене днес. Хапна пюре на обяд, оставих го на земята и той заспа. И така от 13,00 часа до сега ...  Shocked Не беше правил такъв тричасов сън!

# 216
Белверде, Вив правилно е казала, класирането излиза на 25.04. Това, което гледаш е междинно и е цел да се ориентират родителите, ако видиш, че в дадена ясла/ОДЗ нямаш шанс, по-добре да поставиш на 1 желание такова в което да успеете (нали има допълнително точки за 1 желание, ако яслата е в района на местоработата и пр.).  Hug

# 217
Васето, и аз много се веселих с тая трицона. Имаше двама, гледат едни врабчета и единия вика - гледай, гледай, дживгери. А другия казва - какви дживгери, бе, това са чириклета  hahaha
Българският език е страшно шарен, има краища в БГ дето сигурно няма да вдена  hahaha

Женя,  Hug

Диди, преди по-малко ваксини ли са слагали?  Thinking За мен всичко се изражда генно още от нас, заради "качествените" храни, които ядем  Rolling Eyes

Марли, какво е гьоз? Предполагам не е грешно написана другата дума  hahaha

Бютка, слагай се отпред в класацията  Joy

Коралита, съжалявам, ще ви мине и двамата  Hug

Облякох си ХS размер рокля и висок ток. Макар и откъсната от стария ми свят, сякаш по дънки и маратонки в парка с Яворче ми е най-добре  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вивиен, Лактана е хубаво, Милумил също. Но щом излизат обриви, вземи ХА мляко. Но ако и от него излизат, ще трябва да проверите вероятност от АБКМ.

Бюти, честита ви панда със зъбки  hahaha И честити нови придобивки  Hug

Кашпи, ех, че са сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Би би, ми тя мойта градинка пълна с кучешки лайна  Joy

Месечинке, аз бих се насочила към медицинска козметика. Особено за нещо важно като слънцезащитен  Hug

За високия фактор бях чела една тема тук, че всъщност няма значение 20 или 50 взимаш,това значело само времето на излагане на слънце, а не -висока защита. Не го разбрах особено, но така твърдяха и с доказани статии разни  Thinking Малко ми звучи същото, като в по-дългото кафе имало много повече кофеин, отколкото в късичкото еспресо. Аз ако ударя едно такова усмъртително, тип италианско направо ще си дрънна Д-то в тавана #Crazy

# 218
  • Варна
Гьоз май е око Grinning

# 219
гледай, гледай, дживгери. А другия казва - какви дживгери, бе, това са чириклета  hahaha

Би би, ми тя мойта градинка пълна с кучешки лайна  Joy
smile3532 smile3532 smile3532

О, и с още нещо да се похваля, преди малко чух "та-та"!  hahaha

# 220
Блонди, страшни са тези дживгери и чириклета  Joy
Не знам още дали от ХА ще излязат обриви, че не успявам да го пробутам  Mr. Green Дано обаче няма проблем, че ако има и АБКМ  #Crazy Лактана бях взимала в началото, защото бях чула, че е най-доброто на пазара, но категорично отказваше да я пие, но все пак ще пробвам с ХА, защото съм чувала, че ХА и обикновеното АМ имат различен вкус.

# 221
  • Варна
А какво е слънцезащитен крем с физическа защита newsm78

# 222
Да, така е. Факторът не предпазва от изгаряне, а увеличава времето, в което не почерняваш. Т.е. ако нормално почерняваш за 10 мин, то с фактор 15 например ще почерняваш за 15х10 мин.
Това е разликата между факторите, колко често ще го нанасяш,  за да си предпазен през всяко време.

А иначе българският език е много обогатен от турския Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 17:03 от иглуб

# 223
А, Иглуб, мерси, сега го разбрах  Hug

Месечинке, чичко Гугъл не знае ли? Ама недей сега да откачаш по нещо скъпарско  hahaha

Вивиен, то май ХА са по-гаднички  Rolling Eyes  Пробвай отначало да добавяш лъжичка оризова каша с ванилия например. Или с банан. После ще я махнеш. Кърмените бебета никак не си падат по АМ, освен по-гладните  hahaha

# 224
  • Варна
А, няма да е скъпарско със сигурност  Mr. Green Зачетох се в една тема, тъкмо си харесам марка и айде някой я оплюе. Не ми се дават 30+ лева за нещо, което може да се окаже кофти, поне според моите критерии и да замине в кофата Whistling Виж, ако мога преди да купя да ми дадат да си изцъркам малко на пръста, да подуша, да мацна, то иначе как да избера hahaha

Общи условия

Активация на акаунт