Домакини - първи сезон/десети епизод - позитивен :)

• 23 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
Момичетаааааааааааа, накрая на позитивната темичка да се включа с една новина  Laughing Току - що си направих тест за бременност, положителен е!!!!!! Буквално не знам къде се намирам, плача и се смея едновременно. Все още знаят само мъжа ми и сестра ми, вие сте третите  Laughing Искам да кажа на целия свят, но засега ще изчакам малко.
Това е от мен, много съм щастлива  Laughing В понеделник сигурно ще отида на гинеколог, тогава ще знам и повече подробности. А според разни калкулатори, събитието предстои да се случи около Нова година, което ме устройва идеално  Wink

Вио честито, много се радвам за теб!  Hug

# 706
  • София
Хлебопекарна нямам...

Лека нощ, момичета!

# 707
  • планетата Земя
Вио,честитооооооооо!Лека и безпроблемна  Hug
Коконче,сега е твой ред.После съм аз

Сега аз съм болна.С 39 градуса и болки в ставите.Грип е.Пазете се много.Цял ден съм сама с дребсън.Измъчих се.Дано утре да съм по-добре

# 708
Много, много ви благодаря. Прегръщам ви силно всички и отивам да гушкам бъдещия батко  Hug Hug Hug

# 709
УАу,,много и бързо пишете,аз пък тези дни не бях редовна в нета и форума.
Значи...Казвам се Деси,/някои ме познават  Hug/,имам две диванета и един мъж у дома.Извинявам се ,че не се представих по-рано,но понеже съм домакиня,та време не ми остава да пиша в темата. Twisted Evil
Синчето голямото е третокласник,напъпил пубер ,който се грижи за моето психическо здраве,а малкото е нередовно градинарче,все болно,та майка му вече може да специализира обща медицина.
Мъж ми....оф.него няма да ви го описвам,той е спешен случай.. ooooh!
VIO,честита радост.Лека,безпроблемна и успешна бременност!!!  bouquet

# 710
  • София
Значи...Казвам се Деси,
Синчето голямото е третокласник,напъпил пубер ,който се грижи за моето психическо здраве,а малкото е нередовно градинарче,все болно,та майка му вече може да специализира обща медицина.
Мъж ми....оф.него няма да ви го описвам,той е спешен случай.. ooooh!
Значи.... Деси,
се е представила добре и с чудесно чувство за хумор.  Hug Тази наша тема наистина е добра, жалко че е към края си. Но, ние ще продължим с всичкото добро което има в нас.
Тортетата са готови. Защо две съм направила....един Господ знае. Жалко, че нямам кабелче да ги снимам, а и да имах не зная как става. Тъпо Марче нали съм...  Crossing ArmsМари ще ме вземеш ли за ученичка, аз други работи ще ти направя, обещавам тортета всякакви.  Heart Eyes
Отивам да си тегля филм. ЧаУ ви.  Heart Eyes

# 711
Вио,честито и от мен!Да е лека и безпроблемна бременността ти.

# 712
  • при късмета
Миленче да се оправяш  Hug
ДХ3 и с третокласника сигурно не е лесно, ама тия дребните с тези разболявания, мани
Аз като гледам моя е най-голям от малките деца в темата,  айде от мен да мине няма да уча вашите на умнотий  Laughing  
Мари и да стане бебшка темата ти ще се отчиташ с внуче  Hug Марчето и тя баба за пример.И ако са ти в повече тортите тук има дегустатори  Laughing
Днес рано ще сдам багажа ми се струва. Лека нощ!

# 713
  • София

Мари и да стане бебшка темата ти ще се отчиташ с внуче  Hug Марчето и тя баба за пример.И ако са ти в повече тортите тук има дегустатори  Laughing
Ма, как ще ми викат баба...само, маминка... като в онзи филм "Столичани в повече"...баба, не,не!!  Как звучи..."маминка Марче" аууууу, чак страшно.. Joy Joy hahaha newsm27

# 714
И аз това бъзиках майка ми,че няма да й вика бебо баба,ами маминка.Че е и млада....точно маминка Simple Smile

# 715
Привет, момичета! Дъждовният период започна и моето настроение се скапа.... А пък и здравословно нещо не бивам, та пак лекари, болници и т.н...

Вио - супер новина! Честито и леко бременеене!

Коконче - ти ще си следващата, после другите!

Стефкаки и Стади - чакаме лели да ставаме!

На всички останали целувки. Може и да не пиша няколко дни ...

# 716
  • планетата Земя
Дзак!Някой за лаф,няма.Кое време стана,не мога да заспя.Много кашлям

# 717
Ха дубру ютру!  Flutter
Влизам аз в любимата си темичка и какво виждам? Имаме си нова бременлинка! Вио, честито, мила! Желая ти много лека бременност и здраво, пуФкаво бебче на финала! Ти си доказателство, че със Ста_ди добре сме си свършили работата с пръскането на бацилчета!  babydust7 babydust7 babydust7 Сега чакам с нетърпение Кокончето да се поФали и тя и да се лельосваме виртуално всички  Mr. Green И Дарилчето и тя  Heart Eyes И Миленкаааа... Абе всички, които искат  Hug
От вълнение не знам кой да спомена първи... И какво да кажа  Embarassed Май трябва първо да си подредя малко мислите...
Лус, хапвай си душо козуначе с мляко, аз съм ти опростила греха мила моя  hahaha  bishop
Миленка оздравявайте... Аман от болести...
Мари  Hug Хубаво е да го посещават твоя мъж... Радвам се, че има добри хора около вас... Да се разведрява малко и той... Да не седи все между четири стени и да не мисли негативно...   bouquet
Аз имам разни задачки за отмятане... Не знам какво и докъде ще свърша... Но ми е едно свито под лъжичката... Мани... Утре сутринта влизам в болницата, в други ден е операцията... Дано всичко да мине нормално  Praynig Praynig Praynig Много ме е страх. И ми е странно освен това... Тази вечер ни е последната с ММ като двойка... Утре ще спя в болницата, а в други ден ще сме вече трима... На 27-ми или 28-ми пристигат и родителите ми. И тях ги мисля... Как ще пътуват, ще се оправят ли (без английски) и т.н.  Rolling Eyes Сори за объркания пост, пак ще пиша... Като ми изплува нещо в съзнанието... А и ще прочета пак какво сте писали, че... Снощи ме нямаше и има доста нови клюки за разнасяне  Mr. Green Чао за сега. До след малко. На всички много цунки по муцунки!  Hug

# 718
  • Талант на 2012,2013 г.

# 719
Добро утро и от мен!
Ще си имаме още бебета в темата - честито! Лека бременност и прекрасно бебе към Нова година очакваме.
Стефи, дишай! Всичко ще е наред. Нормално е да ти е свито.

Докато се наканя и Мари вече е поднесла кафетата  Hug

Аз отивам да сменям чаршафи, да готвя и...изобщо чудно.
По идея на Мари и за слагам днес пилешко с грах.
Хайде, по-късно пак ще се завъртя.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт