Парфюмни размисли и страсти - 171

• 61 019
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Цитат
Днес с Balenciaga Paris - при мен излиза много дърво (като един Пинокио съм, дървото изкарвам задължително
много ми хареса!

Хайде да се срещаме че да ви питам за съвет и да ме убедите да не си купувам Daim Blond SL, защото практически не се усеща.

# 706
Върху мене Daim Blond се усеща цял ден с 2 пръскания  newsm78   Ползвам го от години....

Аз съм на цветна вълна тези дни и копнея за жасмин, но истинския. От тези, които пробвах и си припомнях последните дни, може би Любовта и Сълзите на Килиън от моно-ароматите е най-поносим.

Не знам защо винаги съм мислела за Джоу Мълоун Red Roses като за тежък. ОК, в началото не е точно лек, но го носих истински и се разви изненадващо мек след първоначалния розов взрив. Точно ароматът на българска роза напомня. Не е за всеки ден и със сигурност е само за любители на рози. Оказа се изненадващо траен за одеколон, но трайност при мен с Джоу Мълоун никога не е била проблем. Истинското му име трябва да е "Делириум от Рози" Simple Smile

Пробвах и Caron Delire de Roses и е свеж, много приятен аромат и може би ще го мисля за заместител на Българската Роза на Крийд, но Крийд е по-хубав.

Нищо ново не искам... Парфюмна скука....

# 707
пробвали ли сте парфюмни масла и какво ви е мнението ?

# 708
  • София
Аз съм пробвала маслата на фирма Гиза, имат собствени парфюмни композиции, както и имитации на маркови аромати. Всички, които съм пробвала, имат една обща базова нотка, която им придава сходно звучене, независимо дали са плътни ориенталци или свежо-цветни. На моята кожа са много силни, даже агресивни в началото, но бързо си отиват без абсолютно никаква следа. И понеже не ми допада усещането при мазане с тях (остава един леко лепкав финиш), пробвах да ги разтварям в спирт - 1 част парфюмно масло към 2 части етилов спирт 90-95%. Така сякаш са една идея по-трайни. По дрехи гледам да не пръскам, за да не станат петна.

Извинявам се на тези, които са го чели многократно това - имаме доста нови попълнения Simple Smile Пък те, ако искат, може да поровят и с търсачката, писали сме и преди.

# 709
  • на терасата
И аз, като Pixie, съм на розова вълна днес. Буквално се залях със Стелите, които имам, около мен не се трае. Но пък това ме спасява, когато ми е нервно и напрегнато, а днес до около обяд ще съм на тръни, че синчето е на НВО математика и не мога да си намеря място от нерви. Дано си реши задaчите успешно  Praynig

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 10:22 от рак-щрак

# 710
  • София
аз съм влюбена в Reve Van Cleef & Arpels - http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Reve-18074.html Heart Eyes

# 711
Да с черната капачка го знам определено е коренно различно ,но все пак ще съм благодарна ако ми кажете за мястото.Днес си взех листото на Кензо мисля че е,но не съм много очарована.Но не е зле за лятото де.

На ул. Солунска 34 има едно магазинче за козметика с витрина с аромати, сред тях е и Мазумито, мернах и някои други шлагери.  Peace  Стана ми интересно какво ли е било оригиналното ухание Simple Smile

Днес съм без парфюм, да си проветря ноздрите малко. Навлизаме в големите жеги, в които ми е леко на душата и само по мисъл за парфюм Simple Smile

рак-щрак, късмет и много успехи на момчето ти  Hug

# 712
  • София
Аз пък днес съм си с Iris Poudre / след 2 проби реших, че трябва да си го купя/ и си душа китката през минута  Crazy Flutter
Абе голям кеф  Laughing

# 713
  • на терасата
Аз пък днес съм си с Iris Poudre / след 2 проби реших, че трябва да си го купя/ и си душа китката през минута  Crazy Flutter
Абе голям кеф  Laughing

този?
Откога му се каня да го "думна" на сляпо! Дай описание, моля. Откъде го купи?

# 714
  • София
този?
Откога му се каня да го "думна" на сляпо! Дай описание, моля. Откъде го купи?
[/quote]

Тук го има http://www.liberty.co.uk/fcp/product/liberty/eau-de-parfum-and-a … eric%20malle/8976
Ако ще го взимаш от там мисля, че с превозвач ще ти е най-сигурно.
И от официалния сайт се бях пробвала, ама доставката е до US само.
Иначе аз от ибей на търг го спечелих. От време на време излиза на далавера и в амазон  UK  Sunglasses
Не ме бива много по описанията и за това се въздържам тук да коментирам, а само следя.
Ако не знаеш аромата и искаш да добиеш някака представа за него влез в парфюмерия и намери Фере - Фере.  Разбира се има разлика, но тя е малка и плюсовете са в полза на Iris Poudre  Flutter

# 715
  • на терасата

Ако не знаеш аромата и искаш да добиеш някака представа за него влез в парфюмерия и намери Фере - Фере.  Разбира се има разлика, но тя е малка и плюсовете са в полза на Iris Poudre  Flutter
Фере - Фере... Имам го и ми е любим, затова толкова съм се наточила за по-доброто му издание!

# 716
  • Там, където ме обичат

Ако не знаеш аромата и искаш да добиеш някака представа за него влез в парфюмерия и намери Фере - Фере.  Разбира се има разлика, но тя е малка и плюсовете са в полза на Iris Poudre  Flutter
Фере - Фере... Имам го и ми е любим, затова толкова съм се наточила за по-доброто му издание!

А каква е ценовата разлика, че не познавам и двата., а се надявам при първа възможност да се поправя.
Което ме подсеща, че наскоро мирисах ириси. Уж еко среда /беше на село/, уж чист въздух, ама като не усетих нищо от тези ириси?? По-скоро слаб аромат на нещо тежко и мазно. Освен да са били мъжки ириси. Като случая с аромата на липата.  Mr. Green

# 717
  • Козлодуй
Със сигурност го поръчах от официалния сайт,и ми го доставиха безплатно до тук.

# 718
Мацки някой ползвал ли е Linen water от какъвто и да било вид?
Помня, че Прада предлагаха такава вода за чаршафи с аромат Infusion D"Iris.
Приятни ли са тези води, не се ли натрапват, дайте впечатления  Praynig

# 719
  • Отвъд алеята зад шкафа
Заинтригува ме този аромат с ириси -  Iris Poudre, но по-скоро заради пудрата вътре. Има ли парфюм със силна пудрена нотка?

Общи условия

Активация на акаунт