ББ Кремове 4

• 116 656
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Момичета аз съм използвала от ББ крема на Garnier и съм доволна. А някой да сподели мнение за този ?

# 451
Разбира се,аз поръчвам предимно от    
cosmeticmarket2012,много бързо идват нещата-за седмица и не се скъпи за мострички Hug

Може ли линк, не знам как да търся по име в и бей  Embarassed
От него само мостри ли поръчваш или и кремовете са читави?

# 452
Мостри не поръчвам,само кремове.Мостри ми слага като подарък към поръчките.Ето един примерен линк- http://www.ebay.com/itm/SKIN79-Snail-Nutrition-BB-Cream-SPF45-PA … sh=item41674985a0

# 453
Мостри не поръчвам,само кремове.Мостри ми слага като подарък към поръчките.Ето един примерен линк- http://www.ebay.com/itm/SKIN79-Snail-Nutrition-BB-Cream-SPF45-PA … sh=item41674985a0
Записах си го, благодаря ти   bouquet

# 454
Защо имам чувството, че вечед няма бранд без поне 2-3 бб-та? Laughing Няма лошо, ама ми се струва, че доста от тях са обикновени оцветени кремчета, нямащи нищо общо с това, което е заложено във формулата на едно истинско бб. Визирам Нивея, Елея, Дева и пр. всичко българско и родно Mr. Green

# 455
  • Пловдив
CC крема на lumene някой да е тествал? Светлия цвят дали наистина е светъл?

# 456
Здравейте , вчера в една парфюмерия попаднах на ББ крем на някаква марка с Е , ама нали съм блонди ... забравих я  Embarassed струваше около 5 лв. Някоя от вас да го е ползвала и да сподели ефект Simple Smile

# 457
  • Пловдив
... ББ крем на някаква марка с Е , ама нали съм блонди ... забравих я  Embarassed струваше около 5 лв. ...
Еveline  newsm78 ?

# 458
Влизам да похваля Missha ББ-кремчето. Взех си 23. Еми, няма нищо общо с европейските, българските ги изключвам изцяло Mr. Green. Уникален като консистенция, слагам и под очите, супер попива без да подчертава бръчиците, скрива порите, уеднаквява тена на цялото лице без да личи, че има нещо. Траен- издържа за целия ден. Препоръчвам горещо, струва около 20лв. Прекратявам харченето по фдт и други бб-та Laughing Жалко, че го няма свободно тук.
Да добавя, в пакета имаше мостри на други корейски бб-та, не ми допаднаха, тежки, светли и трудно нанасящи се Naughty

# 459
Влизам да похваля Missha ББ-кремчето. Взех си 23.

А можеш ли да ми кажеш 23 как е като цвят - светъл, тъмен? Чудя се дали да поръчам 23 или 27. За сравнение в момента имам на Etude House Precious Mineral 15 и ми е добре.

# 460
  • виртуално
Влизам да похваля Missha ББ-кремчето. Взех си 23.

А можеш ли да ми кажеш 23 как е като цвят - светъл, тъмен? Чудя се дали да поръчам 23 или 27. За сравнение в момента имам на Etude House Precious Mineral 15 и ми е добре.

имам и двата, почни еднакви са , само Etude ми сивее повече , докато Мишата е по-бежев

# 461
Здравейте момичета!
Попрочетох ви и се обръщам към вас за малко инфо ако може. Смятам, че сте вещи по темата и може да ми помогнете. Прохождам в сферата на ББ-тата и искам да знам откъде мога да си поръчам мостри на корейски марки ББ кремове и как става това. Искам да ги пробвам като цвят, консистенция и поносимост преди да си купя цяла опаковка. По-специално на Миша и Скин79 (явно те са по-достъпните). Мерсииии.

# 462
Здравейте момичета!
Попрочетох ви и се обръщам към вас за малко инфо ако може. Смятам, че сте вещи по темата и може да ми помогнете. Прохождам в сферата на ББ-тата и искам да знам откъде мога да си поръчам мостри на корейски марки ББ кремове и как става това. Искам да ги пробвам като цвят, консистенция и поносимост преди да си купя цяла опаковка. По-специално на Миша и Скин79 (явно те са по-достъпните). Мерсииии.

Всички са достъпни))) въпроса е да разбереш, кой точно отговаря за твоя тип кожа. Пишеш в ebay sample size bb cream и избираш  Peace

# 463
Да ви попитам, кой от ББ кремовете има най-добро покритие? Моят е на кларинс, ами не е същото като ФДТ  newsm78

# 464
Някакви отзиви за ББ кремовете на Astor и на Bell?

Общи условия

Активация на акаунт