Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 825
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
здравейте, искам да попитам някои дали е имал следния проблем?поръчах си 3 различни неща от различни продавачи, всичко беше много хубаво .. до.... едно нещо го получих след 2 сем. , 2-то ми изписа че няма връзка с продавача и всичко до там  и 3 ми пратиха код за проследяване на поръчката и в един момент се оказа че поръчката ми е в Испания . и сега ми дава че от 29 е там . моля, кажете как да  си върна парите от 2рата поръчка и какво да правя с този объркан адрес, като аз съм дала бг .

# 331
http://www.aliexpress.com/snapshot/229676290.html - роклята/туника/ от нея поръчах М размер, но явно е трябвало Л, не съм преценила, става ми но изобщо не седи както на картинките и ми идва къса;
Какъв цвят и какви са размерите ?
  bouquet

черна е, според техните е М, но мисля,че е С. Дълга е 74 см.  широка около 40см. (на мен и в подмишниците ми идва много опъната понеже е като потник самият модел отгоре; иначе от БГ си взимам М-ки и до сега все са ми ставали)

# 332
  • видин
Здравейте ,
и аз имам проблем с объркан адрес - поръчах една раница за щерката , шипната е , имам тракинг номер, но като го проверя - показва дестинация Австралия !!! Писах на продавача да направи проверка на адреса,  всички поръчки досега си получих без проблем - 5 или 6 броя. Парите че ще ми върнат - добре, ама аз си искам раницата. Статуса на пратката е само приет, т е не е отпътувала за Австралия. Явно нищо не мога да направя, само се чудя възможно ли е да е грешка в сайта за проследяване. Имали ли сте подобен случай и какво е станало?

# 333
  • Пловдив
Според мен изчакайте още малко и не се притеснявайте за пратките, вероятно тракингът е объркан. Точно днес получих пратка от DHL, за която тракинга показваше, че от 2ри май си седи в Германия.  Peace

# 334
Miranda Stoqnova ако наистина държиш на тях,можеш да си ги поръчаш от тук,но са по-скъпи http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-2013-hot-sel … 32_806940326.html иначе за диспута в листа с поръчките,където са тези сандали има опция" open dispute".
В момента си гледам листа с покупките и....имам 4 покупки,с/у бройката или под името на продавача имам само на една от тях open dispute Thinking,на въпросните сандали няма.....а относно цената,за тези които си ми пратила,в Матстар са по 30лв и не си заслужава да ги чакам толкова много,но все пак благодаря много,но как ще си взема парите нямам идея

# 335
  • видин
Благодаря bugaboo,
То и друго, освен да чакаме , не ни остава Simple Smile
Но аз писах на продавача, защото не се стърпях.
Точно това ми харесва в този сайт - безплатния тракинг номер.

# 336
  • Ямбол
incheto0o87 колко време е минало от правенето на поръчките,2 пратка пратена ли е изобщо или не?отворила ли си диспут,а и в крайна сметка,ако не ти е пратено нищо,след изтичане на срока(на времето показващ часовника) ще ти възстановят парите.За 3 пратка,може просто да е пренасочена да преминава през Испания,докато стигне до Бг,понеже имаше проблем с китайски пощи и пращаха по заобиколни маршрути,следи я отново,какво точно ти изписва,че е предадена ли там?
Miranda Stoqnova всъщност ако поръчката не е пратена,не можеш да отвориш диспут,а само да искаш "cancel order"

# 337
Благодаря ти никид  bouquet

# 338
  • видин
На моята объркана поръчка пише дестинация Австралия. Това ми е проблема, на всички други до сега си пишеше България.

# 339
Получих банския за щерката-размер М ,хубав е но размера трябваше да е +1 ,долницата и стиска но горницата и е точно ,с етикет на  victoria secret  Peace.
http://www.aliexpress.com/snapshot/224585610.html
Бял или черен поръча? Може ли размери на М, от доста време го заглеждам този модел. Бързо ли пристигна?   bouquet

И аз към въпроса Благодаря   bouquet

# 340
http://www.aliexpress.com/item/2012-summer-racerback-low-high-fi … st/755335408.html - получих тази рокличка, доволна съм като изключим че пак ми идва малко къса и трябва да я нося с клин, и е доста прозрачен плата Simple Smile но пък седи много красиво.

# 341
  • Русе
Здравейте,
искам да направя първата си поръчка за лятна рокля, но дните за експедиция са 30. Има ли шанс да я изпратят преди да изтекат тези 30 дни, че много ми се виждат, и като се сложат и другите 15-60 за транспорт и то лятото ще свърши  Simple Smile

# 342
Получих банския за щерката-размер М ,хубав е но размера трябваше да е +1 ,долницата и стиска но горницата и е точно ,с етикет на  victoria secret  Peace.
http://www.aliexpress.com/snapshot/224585610.html
Бял или черен поръча? Може ли размери на М, от доста време го заглеждам този модел. Бързо ли пристигна?   bouquet

Банския го поръчах на 28.03,получих го на 08.05,черен на цвят-ето и размера:
долница-32см-ханш-не се разтяга много материятя му е такава- до 34см. ,плитък е -не дълбок .
горнището отговаря на 75В
Извинявайте за обяснението но незнам как точно се мери бански  Embarassed

# 343
Здравейте,
искам да направя първата си поръчка за лятна рокля, но дните за експедиция са 30. Има ли шанс да я изпратят преди да изтекат тези 30 дни, че много ми се виждат, и като се сложат и другите 15-60 за транспорт и то лятото ще свърши  Simple Smile

По принцип има, ама е шанс.
Обикновено търговците си слагат по-дълго време за шипинг, ако карат поръчките от някъде: те самите трябва да купят лот (надявам се да обяснявам правилно) и чакат да се съберат достатъчно поръчки.
Пиши на търговеца, може пък да отговори. Не питай "много искам роклята, НАЛИ ще я изпратите до 2-3 дни", а примерно "колко е средното време за шипинг? 30 дни не ме устройват".

# 344
Здравейте!
Да се похваля с най-бързо пристигналата ми поръчка.Поръчах на 26.04, 2 дни я обработваха.Преди 2-3 дни ми изписваше,че е в Мюнхен, вчера в София и днес вече е в Пловдив.Имам още една, която се отчита Мюнхен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт