Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 338
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
 Ако си знаеш размерите можеш да провериш в таблицата. Аз все си мисля че размерите са им умалени. Не съм много слаба, затова поръчах най-големият размер. Леко ми е широка, но стои добре. 

# 481
малко помощ     RA631102085CN.....ако съм разбрала правилно е в Бургас.....мале само да не е на митница #Cussing out

# 482
В Бургас е, може да се търси в пощата.

# 483
а аз съм на 20км от Бургас ...утре ще е при мен

# 484
Много му се точа на този сайт, само го прелиствам, но още нищо не съм поръчала ...

Иска ми се да взема някакви летни сандали, обувки или кроксове за сина ми, обаче нищо не намирам от номерата 35-37. На детските обувки номерациите свършват до № 31 най-много 34 съм виждала, мъжките пък започват от № 40 нагоре  newsm78 Къде да я търся тази юношеска номерация?

# 485
  • София
Здравейте, пристигам и аз при вас с първа получена поръчка Simple Smile Този бански, размер S, само че беше на 11 долара. Добър е, отговаря на размерите които са посочили, с етикети на Victoria's Secret, нямам забележки към изпълнението Simple Smile Изпратиха го още на следващия ден от поръчката и пристигна за 2 седмици и половина. Доволна Simple Smile

# 486
Може ли някой да ми каже къде ми е поръчката нищо не мога да разбера  Sad?      RB376746762CN
Благодаря ви   bouquet

# 487
EmoMM   тръгва от китай  bouquet

# 488
Вчера си получих това чанте:
http://www.aliexpress.com/snapshot/227794775.html

Малко по-малко от очакваното, но ми събира идеално таблетчето и папките. За тези пари направо идеално, като се има предвид, че подобна чанта преди готини от НМ беше към 40 долара.

Felis , страхотен бански!  bouquet

# 489
Е много съм зле това са кецовете http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-women-s-shoes-fashi … 35/679356691.html, та някой ако е поръчвал да сподели моля.
Измери си крака, от големият пръст до петата. В описанието на продукта пише сантиметрите на кой номер отговарят в US и ЕU номерацията. Например ако крака ти е
22,5 см номера на eu е 35, а в us е 5
за 23 см са съответно eu36 и us6
така за всеки 0,5 см прибавяш една единица към номера.
При покупката трябва да маркираш в us номерация и кликваш върхи съответстващия крака ти номер. Аз винаги преди това питам продавача има ли го цвета, който искам и размера, като ми отговори правя поръчката като в описанието пиша пак цвета и номера и сантиметрите, за всеки случай. На сина ми често купувам маратонки и той си ги харесва, че са много леки и удобно, но и бързо се късат, но той къса бързо и другите, така, че може да не е от качеството на китайските обувки.
Ако нещо не ти е ясно питай  Peace
Благодаря  Hug мисля че ще се справя

# 490
Аууу сега видях ,че съм поръчала US 5,а на мен ми трябва US 6,5. Pisah nа продавача,но дали могат така да ми я корегират?Лелеее Sad

# 491
Моля някой да ми каже-съобщението,което пиша в диспута,на продавача ли се изпраща? Защото аз го писах все едно е към алито. И трябва ли да пиша отделно към алиекспрес?  Вчера отворих диспута,а днес ми пише статус- Finished. Защо?  Thinking

# 492
  • Ямбол

sparkling eyes ако още не е шипната пиши им,свържи се и в чат ако можеш.
Roe Deer на съобщенията на диспути ми отг. продавачите,статуса е финиш ли,диспута за връщане на пари ли е бил?

# 493

Roe Deer на съобщенията на диспути ми отг. продавачите,статуса е финиш ли,диспута за връщане на пари ли е бил?

Да,поисках частичен рефънд. Статуса беше финишд,а сега виждам,че вече е Dispute Accepted. Щом китаеца е приел,значи ще ми върне парите предполагам до няколко дена? Като си получа парите,да му поставям ли оценка?

# 494
да се похваля и аз,днес пристигна това http://www.aliexpress.com/snapshot/231057932.html страхотни са и дойде за 2 седмици Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт