само не зная дали дръжките могат да променят наклона, защото иначе няма да ти е удобно
Питката я направихме тримата с мъжа ми, хлебопекарнта и аз - ММ определи пропорциите на съставките, хлебопекарната я омеси, а аз я украсих - две стъпчици и името на Ивка. Исках да напиша "Стъпвай смело , Ивче", но мястото стигна само за "Ивче".
Ние за рождения ден ще сме в тесен кръг 20тина души,тората сме избрали под формата на мечо пух ,ще има балони гирлянди разни украси( открих един страхотен магазин с такива )
Много се вълнувам и ми се иска да е перфектно ,ще сме в къщата на нащте,че е голяма и има двор и басейн ще е супер. За подарък се спряхме на триколка с родителски контрол.
Колко от бебоците са родени на 14.07?
Здравейте юлски мами , преглеждайки темичката видях , че си нямате бебе 27.07.2012 ( надявам се да не греша де !!! ) и реших да се присъединим с моята малка юлска принцеска Селена . Отдавна се канех да го направя и ето ни ! Стягаме се и ние за 1-вата годинка , но при нас се получава малко кофти заради летните отпуски.... май всички бебешки гости се очертава да са на моренце ......
въпреки това ние си си се приготвяме да си я отпразнуваме ! Поздрави на всички мами и малки сладки буболечки от нас
Препоръчани теми