Домакини - първи сезон/десети епизод - позитивен :)

• 23 860
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Коконче, проскубаха ти градинката, така ли  hahaha Егати... Или нищо не правят, или всичко бръснат наред  Joy Имаш и моите стиснати палчета  Hug

# 61
  • UK
Стефче Hug да! Всичко бяха оплевили ooooh! нищо не оставиха, имаше един корен от роза и него го минаха с косачката ooooh! Joy

# 62
  • ул. "Мечтание"
Лелееее! Колко сте писали! Малей!  Shocked Почвам наред да чета и да си водя записки!  Mr. Green

Стефи, много се радвам, че мъжа ти е на нова работа! Честито!  Hug

Мари, Валенце  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig С вас сме!  Hug
Вале, сега прочетох, че всичко е наред. Много се радвам!  Hug

Ох, на мен Тео бебе ми бърка в здравето.  Sick Ужасно силно ми мирише, чак ми става лошо и получавам главоболие от миризмата. Веднъж ми дадоха едни дрешки, които бяха прани с Тео бебе, не можах да се отърва от миризмата, въпреки че ги прах многократно и дори се прежалих омекотител да сложа, и ги подарих и аз на свой ред, просто не я издържам.
Въобще всякакви силни изкуствени мизирми ме побъркват. И получавам алергия - почвам да кихам като луда когато мина по щандовете с препарати и започва да ме боли главата, носа ми се подува и потича.
В момента ползвам гръция Planet (уж еко  Whistling). Не е УАУ! но ми върши работа и не смърди зверски.  Whistling

Коконче, неприятно се е получило. Но предполагам, че това те е освободило от човек, който не е на твоята вълна и само би ти носил негативи.  Hug

Давате ми добра идея да направя качамак. Но най-вероятно аз и ММ ще си го ядем.  Mr. Green Нищо, ще има повече за нас тамън! Simple Smile  Crazy

Аааааа... изгубих се в мнения и се оплетох... Извинете, ако съм пропуснала нещо важно!  Embarassed

# 63
Хелоууууу!
Как сте,мацонки?
Тази темичка ще е много приятна/не че другите не са де/,ама тази ще има някакви съдбоносни случки.Така го чувствам.
Малката тръгна добре с яслата,ама от вчера поплаква.Днес вече си рева  Cry Иначе като отида да я вземам всичко е 6 .
Онзи ден бях на интервю,имах добро усещане,протече повече от прекрасно.Но...Нищо.Незная дали и кога да очаквам отговор.При излизането една от служителките,насочваща кандидатите,сподели че аз съм била последната и съм се забавила най-много.Хайде стиснете и за мен по един палец. Praynig
Качамак скоро бях питала и правила,ама...на никой вкъщи не му се понрави.Бях направила малко и сега се чудя цял пакет какво да го правя.

# 64
  • ул. "Мечтание"
...сега се чудя цял пакет какво да го правя.

По-късно ще ти пусна една рецепта за чуден сладкиш с царевично брашно!  Hug

Успех с работата...

# 65
Цитат
имаше един корен от роза и него го минаха с косачката
Цитат

Сигурно от там са минали два пъти, за по-сигурно  Joy Ееееегати!  ooooh!

Нощни  Hug

Относно праховете - аз за ситното си купих "Proderm". Не знам има ли го в БГ... Но от "Planet" и аз не съм очарована особено... От никой техен продукт. Иначе бях решила, че ако нещо не ми върши работа, ще пробвам и бебешкия "Ariel".

Уф... Не знам какво и как съм натиснала, ама пак си освиних поста... Простете... Само първия ред е цитат от Кокончето... Другото са си мои излеяния...

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 11:32 от Stefkaki

# 66
  • при късмета
Тръгнах да излизам и отворих новите отговори на темата, та се сетих, че пропуснах да ви споделя нещо позитивно. Ще ставам леля, сестра ми е бременна Grinning

# 67
  • UK
Мама Коко честитооо много хубава новина. А аз се чух с док Mr. Green утре пътуваме, сега ако и зелена светлина ми даде  Praynig Rolling Eyes

# 68
  • София

Валенцето,четох те в една друга тема вчера-много добрина лъхаше от постовете ти...мило ми стана  Hug

EmbarassedКъде това? Някой път лъха добрина, някой път- не чак толкова...ма иначе не съм изключение от правилото, че дебелите хора са добри души! Crazy Flutter И скромничка го раздавам!

Ангелче, това с пилето задължително ще го пробвам, задължително!

Мама коко, браво, да ви е честито!

Днес правихтутманик , много хубав стана- сочен, надигна се , бухна...прилича на мен! Laughing

# 69
bonbolina стискам палци, мила!
мама-коко честито! Страхотна новина!
Коконче още веднъж успех!
Валенцето този тутманик ще можете ли да го изядете сами или да идвам за подкрепление?  hahaha Ама и аз съм една скромна...  Joy

# 70
  • София
Стефи, душко, с удоволствие бих ти изпратила, ма на- много си ми далече. Ще си направиш един и ще си хапнеш ако ти се прияде.  Wink

# 71
  • ул. "Мечтание"
Ето рецептата за царевичния кекс: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4969760916889&l=431cc61449

От мързел я снимах, вместо да я препиша!  Crazy Mr. Green

мама-коко, супер новина! честито! Лека и безпроблемна бременност да има сестра ти!

Коконче Praynig Praynig Praynig

P>S>
Аз имам също добри новини.

Едната новина обаче, за сега ще си я затрая за себе си в подробности (не е от бременно/бебешко естество), свързана е със здравето ми, но искам да се затвърдят резултатите и тогава да се фаля наред!  Mr. Green

Другата новина е, че уредихме финансовия въпрос за моето пътуване!Много съм доволна, макар че не се получиха нещата както ги планирах... а по-хубаво!  Mr. Green Дето викат хората - всяко зло за добро!

# 72
Ходих за зеленийки,днес малко здравословно да хапнем  Wink и бързо най-вече.  Joy
мама-коко,много хубава новина! Честито!  Hug Лека бременност на сестричката ти и накрая едно хубаво и здраво бебче!
Коконче, Hug Пловдив те очаква с много слънце и обещания за успех този път! И от мене имаш стиснати палчета!  fingerscrossed
Валенцето, Hug,няма да повярваш-в темата за свекървите. WinkДумите си носят енергията на хората,които са ги казали/написали и дори да се оплаква понякога,се усеща,че човекът е готин!  Peace
Добри мисли,стиснати палци и положителна енергия на всички,които се нуждаят!  babydust7

# 73
Валенцето благодаря ти все пак!  Hug
Нощни радвам се за теб! Ето още едно доказателство, че след бурята изгрява слънце!   bouquet

# 74
  • София
Ха ха, Ерма, благодаря ти! Ама наистина понякога свеки ме влудява с поведението си!

Общи условия

Активация на акаунт