Днес си личи, че не е прекрасно времето

Забравих, Коралче, добре ли е Коралчето? Случват се такива неща и си представям колко ти е гадно, но си го нагушкай и нацелувай и ще ти олекне малко.

Така се изхилих, че стреснах дребното! 

Със сигурност е главен виновник за успешното ми кърмене. 
и за майка ти, и за подпалването!

благодаря че се сещаш за моите тревоги.За сега хемангеомите само ще ги следя, дано намалят по размер.Накрая на месеца сме пак при педи за консултация и най-вероятно ще ни прати на ендокринолог
и това ще мине 
Аз си ви обичам и с грешките 
ама нито ми е гузно нито се чувствам виновна
Ники успях да го кърмя 4 месеца, ама с Ивайла нямах кърма, не направих драма от това
Е не виждам на Никсъна да му е много силен имунитета, не е спрял да боледува 
явно заради това ми отказва храната, днес яде само 70 гр на обяд
боцка ме и се вижда едно прозрачно, ама маймуната не дава да видя хубаво
от сестра му на ММ има много маркови дрехи за ММ, пък за мен едни маратонки и анцуг на Найки и банския естествено, който до лятото ще ми е голям 
Много гадно, представям си и аз така щях да плача заедно с него, но се случва 

Успех с яслата и с килограмите на багажа
но не при всеки е така де, аз се кефя на майки дето кърмят, ама до годинка, годинка и малко 

По цял ден или сме навън или ако сме вкъщи наглеждам малката да не се осакати накрая някъде
Като се държи за някой предмет и е права направо ми спира дишането защото се люшка като желе и редовно си пуска едната ръка.Като е в кошарата не ми пречи,понеже като пада няма къде да се удря ама на земята...Не може да лази,но пък голям кеф да застане като кученце и да се размаже по корем после
Вчера цял ден обикаляхме напред назад,а днес сме си вкъщи.Днес съм за първи път на Теория за книжка
Свекъра и свекървата заминаха за Турция днес,та таткото ще седи сам самичък с Емма
Да видим после ще има ли оцелели 

Важното е,че ние знаем продължението
Тези дни бяхме почти по цял ден навън, правихме градинката, стана много приятно, имам още мераци и идеи и само подканвам съседите. Даже в събота ме прихвана нещо и тръгнах сама и довлачих 5 чувала с тор.

Блонди, ти нещо ми се криеш със снимка на градинката 
За Бела много съжалявам, наистина е много неприятно да гледаш детето си болно 
От Тетрисала си доволна значи
Аз купих Африн, но много трудно ми пръска, от 5-тия-6-тия път 
Тази сутрин не му дадох, започвам да променям някой неща и да видим по метода на изключването каква ще е причината, а може да са си просто зъби 
Значи си доволна от тази мицерална на Биодерма и аз мисля да я взема, тя е една малка разфасовка, нали?
и браво за подаръците 
Спокойно и ние още нямаме зъб, май сме едни от малкото
Не можем и да стоим още напълно сами 
През 11в. там се е заселила част от войската на цар Самуил с ослепените войници и благодарение на лечебната вода от извора на църквата "Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат” са се оправили и прогледнали. Вече убедих мм да купим място там след време и да си направим къща, още малко и ще го убедя да живеем там като се пенсионираме 

жалко, че не мога да направя една хубава снимка да ви покажа.
Ай, вярно, сега като спомена "наще". Ей това ме дразни
и не мисля, че е закачка винаги