Малко до ЮНИ остана когато ще стана аз мама!

• 28 237
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
krisi2020 на мен ми се завива свят понякога и си мисля, че е от хемоглобина. Днес ми излязха резлтатите и всичко е ок, само той е нисък. Но не знам дали причинява таква неразположение наистина.

# 136
  • София
krisi2020 на мен ми се завива свят понякога и си мисля, че е от хемоглобина. Днес ми излязха резлтатите и всичко е ок, само той е нисък. Но не знам дали причинява таква неразположение наистина.
има връзка да Naughty последния път ми прилоша в кабинета на доктора и веднага ме прати на изследване-оказа се от хемоглобина че е, иначе другия вариант е да пада кръвната захар Thinking

# 137
До бургаските мами : Хайде да си направим една срещичка вече. Мисля си за 28-ми април, неделя се пада. Ако имате предпчитания за друг ден - казвайте. Не сме много и се надявам да се видим всички  Hug

# 138
 Hug Благодаря ви момичета ... за това, че ме успокоихте! Аз мн се спекох викам си:" боже какъв съм изрод! " А пък лошото е че половинката ми не хърка и спи мн леко ... направо го побърквам! Днес като направих публикацията и започнах да му чета вашите коментари и той ми вика: " Ами горките мъже тях никой не ги пита как издържат!"  newsm46
И аз като го награбих ... мъжете нямате думата питаш ли ме как се носи този корем все едно са ми трансплантирали камък, дебелея не си влизам в дрехите, ходя като патица... не съм спала по корем от 7 месеца( а така ми е най удобно), а после раждането ... болките ... кърменето както са ми чувствителни сега зърната и не мога да си представя как някой ще ги засмуче ... да не забравяме, че нашите тела а не техните никога няма да са същите!
И може да е от хормоните ама да не съм чула мъже да се оплакват!

# 139
Мале Val, ти го изкара страшно мъчение това бременеене.

# 140
Малеееее, колко много сте изписали, не може да ви смогне чоек да ви изчете:)
Благодаря на всички, които се вклюяиха по темата за хемоглобина, много ми бяхте полезни  Hug
Петроханка, за левкоцитите съм чувала че се повишават по време на бременност, не мога да видя сега моите, но май и те бяха леко завишени, но не им обърнах особено внимание... За общия белтък - когато лежах в Шейново с гастритната криза беше паднал на 44. Лекарите там ми казаха веднага да започвам да пия протеин на прах, от тези които пият спортистите. Продават го в аптеките, най-разпространената марка е Биогейм. Разтварят се в течност (аз ги разтварям в прясно мляко, че ми е най-вкусно), пият се по три пъти на ден, но аз ги взимах по два пъти. За две седмици белтъка ми се беше вдигнал на 64 и го спрях, че ми писна да го пия. От днес пак го започнах, защото ниския белтък води до оттоци и в комбинация с високо кръвно - до преекламсия и съответно до болница и преждевременно раждане.
Не разбирам от инсулин и диабет и съжалявам, че не мога да помогна. На мамите с тези проблеми стискам палци за бързо оправяне  Hug
for girls who rideр много пораснал малкия Явор Simple Smile Все така да продължава  Hug и скоро да е в прегръдките ти!

# 141
Здравейте,
успокоихте ме с постовете си за хъркането, аз понякога от собственото си се будя, а сутрин като стана гърлото е сухо, сякаш съм прекосила сахара.
Днес ходих на лекар и се оказа, че моята умора се дължи на ниско кръвно+ниско желязо, почвам витаминчета и топло какао-то помагало за кръвното.

Искам да питам някоя от вас пазарувала ли е от http://www.ebaby.co.uk/cam-1-2/trio-pulsar-cam.html
цените ми изглеждат ок, но сайта ми е малко неизвестен?

# 142
Поздрави от Сандански.

Тук в 18:00 бях по къс ръкав на вън. Просто винаги се учудвам как това е друга България Grinning

....Стана ми жал за ММ и му купих тапи за уши  hahaha  и сега си спинка без да чува моята синфония  hahaha
Само да не забравиш да ги прибереш или изхвърлиш като се приберете с бебчо. Все пак е добре от време на време да става ой вечер да подава детето или да сменя памперс  Mr. Green

az ti nie дано се оправят нещата и не се стигне до инжекции  Praynig

merlynn дано всичко е наред и с теб

alex__n като писа че ще разходите тумбака заедно не знам защо си представих как те качва в бебешката количка и те разхожда из паркa  Mr. Green  явно вече ми се бута количка на мен  baby_neutral

val 86 това, че мъжете никой не ги пита е често срещана практика. Като забременях с първото батко ми каза: Питай го как се чувства от време на време, че и на нас не ние е лесно Simple Smile
Те са с 2 породени през година и месец и Тео е след още една година роден. Та явно му бяха пресни спомените.

MalenaTak не съм пазарувала от там  Peace

И да си похваля гарджето, разбира се най-хубавото ми беше  Mr. Green
Скрит текст:

Има и клипчета във ФБ почти от цялото тържество. Много добре се представи, ясно и високо си каза думичките, не забрави нищо. Аз се разплаках като започна частта за мама... а не съм от тези, които се разчувстват от такива неща, но явно и хормоните си казаха думата. Последните дни много често за нищо се разчувствам и разстройвам и сълзите на очите веднага Simple Smile

Хубава вечер мили мами   bouquet

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 20:05 от mgamisheva

# 143
  • София
val 86 страхотен пост...и аз саму му казвам на моя мъж, че втора като мамата няма, защото тя дава живот на малкото човече и преминава през още хиляди други неща, за да може да стане човечето голям човек  Hug Hug Hug

Петроханче да ти кажа мойта Доки не се впечатли от завишените левкоцити и каза, че всичко е ок  Hug

Да ви кажа мами за първи път бях на записване на тонове и ми беше много забавно...но на бебка не и беше много по вкуса и на няколко пъти нарита тези неща дето се слагат на корема/ че незнам как се казват/  Joy

# 144
Добър вечер, момичета! Днес бях при моя доктор. Кървенето се дължи на силно скъсена маточна шийка. Иска ме в болница утре сутринта. Каза ми че трябва да поостана 3-4 дни, за да ми влеят банки и че трябва да устискаме 2-3 седмици преди да сме проговорили за евентуално раждане. Иначе с бебка всичко е наред 33 г.с - 2200 г сме.

Ще ми липсвате през тези дни Hug

# 145
Стискам палци всичко да премине много бързо и да си се брибираш у дома и така до термин!!!  Hug

# 146
shmoksi и на мен май проблемите със стомаха ми се повиха пак,не знам дали е от това желязо ама каквото и да ям тия дни ми се подува корема,може и да е от притискането,но...ужас иначе ако ми падне белтъка още ще имам в предвид този протеин,аз уж ям извара и мляко доста,но може да не са достатъчни Hug

Cvety_U86 много се радвам че всичко е наред,те бебетата май наистина не обичат тоновете и аз си мился че може да е от шума дето се чува от апарата той нали е нещо средно между сив шум и дразнител Mr. Green по-нататък като станат големи няма много да мърдат и тоновете няма да са толкова накъсани,ноо пък ще ритат по-силно Shocked Като се свържа с моята доки ще докладвам и аз за левкоцитите,предния път ми бяха 12 и не се впечатли особено та сега на 14 ще видим,но щом и ти си така явно пак няма да ме отрази Mr. Green

merlynn пожелавам ти да закрепите положението и бебчо да си поседи на топло още някоя друга седмица Hug да ни пишеш ако имаш възможност.

И да се похваля,то не че е за хвалба,но изгорях днес... на тениска много красиво Mr. Green се получи,май си трябва слънцезащитно кремче,но не ги знам дали стават за бременни,питах в една аптека и те казаха че не знаели newsm78

# 147
  • София
Не знам дали стават за бременни слънцезащитните, на аз не мога без тях, защото имам слънчева алергия и цялата се обривам. А това е последното, което ми трябва - сърбежът е непоносим, а сега не могат да се пия противоалергични.  Confused Предполагам могат да се ползват детските, но аз си ползвам едни на Юсерин, специално за алергични кожи като моята.

# 148
merlynn, стискам ти палци всичко да е наред. Praynig

Mimi.87, какво стана с болките ти?

Kanari, нещо ми се губиш? надявам се всичко да е ок.

# 149
Не знам дали стават за бременни слънце защитните, на аз не мога без тях, защото имам слънчева алергия и цялата се обривам. А това е последното, което ми трябва - сърбежът е непоносим, а сега не могат да се пия противоалергични.  Confused Предполагам могат да се ползват детските, но аз си ползвам едни на Юсерин, специално за алергични кожи като моята.

Ами не съм питала наистина, но аз си купувам козметиката от една дерматоложка и тя знае, че съм бременна и нищо не ми е казала, за слънце защитният крем! А по повод за бебешката козметика съм говорила с нея да заведа бебо и тя да го погледне да ми каже какво да ползвам!

Общи условия

Активация на акаунт