Домакини - първи сезон/десети епизод - позитивен :)

• 24 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Ох, печката ми взе здравето, до прахосмекачката още не мога да се стигна.Повече време ми отнема да раздигам кашони с играчки, килимчета и не знам какво още на дребния, отколкото да изчистя.
Мари дано поне сина се наспи, че да не го мъкнеш и навръщане.
Без телевизор е мъка.Аз не го гледам обаче по цял ден ми бучи.Обаче мъжо направо ще се гътне, ако е без телевизор  ooooh! добре, че вкъщи са повечко.Сериозно се е замислил да си сложи в тоалетнана  ooooh!
Maria27 успех със зелената карта.И като(не ако) спечелите и ние да попечем дупета през големата локва  Grinning
Стефче как са преценили, че 2 месеца са достатъчни да си гледаш бебето  ooooh!
То сигурно парите които ти ще вземеш за 4 месеца, са повече от тези които взимаме в България за първата година. Обаче се чудя, къде остава нуждата на детето от майка му докато я навърши тази година и не само от чисто физически аспект.
Вио палци и за теб

# 571
Приемате ли нови домакини?))))) Mr. Green Hug

# 572
  • при късмета
Добре дошла   bouquet

# 573
Приемаме  Hug

# 574
Приемаме, добре дошла, ДХЗ  Hug
Мама-коко, много телевизори бе! Ние имахме във всяка стая (3), но аз настоях да махнем ТВ от спалнята/детската. Аз не гледам, малкия и той няма интерес, което само може да ме радва. Надявам се и занапред да си остане така. Мъжа ми и свеки обаче не могат без ТВ, непрекъснато трябва да им бучи нещо на главите  ooooh!
Благодаря за палците. То още е раничко, ама къмто 1 май имайте готовност да стискате здраво, че после да ви пращаме картички от през океана.

# 575

Добре дошла, мила!   bouquet
Мари радвам се, че ти е готов ТВ  Heart Eyes
Мама Коко, аз съм и сезонен работник, не мога да си позволя да отсъствам от работа... При мен са леко объркани нещата... Да не кажа много... А на ясла детето мога да го пусна като навърши годинка. Никой не го интересува дали има кой да го гледа... Иначе за парите... Какво да ти кажа... Може би са всички платени месеци в БГ майчинство накуп. В смисъл колкото щях да взема в БГ за 2 години всеки месец, тук са ми накуп. Уф объркано обяснявам...
Аз сложих яденето на котлона, пуснах и една пералня... Сега си клатя краката, ама имам още куп задачи...

# 576
  • Талант на 2012,2013 г.
Как да те наричам бре дх3 туй кви инициали са сега за мойта глава са сложни?!? newsm78

Добре си ни дошла  bouquet

Домъкнааааааааахххххх гооооооооо и работииииии newsm68 Joy smile3555 tooth

Тоз път имАх предложение от циганин за помощ Предлагаше ми количката си Mr. Green

Ох, шЪ умра... днес много приключения имАх... позитивни. Mr. Green Laughing

# 577
Ей.... Манго се е притекъл на помощ  Joy Ама не се знае ако беше си сложила ТВ в количката му дали щеше да го видиш пак или само щеше да свариш да му кажеш едно последно "Сбогом"  hahaha Малко черен хумор  Mr. Green Сори  Hug На никой не го пожелавам!

# 578
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy

# 579
  • при късмета
Ох, Мари  Joy
Вио, моя малкия до 3-3,5 години, не гледаше телевизия и компютъра не го впечатляваше, ела да видиш сега.
Хубавото е, че от книжките не се отказва за нищо на света.Даже сега четем цяла книга не отделни приказки-"Пипи".Даже помни какво сме чели вчера и докъде сме стигнали.
Та в тоя ред на мисли, отивам да го взема.До после

# 580
  • София

Вече си приета!!  Hug ЗаписАхте У домовата книга.  Разказвай ни, от къде си, дечица, мЪжове и прочие.... ние тук си се знаем. Можеш и да почерпиш, по желание. Ядем всичко и по много.  Heart Eyes
Стефи, имам си питане към теб. Ясно е, че ще раждаш скоро. Но не ми е ясно, защо искаш секцио, имаш си причини или просто така....от страх. А, ако е последното искам да се изкажа по въпроса, ако може.
Мари, то не че е за смях тази история с телевизора, ама аз си я представих и се засмях за Манго.  Понякога са и добри, винаги ще се притичат на помощ, ама знаеш ли какво после ще ти поискат...то винаги си е в пари изражението на тази помощ.
Вио, тръгвате....много хубаво сте решили. Ще ти бъде трудно, но никога не се обръщай назад. Никога. Имам познати, които са там, много време им трябваше да се адаптират, много години,  но сега вече са добре и къща огромна купуват.  Такава каквато аз не бих могла и да си представя, че мога да имам. Тръгвай те, а ние палци ще стискаме и един ден ще дойдем....
Аз съм готова с всичко. Яденето готово, тераса измита, прахосмук пуснат, килим минат с мокро, бани-мани,  всичко е ОК. Аз не съм, ама някой ден...то май ще се гътна, докато го изчакам този ден.
Ай, доскоро ви! Цун, мун по муцун!!  Hug

# 581
marche14 ще е секцио поради медицински причини. Имам (как казват манговците) прУГлем със сърцето, при който си е живо самоубийство да раждам естествено... Или поне тук. Не съм за операция, не взимам и хапчета, мога да живея поне още 150 години с този проблем, но при определени условия. Туй то  Hug А за мнения винаги съм отворена... С две ръце гласувам ЗА обмяната на опит!   bouquet

# 582
  • София
marche14 ще е секцио поради медицински причини. Имам (как казват манговците) прУГлем със сърцето, при който си е живо самоубийство да раждам естествено... Или поне тук. Не съм за операция, не взимам и хапчета, мога да живея поне още 150 години с този проблем, но при определени условия. Туй то  Hug А за мнения винаги съм отворена... С две ръце гласувам ЗА обмяната на опит!   bouquet
Не, в този случай мнение не давам. Да си ни жива и здрава!!  Hug

# 583
Тъпкано да ви се връща!!!!  hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

# 584
Момичета, благодаря за хубавите пожелания!  Hug
Радвам се, че ви намирам в добро настроение.  Hug
ММ отиде да посрещне голямата щерка на гарата, уф обиколи милото дете околията, ама ни е скапано БДЖ-то.  #Cussing out Направих торта "Сахер", като за първи път сякаш добре се получи, ще я снимам и ще ви я покажа утре.  Simple Smile Малкото съкровище пък яде добре пюренце в чест на рождения ми ден (захранвам я, домашен пащърнак не щя вчера, но купешкото днес го яде  Mr. Green).
Айде до после.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт