КГБ = Клуб на Готините Баби - 134.

• 46 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте девойки мили!!  Моят любим внук  --Алекс вчера ми заключи компа. Разбрах ,че нещо се е
случило снощи като се опитах да вляза. След дълги разговори по тел. с майка му се разбрахме и вече
пиша.
 Иве ,признавам те Ш. Холмс ,че ме разкри!!  Честит празник на твоето момче!! Желая му много успехи.
Танче ,ти си ми приятел във фейса. Видяхме се в АЛБАТА ,аз бях с дружки и се закачахме с Пепито Томова.
Радвам се на срещата на софиянки ,но как да ви видя и аз!
Здравче ,пиша пиша ето ме!!
Девойки ,сега ви опознавам затова благодаря на всички ,че ме приемате  Grinning
Варненки колко сте? Кога се срещате ?  Има ли някоя която желае да ходим на водна гимнастика. Two Hearts Two Hearts

# 601
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте и от мен!
И аз разгледах снимките - чудесни сте всички! И макар и не за дълго се чудих кое е това чаровно момиче с червената блуза до Мая  Hug Hug Hug Все повече се настройвам да ви прегърна всички!
Разгледах снимките и от другите срещи и..... малееее, колко съм била дебелаааа!
Добре дошли на новите баби - дано им е хубаво тук!
Аз си пуснах гласа - пък каквото стане!

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 16:47 от Янче-то

# 602
                Хайде и аз да се отчета -  пуснах си гласчето,ама то все тая - 23 години все пускаме и все нищо не става! Mr. Green Или по-точно от зле по-зле става и децата ни са тук,ама внуцитее....едва ли ще останат при тези условия!
                Добре дошли на новите баби и от мен!  bouquet

# 603
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet
Белдос , добре дошла!  bouquet  
Страхотни сте , ма от 'убави по 'убави.  Hug
И аз вчера се срещнах е една фиданка , та мислено
бях и с вас.  Laughing Айде пък лято е повече срещички и
аз да плакна окото и да завиждам.  Mr. Green
Сутринта ходих на мач , после гласувах , ходих та снимах
Ферари-та , че днес е Ф1 тук и по тоя повод са изкарали
коли в Барселона и тук като най-голямо курортно градче на
Коста Брава. От там минахме към Мак Доналдс малко и
сколасах в жегата да се прибера.  Laughing
Нищо ново и интересно.  Grinning
Хубава вечер!  Hug

# 604
Добър ден и от мен.И аз сега се върнах пуснах си гласа,ще видим.....
Жабка видях те на снимката с Ферари-то Хващаш окото,браво диетата те е източила Grinning
beldos,групата от Варна е-Нели,дидимити,Тани-та Доби,Мари М,егамега и аз.
Нели в момента не е в града,гледа си внучката в Швейцария,дидимите малко е болничка и сега се възстановява,егамега има абитуриентка,та сме разпилени Често си правим срещи и си изкарваме чудесно.За водната гимнастика,по рождение имам фобия от море и влизам до коляното във водата hahaha,така че поне аз не мога да ти правя компания.
Хубава вечер
Hug

# 605
  • София
Заваляяяяяяяя

Младите жени от Кирови са на концерт. Дано не се върнат като мокри кокошки. Laughing

# 606
  • Кубрат/ Пишурка

Римарче, пратете малко дъжд и насам, че всичко изгоря Joy

# 607
  • София
Почвам да духам облаците към вас   Laughing

# 608
  • София
Жабката, много си хубава, стройна, издължена. А какво стана с диетата на Краси?
Янке, аз също ще пращам облаци. Стана и студено тук. Кучо е на балкона и скимти и драска да влезе вътре. Няма пък.
Римар, дано не се разболеят стахичките и Аненце.

# 609
  • София

Да, заваля и на мен ми стана студено, нищо че съм вътре, а не като кучо на Айша вън. Та си облякох едно елече без ръкав и сега ми е добре. Ама пък налягането се промени и аз като барометър - също. Нещо ми стана чоглаво и ми се доспа по никое време.

Янчее, при вас през зимата голям студ, а сега пък - сушина голяма. Дано вятъра донесе и при вас чакания дъжд.  Hug

А младите на стадиона ли са или в зала? Всъщност не знам на кого е концерта, де. Дано младостта да им помогне и да не се разболяват.

Жабче, супер си, абе, нямаш грешка. Аз си знам отначалото - речеш и отсечеш.  Peace

Яжка, и тя като Танита май е в комисиите по изборите. Вчера ни липсваше, изобщо напоследък все ни бяга по тъч линията. Яжка, да знаеш, че следващият път ще ти пишем неизвинено отсъствие.  Heart Eyes

Джили, къде те отвя днес вятъра. Да не би дечицата да те привикаха на помощ или си "свободен електрон" (по Яжка).

Иви, аз пък се чудех къде изчезна Нели, а тя била при внучката.

Роси, замина ли вече за София?

Мамси, юнакът е страхотен на снимката, дето видях във фейса.

Хайде, до скоро да ида да си дочета "Братя Карамазови" (по Айша).

# 610
  • София
Утре ще вали сняг!!!!!!!!!!!!

На стадиона са, на Депеш Мод е конщерта.

# 611
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Римар , к'ъв сняг?  Shocked
Стига вече с тоя студ , сняг , дъжд ... аман.  Laughing
Айша , Краси за 65-70 дни е -9кг.  Peace
Пие си биричка , ракийка , винце , само храната не смесва.
Много е доволен и се чувства лек , няма газове , няма подут корем ...
общо взето е супер доволен.  Grinning
Маринка , ината не ми е голям , но мерака за промяна ми е бая в повече.  Mr. Green
Харесвам се и аз , малко подпухнала като пред цикъл , но вече имам осанка.
Пък и тез дънки на сминката са ми от преди 4 г. когато свалих 25 кг. Crazy
И с тях дойдох тук , после леко по леко качих , но пък сега ги подносих , даже леееко
са ми широчки. Бе доволна съм , че и сега в почивката свалям.  Grinning
Айде да се взема в ръце да правя нова темичка , че тез дни да не съм изненадана ,
а подготвена.  Peace
Дидимити , как си днес?  Hug
Мамси и аз видях малкия сладур. пу пу  Heart Eyes

# 612
Привет момичета-тъкмо Ви отворих  Софийския албум и Ви се радвах и моята  пак се започна-дежурство в тоалета-е вече 10 ти ден-уж в къщи малко се стабилизирах и хапвайки 1 вафличка и за кой ли път-то не бяха хапчета-системи-у нас като се прибрах с народна медичина но....добре, че като гласувах не ме хвана-влизам да гласувам- и мила картинка-една от наблюдателките си сложила пред себе си кутия с нещо за ядене и един хляб а на мен ми е лошо и не се сдържах и и направих забележка а тя най-нагло ми отговори-къде да яде-до тоалетните ли-това е за жалост нашата жалка действителност.
Та пишете за цяр за моето щастие дето ме държи толкова дълго време-колики и р-во от антибиотиците-и пробиотици пих и гладувах но...Приятна вечер милички и бъдете здрави!!!

# 613
  • София
пробвай с активен въглен. поне няма да навреди.

# 614
Дидимити, какво ти е, душко? Това рядко щастие е кошмарно - не можеш да излезеш, не можеш да се наспиш. Знам разни брутални методи, ама какво надвиваме? Уф, гадост!  Toilet Хич не е за смях.
И моятя мома е на Депеш Мод - необлечена, със случайно подарен билет за 120 кинта!  Money

Девойки, хайде на 18 май на театро - "Полковника птица" на Хр.Бойчев в Сатирата!!! Тази пиеса обиколи света, на сума ти езика я преведоха, в БГ май не са я поставяли. Ако да - изплъзнала ми се е.  cry
Маринка, това е твоята стихия.

Ето ви по-долу още един "неологизъм-бабизъм", Жабката си е направо змей! Каква ми ти Жабка!
[
Пък и тез дънки на сминката са ми от преди 4 г.

А защо не откривам снимките на Енциклопедия?   4uu photo

Общи условия

Активация на акаунт