Парфюмни размисли и страсти - 171

• 60 982
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
  • София

А каква е ценовата разлика, че не познавам и двата., а се надявам при първа възможност да се поправя.
Което ме подсеща, че наскоро мирисах ириси. Уж еко среда /беше на село/, уж чист въздух, ама като не усетих нищо от тези ириси?? По-скоро слаб аромат на нещо тежко и мазно. Освен да са били мъжки ириси. Като случая с аромата на липата.  Mr. Green

Огромна ценова разлика. В парфюми шоп го бях мернала за около 60 лева Фере ( в Бюти Зоун преди 3 години го взех за 160 лева  Rolling Eyes newsm78 ), а 50 мл от Iris Poudre e 155 долара мисля.
@ Lunen_sun Може и аз да съм се оклепала и да не съм успяла, но се пробвах, наистина  Thinking

# 721
  • София
 Hug Момичета!

Лунно-сънчева-слънчева среща утре, събота, 25 май, 11:30 ч. Място на срещата - фонтаните пред Народния театър. Всеки да носи, каквото пожелае, но най-вече - прекрасно настроение
 Hug

# 722
  • София
Супер!  Hug Ще дойда, но ще закъснея, че имам малко работа. Дано към 13.00 ч сте още там. Ще ви намеря. Какво да нося?

http://www.fragrantica.com/member/30012/

# 723
  • на североизток от Рая
 Дано да изкарате чудесно и времето да е хубаво!  Hug

Вчера мъжът ми ме озадачи и леко се разочаровах...

Сутринта реших, че денят  е подходящ за Сеншъс ноар и се пръснах доволно. 5-6 пъти само.
 Качвам се в колата и мъжът ми казва, че му мирише на отвратително този парфюм.  Shocked - така останах. Каза "да, неприятен е,не мога да кажа на какво го оприличавам, но  е гаден".

Знаете колко го исках, как Scintillia ми помогна да го имам, а той моя... ooooh! Ама на мен си ми харесва, де. Вчера в този ветровит и хладен ден си беше много добре. При всяко вдишване си го усещах. И трае, и ми ухае страхотно.
 И ще си го нося с кеф, но ще го прибера за по-хладни дни. Сега вече не е за него. Като лепкав ми е в горещините.

И Честит празник!    bouquet

# 724
  • София
Със здраве да си го носиш, мила.  Peace Аз отдавна не питам вече мъжа си, дали му харесват парфюмите, с които се пръскам. Разбрали сме се по въпроса.  Wink Пръскам си каквото си реша и хич не ми пука какво мисли той. Е, веднъж-дваж се е цупил, ама имаше право. Другите парфюми явно ги понася. Аз пък днес се осмелих да понося Черния Кашмир на Дона Каран. Много ми е хубав.  Blush Heart Eyes

# 725
  • на североизток от Рая
   Hug Hug Hug

Аааа, аз никога не го питам дали му харесват парфюмите ми. Той сам си прави констататации.
 Обикновено като ме прегърне  и казва "Уф, искам да ми мирише на теб, пък то пак парфюм", и се чумери недоволно. Ама това е друг вид критика. А вчера... ooooh! Аз си мислех, че ще хареса Сеншъс ноар и някак чаках реакция. Е, тя не закъсня, ама.  Joy

Черния кашмир звучи доста добре. Е, не го познавам, но като име е много приятно звученето.

# 726
  • София
Черния кашмир звучи доста добре. Е, не го познавам, но като име е много приятно звученето.
Хехехе, ами запознай се де! Една от пробичките, които ти пратих, е точно с Черния Кашмир!  Mr. Green

# 727
  • на североизток от Рая
Хехехе, ами запознай се де! Една от пробичките, които ти пратих, е точно с Черния Кашмир!  Mr. Green

Crazy Трябва! Не съм ги разглеждала скоро. Извадих бутилките и тях ползвам.  Simple Smile

Като го тествам ще пиша как го намирам.

# 728
  • Варна
Докладвам както обещах - парфюмът е подарен, девойката мнооого го хареса. Каза, че не е вярвала нещо което не мирише на бонбони да й хареса толкова Simple Smile Аз съм доволна и благодаря за помощта, уханни девойки  Hug

# 729
Вчера мъжът ми ме озадачи и леко се разочаровах...

Сутринта реших, че денят  е подходящ за Сеншъс ноар и се пръснах доволно. 5-6 пъти само.
 Качвам се в колата и мъжът ми казва, че му мирише на отвратително този парфюм.  Shocked - така останах. Каза "да, неприятен е,не мога да кажа на какво го оприличавам, но  е гаден".

Нели, според моя мъж Сеншъс мирише на развалени домати  Rolling Eyes

# 730
Докладвам както обещах - парфюмът е подарен, девойката мнооого го хареса. Каза, че не е вярвала нещо което не мирише на бонбони да й хареса толкова Simple Smile Аз съм доволна и благодаря за помощта, уханни девойки  Hug
Еййй радвам се, че аромата се е харесал на девойката! А на кой се спря в крайна сметка, че съм изпуснала предните страници нещо?

Честит празник на всички!

ПС: Намерих и видях, че си се спряла на Елиън. Браво, доста смела постъпка, много подходящ според мен. Желая младата дама да си го ползва с много кеф.

# 731
  • The Evergreen State
Докладвам както обещах

Alien е страхотен парфюм, аз имам ЕДТ и си го ползвам с удоволствие.

Днес съм с малката рокля Герлен, ЕДТ  Heart Eyes

# 732
Каква парфюмна скука цари из моловете, каква драма.  Wink
Някакви нови бози, компоти, бели сладка и прочие, на които ме мързи дори имената да изпиша, Каролина, Сваровски ЕДТ и други всевъзможни глупости. Масовка, при това скъпа. Ами за това качество има сума ти парфюмчета за по 10 до 20 лева, а не почти 200, колкото искат за новата Каролина. Не че не съм доволна от факта. Напротив. Нося си старите придобивки и истински ги оценявам. Прастарото Шанзелизе е просто шедьовър. И не само когато го нося, ами няколко дни след това седи така хубаво на дреха, че целият гардероб мирише и само ме кара да душа като коте около мляко. Преди два дни въртях някакво колело на късмета на Дъглас и спечелих ваучер за подарък за покупка над 50 лева/ подаръкът вероятно е сапунерка Joy/ и друг ваучер за мостра. Щедро ми подариха Аура на Сваровски ЕДТ. Напръсках се вечерта и от тази гадост/без преувеличение/ ми се обърна стомахът.  Sick

# 733
  • София
Н О В А   Т Е М А
ЗАПОВЯДАЙТЕ
 newsm76

П.С. Не съм забравила, че обещах лексиконна тема на Ронита, но с оглед на това, че вече сме имали такава, макар и отдавна, дадох приоритет на друга идея Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 01:01 от Атти

Общи условия

Активация на акаунт