Съдебен Спор по Нова Тв

• 7 306
  • 28
  •   1
Отговори
Някой гледа ли го ?
Интересни казуси решават , днес е меко казано комичен случая ..
Не видях дали има тема за това предаване ?

# 1
  • София
И аз днешното го загледах, иначе прескачам.
Тази жена си беше за психиатър, а не за съд.
Жалко за заболяването й, ама не може да си толкова глупав  ooooh!
А синовете й къде са спали не разбрах?

# 2
И аз днешното го загледах, иначе прескачам.
Тази жена си беше за психиатър, а не за съд.
Жалко за заболяването й, ама не може да си толкова глупав   ooooh!
А синовете й къде са спали не разбрах?
Аххаа при това служителка в банка . Mr. Green
Че тя видно , не беше наред/пълно куку/ .. незнам как си вършила работата ? ooooh!

# 3
  • София
Служителка в банка, обаче взела кредити за 30 000, а трябвало да връща 100 000  Shocked
Брех, де такъв лихвен процент, че не разбрах   #Crazy

# 4
Гледах само края му.Не знам кой бил крив,кой прав,кой ку-ку,но ми направи впечатление,че Нана много грубо се държеше с ищцата,направо по едно време щеше да я набие.И голям интерес прояви към сексуалния й живот  ooooh!

# 5
Ето я темата за "Съдебен спор". Според мен в целият телевизионен ефир няма по-малоумно предаване и наистина се чудя дали има хора, които го гледат.  ooooh!

# 6
Ето я темата за "Съдебен спор". Според мен в целият телевизионен ефир няма по-малоумно предаване и наистина се чудя дали има хора, които го гледат.  ooooh!
Това не е тема за съдебен спор , а за станция нова която вече не съществува по нова тв.
Предаването чак пък малоумно не е , това че част от участниците са малоумни не прави предаването такова.
А Нана се вбеси с право . Peace

# 7
  • sf
Аз пък от известно време го заглезах и се чудя- това истински дела ли са, решенията на съда имат ли истинска тежест?
Иначе на нищо не се учудвам вече, то всеки луд с номера си  Joy

# 8
Аз пък от известно време го заглезах и се чудя- това истински дела ли са, решенията на съда имат ли истинска тежест?
Иначе на нищо не се учудвам вече, то всеки луд с номера си  Joy
Уточнено е в началото на всяко предаване.

# 9
  • sf
Никога не съм хващала началото  Rolling Eyes
все пак- не може ли с две думи, да не се мъча до събота  Crazy

# 10
  • Стара Загора
И по тв.7 има подобно предаване-"Съдът влиза" с Миглена Ангелова/за фамилията не съм сигурна-тя ги сменя често/

# 11
Никога не съм хващала началото  Rolling Eyes
все пак- не може ли с две думи, да не се мъча до събота  Crazy
Няма истинска тежест

# 12
Това не е тема за съдебен спор , а за станция нова която вече не съществува по нова тв.
Темата беше пусната точно за да се коментира циркът "Съдебен спор".
Предаването чак пък малоумно не е , това че част от участниците са малоумни не прави предаването такова.
Щом така смяташ продължавай да го гледаш.  Peace
Аз обаче не разбирам нито замисъла на самото предаване, нито някоя от страните в спора. Но щом има хора, които ги влече излагането в ефир и щом има такива на които им е интересно да гледат панаирите им ОК.  Peace

# 13
  • Стара Загора
Аз пък си мисля че им плащат за да си споделят проблемите и тайните в ефир!
Правят го доста убедително,сякаш вярват че техния казус ще има решение!

# 14
Аз пък си мисля че им плащат за да си споделят проблемите и тайните в ефир!
Възможно е.  Peace Наистина, по-логично е хората да развяват кирливите си ризи срещу заплащане, отколкото да стават за резил без пари.

Общи условия

Активация на акаунт