Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • ride my bike...
Срокът на доставка на една клавиатура от Китай е 4-8 дни. Това възможно ли е? Пише, че е с ТNT.newsm78

Разходите за доставка са 22$. Трябва ли да пиша а продавача, да обяви по-малко, за да не ми искат мито?  ( самата клавиатура е 8$+22$ за доставка)

# 406
Laluni- не може ли да избереш друг метод на доставка? Примерно да е с China mail ili Hong Kong mail (мисля, че така бяха). Доставката ще отнеме повече време, но е много вероятно да е безплатна.
Момичета вижте на какво попаднах: http://www.aliexpress.com/category/200000884/skirt-suits/1.html? … ;SortType=default.
Офис облекла и то доста интересни, но ми се струват малко скъпички. Някой дали си е поръчвал да каже какво е качеството?

# 407
  • ride my bike...
За мен е по-добре да е бърза доставката и ще си я заплатя. Освен това няма друга опция
Но ми се стори много кратък срока на доставка... До сега винаги съм поръчвала обикновена  за по около месец и си мисля, че всичките доставки са такива Rolling Eyes

# 408
 никид, поръчката ми е преди месец. Изпращам ти на ЛС трак номера.

# 409
Laluni, срокът за доставка си е ок, но DHL и TNT те спукват от такси и пратките задължително минават митница. Лично аз през 2008г. внасях една голяма машина за няколко хилядарки от Щатите и лошо ми стана от допълнителните такси на DHL. Не помня детайлите, но се почва- пълномощно, декларация за незнам си какво, такса обработка на незнам си какво и .... излишно оскъпяване. Хайде аз нямах избор навремето, но за една клавиатура никак не е оправдано да си създаваш разходи. Както прецениш, но това е моето мнение.  Peace

# 410
  • ride my bike...
Имам избор между :
ТNT 22$
fedex  24$
DHL ...много беше
Не успях да намеря въпросната клавиатура на друго място, а ми трябва  Thinking
С Fedex пак ли ще ме оръсят с допълнителни такси?

# 411
Допитай се и до други /дано се включи още някой по темата/, но мисля, че всяка куриерска компания ще начисли такси. Само ако мине през Български пощи риска да отиде на митница е минимален.

# 412
  • ride my bike...
ясно, благодаря:)

# 413
  • Бургас
Имам избор между :
ТNT 22$
fedex  24$
DHL ...много беше
Не успях да намеря въпросната клавиатура на друго място, а ми трябва  Thinking
С Fedex пак ли ще ме оръсят с допълнителни такси?
Задължително!

# 414
  • Ямбол
Laluni др,продавач,може да я предлага по-евтино,с безплатна доставка...

# 415
  • ride my bike...
Няма за съжаление Confused
Аз вече я поръчах. Да видим кога ще дойде:)

# 416
Момичета да попитам нещо- някой беше споменал, че е взимал семена за китки, но нищо не е изникнало. А някой дали е взимал грудки? Видях, че има за лалета в най- различни цветове. Питах и в другата тема за пазаруване от китайските сайтове, ама още никой не се е обадил  Sad

# 417
  • ES
...gery_to би ли показала своя,вероятно трябва да има и памучни.

ето ги мойте комплекти, бях поръчала ангри бърдс и два флорални. Пише, че са от памук но не са.

# 418
Някои потъчвал ли е лаптоп от този сайт??? newsm78

# 419
Преди 10 дни, поръчах обувки. До последно статуса беше, че очакват да бъдат изпратени, но сега вече е Fund Processing. Предполагам, че времето за изпращане е изтекло, поръчката е анулирана и сега е време да си получа парите обратно. Права ли съм?

Общи условия

Активация на акаунт