Отговори
# 270
  • Стара Загора
ехааа супер Иглуб,Бюти пишете ме и мен за срещичка  Crazy
Честито зъбче на пандата  tooth да е здраво и бяло
Мама на Рош благодаря ти   bouquet за плексита знам че е доста болезнено и бавно се повлиява,поне при майка ми беше кошмар,дано при теб бързо да мине   Hug
Месечинка Hug През нощта и ние сме по абсолютно същия начин  Tired
Коралче този приз не се дава толкова лесно  Hug не се обвинявай
Би би Благодаря че питаш,аз също се свързах с др. Алексиев и за съжаление трябва да бъде коригирано оперативно своевременно, за да не се забавя развитието,аз даже го проточих прекалено за една не толкова сложна интервенция    Tired
Лино пред всичките ви трудности нашето е бял кахър,дано никога повече да нямате подобни проблеми  Hug  bouquet
За слънцезащитния  на биодерма нали е на минерална основа,аз май такъв ще взема
Мирайка от както започнах да я оставям на земята върху пъзела започна първо да сяда сама,а от неделя и пълзи  Crazy
този пост го пиша от вчера  ooooh! публикувам защото накрая ще е напълно неактуален и ще трябва да го трия  Laughing (Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 68 нови отговора.  Laughing )

# 271
Привет и от мен! Опитвам се да ви насмогна, но засега само напомням че сме тук наоколо...  Wink newsm53
Екзо, по никое време и място, ама да си ти кажа че си мноого сладко русо момиченце.  Hug

ПО повод нескопосаните мами да кажа, че аз редовно дрънкам главата на Криси в касата на вратата на банята, а вчера пред мен направи жестоко салто, падна от дивана със все стола и директно на главата си...  Cry ooooh! ooooh!... та на всеки може да се случи, на някои от нас обаче по-често  hahaha hahaha hahaha

Криси продължава да яде съвсеем по мъничко, колкото Мирайката, почнахме месото и определено налита като майка си - на сладко и на месо... хмм, не можа да ми се роди едно вегетарианче, та покрай него и аз да вляза в час  Crazy Flutter

Софиянките(ох, че мразя тая дума), къде водихте децата на нефролог?

Сега ще чета, дано успея пак да пиша... Прегръдкиииии!  Hug Hug Hug

# 272
  • До морето
Здравейте, не съм ви чела, влизам само да кажа, че ни изместиха часа за невролога за днес в 14:00 часа, дано всичко мине добре  Praynig Стискайте палци  Confused

# 273
   Честито зъбче на малкия, Бюти, да му е здраво и бяло.

Столчетата 9-36кг нямат позиции на облегалката, имаме такова за каката. То е по-подходящо за по-големи деца, хубавото при него е че се използва повече време.

Сравнението много пречи на реалната преценка, аз макар че го знам това, пак сравнявам Алекс и Владо. Единия се придвижва влачейки се и се изправя, яде повече и е по-дебел е, а малкия пък говори повече, спи повече и е по-послушен. И двамата си крадат играчките от ръцете, подритват се, бият си шамарчета, ръмжат като малки лъвчета и т.н.
   Всеки си се развива по собствен начин, нищо че растат при едни и същи условия. А сравнение при различни условия няма как да се направи изобщо. Ако направя паралел и с кака им, се получават 3 различни начина на израстване. Тя например не играеше с детски играчки (а търсеше телефони, дистанционни, кофички от храни и др. такива ), докато малките си играят. Тя също и не ядеше купешки пюрета, правих й домашни такива, малките не ядат домашни месни пюрета изобщо.

Вчера много им хареса заешко на Гербер, вече имат 2 въведени меса - пилешко и заешко. Имаме 1 месец за още 2-3 меса и ще са готови за кухнята.

Момчетата заспиват сами докато си играят обикновено, или при баща си на леглото. Не ги приспивам на ръце, защото веднъж научат ли се, после ще ми е много трудно.

# 274
Файв, забравих да кажа, че е много сладък малкия  Flutter
Елсънче, аз се чудя ти как не си някой веган  Blush Blush Hug
Лошичке, успех  Hug
Момичета от Стара Загора - искате ли направо да се уговорим нещо, че до събота ей сега ще мине, а аз обичам да си планирам всичко  Blush  Mr. Green Примерно Иглуб понеже може чак по-късно - примерно към 15 или 16 часа? ок ли е  newsm78 и къде  Twisted Evil
Нашто ходене до село май отпада, ама пак ще дойдем до Стара Загора, акто съм обещала  Mr. Green
За заспиването да кажа - да, ако детето ти е добро и послушно ще си заспи само!!! когато обаче имаш мрънкащо бебе имаш два избора - или да го дондуркаш по всякакъв начин да заспи /понеже му се спи, ама не може/ или да го оставиш да реве  Whistling а тук всички сме казвали, че не оставяме децата да реват - съответно да, ние с мрънкащите бебета друскаме, приспиваме, пускаме белия шум и така  Crazy

# 275
Хей, хеййййй  Hug
Ама много е сладурско клипчето, а Бюти е такова слънце, светишшш, светишшшш  Heart Eyes Благодаря и на Марли, че го е заснела, то да гледаш Планета си е живо изтезание  Hug
Сами, стискам палци  Peace Ще видиш, че всичко е наред  Hug
Сирене и масло въведох, малко набързо, реално за 5 дни и двата продукта, но хич няма да се вглеждам толкова вече  Embarassed И аз се спрях на козе, просто предния ден ММ беше взел такова, аз затова и избързах. Сиренето го въведох с по няколко трошички в зел. пюре, и на 3 ден го дадох с попара, към която добавих и масло. Никога не съм вярвала, че ще давам попара на детето си, аз самата не обичам и не съм яла от детството си, но на - хареса се от Явор. Правя я със сухар и чай от шипка и да си призная хич не е зле. Всъщност се реших на попарата, защото и при нас започна разместване на режима и Явор започна да се буди в 6, говори си на играчките самичък в леглото и в 7 изпива мляко. Ставаме и в 10 попара, останалото е както преди. Реално не съм му заменила хранене, просто яде един път повече  Rolling Eyes
Говорите за прегледи, консултации и се замислих, че и ние трябва да ходим, не знам защо си мислех, че е 10 число на месеца и трябва другата седмица.  #Crazy
Ние пък макар да имаме столче 9-18, още сме с Козито 0-9. Някак не ми се сменя, толкова си го харесвамммм  Heart Eyes Но този уикенд ще монтираме новото и направо ще си стои в колата на ММ  Twisted Evil

# 276
Привет и от мен!
Сами,стискаме палци за днес,всичко ще е наред,да пишеш след прегледа.
Бютка,честито ви зъбче!
Даниелка,радвам се да те видя,страхотна принцеса си имаш Heart Eyes,разписвай се по-често.
Дафи,вчера и ние обикаляхме за столче,бях решила 9-36 кг да вземем,обаче се отказах,като ги видях на живо,определено не стават за толкова малки бебета,нямат легнало положение,едни огромни ми се видяха и в крайна сметка взехме 9-18 с три позиции на гръбчето,пише,че стават до 4 годишна възраст.
Белверде,стига се притеснява,добре си е Валерко,просто са много различни децата,едни са по-живи и пъргави,други-по-мързеливи,ама това не значи,че нещо не им е наред.И ние нямаме зъби още,макар че сме от най-големите в темата,ама хич не го мисля,няма без зъби да остане,я.Успех при нефролога днес!
Бобърче,честити ви 8 месеца!
Месечинке,аз така въведох овеса-с една лъжица към просото,втория ден-две,на четвъртия дадох цяла порция само овес.И с пшеницата така процедирах,нея я прибавях към оризовата каша следобед.
Блазе на всички,които не се приспиват на ръце,благородно завиждам.При нас за повече от 8 месеца единични са случаите,в които Велито е заспивала самичка.Ама свикнах вече.
Ние сме добре,ходим по разходки,че навън е по-спокойна бухтичката ми.Скоро не съм въвеждала нова храна,и от два дни й излизат някакви петънца само по лицето,задържат се по няколко часа и изчезват,днес нови се появиха,надявам се да са от замърсяване,а не от някаква алергия.Хапва си добре,по две плодови пюрета на ден изяжда,тая седмица попара ще дам,да я разнообразя малко.Голям бяс е станала Велито,да е жива и здрава,не се спира за секунда,като някой пумпал се върти из спалнята,само като е в проходилката съм спокойна,защото още не стъпва на крачетата.
Захариеване се е разписвала скоро,дано всичко е наред при тях.
Хубав ден от мен!

# 277
Васето, 200 гр. е качил. 9,500 беше на 7 месеца.

Рошкова мама  Mr. Green Две седмици го държаха петната и после изчезнаха.Но изчезваха постепенно,не изведнъж. Така и не го намазах с нищо.Като го къпех -без козметика... и така.

# 278
Айде пак...

За кърменето няма да пиша (Блонди, мерси че си ме споменала  Hug Hug). Тук всички вече имат някакво мнение и опит, за щастие повечето са положителни...   Hug Hug Само на Еличка да кажа - да си измислиш друга причина за отбиване, че тая хич не върви Grinning  Wink Peace

Муки, радвам ви се - дано нещата продължават да са спокойни.  Hug И чакаме снимки на къщата  Peace
Лино, хапане става и без зъби, ела да видиш как се настървява туй малкото...  hahaha hahaha

Белверде, Бобо проходи на 1,5 г, след като разбра че го може... почна да пълзи, едва тогава - явно му се видя по-лесно и забавно  Mr. Green Mr. Green Peace... Пък аз ако имах като вашите стълби, само щях да се радвам  Laughing  Hug

Дафи, не се сещам какво щях да ти пиша, ама си ми симпатична, нищо че рядко те споменавам  Hug Hug

Мама на Рош, Ламята Спаска съм и аз, едно към едно... както казва майка ми "дай и 5 лева да почне, дай и 10лв да спре.."  Mr. Green Mr. Green Съжалявам за алергията  Hug

Бютка, ама аз съм... сигурна съм, че някъде дълбоко в себе си съм веган и суровояд, много ми се иска... но явно не съм си извървяла еволюцията още, един ден обаче...  Peace Hug Hug

Заспиването - само на цица, ако е кисела много  - и на ръце... другото не го мога и не разбирам как сте ги научили...  Rolling Eyes

# 279
Блонди, как час и половина ще ги разнасям, те са 2-ма, физически е невъзможно,  грешно си ме прочела по 5-10 минутки на човече. Те си заспиваха сами, Санди започнах да го приспивам на ръце като почнаха зъбките, 4-ти  месец, но по толкова, 5 мин и е заспал. С Теди сме на ръце от 3-4 дни, но то си имало причина, тая нощ се е озъбила. Честито ни зъбче, майка ѝ е много щастлива, все едно на мен ми е покарало зъбче. Но пък Теди е някакъв ужас, само се криви, неспокойна е, опитах се да и намажа венеца, тя се разрева само като докоснах мястото...веселба!

На някоя от майките с пролазили бебета, случва ли и се да и пълзи детето на сън?. Санди откакто лази е все така и си удря главата в таблата редовно. А пък днес го оставям заспал и той както спи си сяда на дупето и спи седнал и съответно започва да мрънка..някакво много шантаво, да пълзи докато спи съм свикнала, но да седне..е такова чудо не е било.

# 280
Върнахме се от док. беше заета и не ни обърна много внимание, каза да го мажа с Три Дерм по 3 пъти на ден и всичко било от това, че се поти и можело да му се образуват гъбички.
Иначе сега спи, чакам го да се събуди да го нахраня и да ходим навън, че е напекло едно хубаво слънце Simple Smile

Elsun принципно мисля поне до годинката да си го кърмя, ама някой път като почне така да се изправя (суче или по корем или на четири крака и като почне да ми мачка циците и ги дърпа във всички възможни посоки Crazy) и ми иде да се откажа от кърменето.

val_sm Алекс винаги така се събужда, само дето не лази, ами се катери и изправя, като спи понякога при нас и си се катери насън и все ме е страх да не падне някъде.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 12:34 от eli4ka666

# 281

Заспиването - само на цица, ако е кисела много  - и на ръце... другото не го мога и не разбирам как сте ги научили...  Rolling Eyes

Хахаха, нали. Аз чета и се дивя, че наистина имало такова животно като заспиване сам/а, в леглото и т.н. Просто за мен си е чисто чудо Simple Smile

Елсън, ядеш ти, а къде го това ядене? По теб не съм го виждала. Аз съм канибал, без всичко друго мога, ама не и без месо  Rolling Eyes Чак лм понякога ми вика, хайде сготви нещо постно, де  Mr. Green

Еличка, все едно маймунката описваш. Аз гледам да го слагам по гръб като почне да прави гимнастиката на гърдата, да не свиква, че всякак може да суче Simple Smile

# 282
  • София
Привет и от мен  Hug
Пейпър кръстницата за малката,която избрахме е от Поморие,аз съм живяла няколко месеца там,от 2 лета ходим там на море и просто ни е много скъп вече града  Mr. Green Иначе знам за 6ти че е праника.Миналата година се минахме да отидем тогава  hahaha Нямаше отворено заведение,а капанчетата в новата част дерат яко  ooooh! За 2 бири и пържени картофи 100гр тогава ни взеха около 8лв ако не се лъжа,а на едни на нашата маса за същото 4лв,защото бяха от Поморие...
Мама на Рош благодаря,и аз се надявам да изкарам всичко.Иначе имам мерак да карам и чакам да мине всичко с нетърпение  Blush
И нашето столче,което не харесахте е 9-18 и е с 3 позиции.На малката вече й е удобно и си спи спокойно в него.
Сега съм се приготвила да ни дойдат нагости малкия Дамян на Джиджи Биджи.Нали е гадно времето и не става за разходки,поне тука да си играят децата  Mr. Green

# 283
Вал, остава само да си събереш търпението и да издържиш докато пробие зъба. Имахме вкъщи по няколко такива дни на човек, в които бяха кисели като лимони. Единия събуждаше другия с рев, та си правеха компания в зъбоникненето.

Малките още не лазят(дори още си спят на горните нива на кошарите без проблем), но дъщеря ми много сомнамбулстваше. Оставях я в единия край на кошарата, а я намирах на сутринта не само на другия край, но и в странни гимнастически пози. Тя все още спи така.

# 284
broite me I men za sreshtata v st, sorry za latinicata , na razhodka sme, a posle shte zabravq, no I az idvam na sreshtata s golqmo jelanie

Общи условия

Активация на акаунт