Малко до ЮНИ остана когато ще стана аз мама!

• 28 213
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

merlynn - успех с изследванията, дано няма нищо.

# 676
mgamisheva, снощи преди лягане прочетох разказа ти за излизане с групата по танци и хорца и ... така ми се дотропкаха хорца и на мен. Преди години се занимавах активно, после ходех съвсем любителски в разни групи и мноооого обичам, просто е вътре в мен - чуя ли народна музика, крачката ми тръгват сами Simple Smile
Та...цяла нощ сънувах как се вихря на едни ми ти хора - беше толкова хубаво, макар и насън  newsm68

# 677
  • Paris, France
Ку-ку! Hug Как сте днес, мадами?

При мен е пекнало едно слънцеее, следобед отивам да се видя с една друга БГ бременилка, която живее в Париж и малко ще се разходим на въздух.

Като ви чета, и си викам какво ли се оплаквам, като има мами, които само стоенето прави вече им е болезнено. Много ви съчувствам. То и на мен скоро ще ми дойде до главата де. За сега само ходенето ме уморява, някои дни малко да походя и се почват контракции, пък други си марширувам без проблем. Гледам да се възползвам като видя, че съм по-добре и да отида до някой магазин.
Да ви се похваля, поръчах си ел. помпа на Томи Типи вчера, сега съм затаила дъх и чакам. Пристигна ни и матракът (който беше подарък) - термоматрак, с лятна и зимна страна. Още ми се въртят Куинита в главата, гледам ги на старо в нета и умувам. Simple Smile

Сетих се да ви питам, случайно на някой да му излизат малки червени пъпчици по корема? На мен от известно време ми се появяват такива, изглеждат като алергия, обаче още се чудя от какво може да са. Едва ли е от крема против стрии, защото от доста време се мажа с него, дали не е заради желязото...

# 678
Здравейте и от мен Hug

fashionmama и на мен ми излизат от известно време такива даже днес видях,че имам две малки по гърдите Shocked и аз си мисля,че може да е от крема понеже все пак са доста мазни и може да запушват порите и така.Аз ги редувам,за гърди имам Мустела ,за коремаПеркуталфа, Бюбхен,Хип маслото,Катиер масло и кокосово масло та не знам от кое ще е  Hug
Иначе чакам ММ да смени гумите и да ходим на разходка някъде,че е чудесно времето днес.
За подуването на корема,до колкото знам повечето бебета седят от дясно така поне ми каза моята доки,но не знам защо имат такова предпочитание Mr. Green и аз въобще не съм се сетила,че може да има нещо нередно като се издуват нали все пак се наместват,няма как тайно да го правят Mr. Green
Хайде хубав ден на всички Hug

# 679
fashionmama и аз ги имам тези пъпчици, даже моите са по корема и по бедрата  #Crazy Щях да ходя на док и си мислех, че съм само аз, но щом има и други знчи може и да не е нещо притеснително  Peace А да ви питам вашите сърбят ли ви ? Че моите ме насърбяват леко ....  newsm78 newsm78 newsm78

# 680
  • Paris, France
Коледна Звезда, и моите сърбят на моменти, ама не знам дали е от тях, може и от опъването на кожата да е. Мен и преди си ме сърбеше, обаче съм чувала, че от чесане се появяват повече стрии и гледам да не се чеша много-много... Човек може да си помисли, че не се къпя или нещо  Joy

# 681
Боже, боже! Гледам сем. Енчеви при Карбовски. Какви глупости надрънкаха! ooooh! Секциото било по-безопасно за бебето. Всички гинеколози,  които познавал израждали жените си със секцио. Ама какво ли се учудвам! Кифлата срещнала кифльо! Тая сигурно ще иска да роди в 8-ия месец, за да не напълнее. Нали така е било модерно при манекенките... ooooh!

# 682
fashionmama, petrohanka, Коледна звезда, на мен ми излязоха зимата такива червени сърбящи пъпчици. Смених лосиона веднага и изчезнаха

# 683
fashionmama хахах то тогава и аз влизам в това число на некъпещите се  Joy Joy Joy

az ti nie и на мен ми мина през ума че може би да е я от някой крем, я от някой лосион ама викам едва ли ..... ще ги спра за няколко дни да видя дали ще започнат да завехват и ако започнат повече няма да се мажа с нищо  Joy ахахах

# 684
Привет маменца - напоследък с ММ имаме една дилема - уж бяхме решили за името на бебка - какво се разколебахме пак в последния момент - типично за нас !!! Днес поръчахме количката на малката и в магазина ни казаха че има два нови цвята - уж бяхме решили черен - половин час умувахме дали да не вземем сив и накрая = пак черно поръчахме !ВИнаги така става и все си казвам че няма да се колебая и да забивам повече и повече над проблема.. Какво да кажа  с това колебаене ooooh!  newsm78 незнам.
За болките и втвърдяването - и аз имам болки от време на време кратки и прорязващи на различни места - според мен е от разтягането. Понякога и аз усещам втвърдяване и то често  само от дясно - мисля  че е главичката или дупето на бебенцето и освен това много често ми бие шутове директно... там долу - и толкова силни, че имам чувството че ще излезе някой крак или ръка отдолу.  hahaha

Прегръщам ви всички !

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 12:27 от Botten Mary

# 685
Сигурно е някоя краста по бременните Laughing моите пъпки не ме сърбят,но като цяло ме сърби корема,ама не смятам да спирам да се мажа,понеже не искам да се нацепя,че виждам по гърдите вече отклонения и искам да ги закрепя някак си Crazy

Относно секциото безопасно е само по медицински причини,защото ако не може да мине трябва да го вадят по трудния начин и може да се увреди нещо,но иначе...ама мода.

# 686
Относно пъпчиците по корема, получих такива дребни и сърбящи от олиото на Чико, затова го спрях. Сега, откакто си бия фраксипарин, имам същите под формата на 2 петна, където се дезинфекцирам със спирт преди и след инжекцията. Толкова дребни пъпчици, че се виждат под определен ъгъл на светлината като грапав участък
Иначе и моят беб се е нагъзурчил вдясно надолу с главата от доста време - буцата си е видима. Сестра ми ми обясни кое къде му е според документите, в които предлежанието е описано с някакво латинско съкращение, но тя си позна и преди това- само като ми видя корема:) Тоя мишок така се мести и боксира, че много често изпитвам гъдел и си се смея с глас;)
А, момичета, питах сестра ми за така модерното късно прерязване на пъпната връв като спре да пулсира идали във Вита някой го е поисквал. Тя ми каза, че това е нож с 2 остриета и бебето вдига много висок хемоглобин - над 200- в такива случаи и после трябва да му разреждат кръвта ( не било добре за органите). Пъпната връв, като се замисля, си е спомагателен орган при вътреутробното развитие на бебчо. Явно като се появи на въздух и започне да си диша сам, му идва малко двойна дозата:)

# 687
Здравейте мами Simple Smile
Не съм писала поне седмица (всичко си изчетох), но всеки ден имах много задачки...
Ние с последния пазар от днес почти сме готови за посрещането на бебко. Останаха още много малки неща, които мисля да набавя тази седмица. Също чакаме дрешки от Асда, надявам се дойдат до два-три дена. От утре започвам с голямото, чистене, пране и гладене и се надявам до седмица-две да съм готова с всичко за посрещането на бебо Simple Smile Вие подготвихте ли си вече багажа за болницата?
Нашия бебок го беше хванал мързела доста и няколко дни почти не шаваше. Бях се попритеснила, но от днес пак ми напомня колко е силен с такива шутове в ребрата, че на моменти направо се свивам от болка. Той е с главата надолу от самото начало и топката, която се образува в дясно от пъпа ми съм сигурна, че е дебелото му дупе Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 12:28 от Botten Mary

# 688
Kölsches Mädel  да наскоро попаднах на статистика, че секциото е по-щадящо за бебето, а естественото раждане - за майката. Беше обяснено , че последствията за бебето при операция са временни- недостиг на въздух или порязване, докато при естественото в повечето случаи- трайни...

# 689
  • София
Мойте пък всичките са вляво Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт