Домакини - първи сезон/десети епизод - позитивен :)

• 24 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • UK
Фортуна   bouquet честит рожден ден! Да си жива, здрава и щастлива!!!
  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party002 Gift  ura newsm18  Party Time

# 541
Привет!
Честито на рожденничката!Да е жива и здрава и много ппложителни моменти!
Мари,и аватара ти е усмихнат даже Wink
Ангелче,радвам се,че нещата се подреждат правилно
Смърфи,важното е че имаш мерак поне Wink
Аз съм боооооолна  Confused Детето кашли още,но е като цяло жизнена,не вдига Т.Аз от вчера обаче съм парцал.Кашлицата я моря с хапчета,носът го давя в капки,гърлото го туширам със спрей и разни смучещи,но полза нямаааааа  #Cussing out Най-много ме мъчи гърлото,оттам вдигам и Т.Вкъщи е бардак,ядем некви измислени сухоежбини...
Иначе ми се обадиха онзи ден от интервюто.Хареса ли са ме,канят ме на второ интервю,ама чак на 20/05.Много далеко ми се вижда.То не че са се скъсали да ме канят на работа,де...

Айде после пак

# 542
Благодаря, момичета!  Hug

# 543
  • Талант на 2012,2013 г.
Фортуна... Hug Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=QNYwHSeR-nU

# 544
  • в сърцата на децата <3
На мен от снощи ми се върти тая песен в главата - ама защо ли  newsm78

# 545
Здравейте  Hug
 Fortuna,Честит рожден ден! Здраве,сбъднати мечти и много обич!

На всички хубав и успешен ден!  Hug

# 546
Бонболинче,да оздравяваш  Hug Радвам се за работата, нищо че е чак на 20 май, когато - тогава. Важното е да стане  Hug
Аз изчистих и прибрах ботушите, сега е ред на прахосмукачката и мопа. Няма край, ей!

# 547
  • София
Добро ви утро!!
Ставам аз и какво да видя, тортичка имало за мен. Фортуна, честит рожден ден!! Да си ни жива и здрава!! newsm38  bigdance2 nbirthday
Смърфи, не си сама, тъй да знаеш! То, на теб ти е простено, защото си на края на географията, ама на мен дето съм си на мястото не ми е. Ама на, никога не чета, какво пише и стават едни глупотевини понякога.... Много се смях!
Коконке, "шоколадов мус" ще правиш, а....зная аз, зная. Хубав е, малка калорична бомба!
Мари, имаш хубав аватар, така и трябва момиче. Ще бъде...ти си знаеш!  Hug
Бонболинка, е го е, къде е 20.04 та то дошло.  Ще те вземат, така ми мирише!! Flowers Four Leaf Clover
Приятен ден прекрасни девойки!   bouquet 

# 548
Марче,20 май ,душа,20 май...

# 549
  • UK
Какво има на 20-ти май  Thinking Бонболинка оздравявай Hug Марче14 Hug да за мъжете Mr. Green аз ще съм пак на ябълчици hahaha Купих си едни други, ще го видим тая вечер Blush

# 550
  • София
Марче,20 май ,душа,20 май...
Е, и аз като Смърфи не чета.....оф, глупак съм.  smile3537 smile3538 Далечко е, ама ще те вземат, пък.!!
Коконке, не моЕ да не го пробваш "муса". Та то си е една фантазия.

# 551
Амчи на 20-ти май ми беше бала, преди стотина години   Mr. Green
Иначе Бонболина ще ходи на интервю тогава. Стискам палци да стане.

Ха и рожденичка си имаме - Фортуна, да си здрава, обичана и нека имаш непрекъснато поводи за усмивка. Честит празник!

И аз вече искам работа - омръзна ми да си стоя в нас  Crossing Arms Обаче с тази избори всеки се е скатал и май никой не търси хора, докато не види откъде ще задуха вятъра. Мрън!

# 552
  • UK
И аз искам работа и все си подавам CV-то по разни фирми, не че ме е огряло досега де Crazy
Оф ooooh! заспала Гана, сега прочетох за интервюто, спи ми се днес Crossing Arms а как ме мързииии Crazy А ще трябва да ставам да суша косицата, да си обличам роклицата Mr. Green и да ходя да вземам детето и да ходим на английски ooooh! той де, аз ще си трипосвам из центуруту hahaha После ще го заведа и на плуване, пък аз съм на лекар Crazy после ще дойдат да ни вземат и те така, а как ме мързииии, казах ли вече  Joy

# 553
Хм, значи и във Варна е така.
Аз си мисля, че тук вече няма фирма, която да изненадам със СВ-то си  Mr. Green

# 554
  • UK
Хм, значи и във Варна е така.
Аз си мисля, че тук вече няма фирма, която да изненадам със СВ-то си  Mr. Green
Във Варна е много зле в последните години като започнеш от липса на работни места (освен 2-3 месеца по курортите, където избора е сведен до сервитъор, барман, чистач, пиколо и пр всичките поне с 3 езика Crazy), до инфраструктура, развитие на града, занемарено до N-ta степен ooooh! Ох, да ставам аз, че няма кой да ме изсуши Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт