Отговори
# 765
# 766
Да добавя Студио Алая....... Naughty

Много бавно  и несигурно работи момичето!
Офертата беше прав сешоар+вафли......обема бе при ушите,точно за 15 мин и падна....
Косата се подви в краищата,след 1 час нямаше помен от прическа.
Не използва козметика преди сешоара,няма и как всичко по рафтовете бе празно,салона мръсен!
Не бих повторила.

# 767
Аз съм ходила на маникюр и педикюр в студио Алая, останах доволна, мило беше момичето - маникюристката, а от фризьорката нямам впечатления.

# 768
В Алая си  слагах  гел лак, започна да ми се лющи на 3-тия ден, като капак когато го махаха така ми надраска плочките, че още не могат да се оправят. Къде ли не съм ходила и какво ли не съм им правила на моите нокти които са перфектни от към здравина , но такова нещо не ми се беше случвало.

# 769
зА Маникюра в АЛАЯ не знам,но като влязох фриз.си пилеше собствените нокти с работната пила и я остави на масата за да ме подхване...после я сложи при другите инструменти и ....да заповяда следващия... #Crazy
Хигиената е 0!!!

# 770
На мен ми прави обикновен маникюр и педикюр, без кой знае какви екстри или декорации, не останах с лошо впечатление. Друг е въпроса, че не ходя често и може би не съм критерий, т.е нямам огромна база за сравнение.

# 771
За Алая, това което ми направи лошо впечатление понеже имам път натам и поглеждам веднъж е отоврено, веджъж е затворено иди ги разбери. Един път се опитах да отда без час не ме приеха, в следващия 1 час минах 2 пъти оттам по работа - пиеха кафе. Искам да кажа, че нямат заетост, но опиташ ли се да запишеш час ти дават за след 3 дни... Като място ми в удобно, защото досега се правих при Руми в ''Ла Дона е мобиле'' до Окръжна, но се отказах, че ми писна кучета и котки да ми се мотаят в краката.
п.п. и на двете места не съм била с ваучери, извинявам се , че не е по темата, но пък си я четем за отзиви
Всъщност май залязоха ваучерите, денс видях, че последно съм купувала 2012г.

# 772
Явно другите се отказахте от ваучерите Simple Smile)))Аз имах повод и реших да си взема за ноктите... http://grabo.bg/varna/krasivi-nokti-0dwkz ,голяма грешка....
Салона изглежда добре,но "маникюристката"е едно момиченце сигурно на 18 години,любезно и притеснено,което не зная дали е карало курс ,но не се справя въобще   добре.
Не отлепя кутикулите добре,страхува се да натисне,не знае как се оформят ноктите,при забележка се притесни,но видимо не разбра каква форма искам да придаде,защото не знаеше как.....
За 15 мин бях готова,дойде ред на лака,нанесен много дебело.Трудно изсъхна и беше набран....

# 773
Ние сега си взехме ваучер от grupovo за хотел Стратеш в Ловеч... 2 нощувки, 2 закуски, 2 вечери и 1 обяд за двама за 125лв. Дано останем доволни  Wink

barbaroska, най-вероятно е ново момичето  Thinking

# 774
  • Варна
Здравейте момичета,
някой да има отзиви за педикюр в  салон Креатив,имат в момента оферта но не попадам на отзиви за тях.
В предишни постове имаше запитване и за бутикови торти Джойя, но не видях отзиви,има ли ползвали услугите им?

# 775
Здравейте! Някой пробвал ли е танците на пилон?
http://rio.bg/oferta/xP8y/pole-dance-veche-i-vav-varna-karta-za- … mp;affiliateId=59

Аз много се колебая дали да си взема ваучер. Вие бихте ли си взели?

# 776
  • Варна
Ко?Не!  Mr. Green

# 777
http://rio.bg/oferta/xP8y/pole-dance-veche-i-vav-varna-karta-za- … mp;affiliateId=59

Интересна сделка  newsm78
Определено не е за колективно пазаруване, тъй като много малко хора ще си купят, според мен.

# 778
# 779

Привет!
В момента съм със здравословни проблеми, но сделката я гледах вчера и ако не бях възпрепятствaна, досега да съм те уговорила на лично да ходим заедно.
Интересувала съм се от такива танци във Варна, но досега не съм попадала на този клуб, странно.
Не се колебай - няма какво да загубиш. Преди всичко това е танц, а танца е спорт, спорта - здраве. Похвали ми се, ако си се решила.

Общи условия

Активация на акаунт