Мъжете днес

• 27 215
  • 481
  •   1
Отговори
# 270
Моят мъж не е водил синовете ни във Военния музей.

Определено липсата на казарма си казва думата.Най-малкото, това беше начин момчетата да се откъснат от полата на мама, да се почувстват пораснали, да излязат от "момчешкото" и да преминат в "мъжкото" съзнание.
А сега?Живеят до полата на мама докъм 30 годинки, поне, а ако не се заженят, и цял живот.А що за мъж е този, който живее с мама и я чака да заспи, за да прави секс с гаджето?    Laughing

О, да, всички други мъже, но не и нашите/мъже и деца/, нали?  Joy

# 271
  • София
Че аз познавам родители, които си заведоха момиченцата във Военния музей - децата се впечатляват от големите машини, не виждам връзка със стереотипи на мъж-герой-казарма-смрад.

# 272
  • София
Че аз познавам родители, които си заведоха момиченцата във Военния музей - децата се впечатляват от големите машини, не виждам връзка със стереотипи на мъж-герой-казарма-смрад.
Това, че ти не я виждаш, не означава, че я няма.

# 273
  • Galaxy 13197853088
Мъжете са войници и е съвсем правилно да възпитават така децата си.
Да се борят, бият, побеждават и дори да убият ако се налага.
Да са твърди, справедливи, постоянни и да не плачат.
А дали ще станат такива е съвсем друго нещо.
Другото са недалновидни експерименти
с възпитанието на децата. Рано
или късно ще се върне
тъпкано и тогава
вече ще е
късно.

# 274
Сериозно ли мислите, че насилственото затваряне на подрастващите момчета в мъжки колективи с години и гадни правила - липсва днес на синовете ви? Ужас  Sick

# 275
  • Galaxy 13197853088
Е, сега ги затваряме насилствено всеки ден в детски градини и училища вместо щастливо да си играят ... но е за тяхно добро Wink .

# 276
  • София
Това, че ти не я виждаш, не означава, че я няма.
ОК, щом ти виждаш, но мислиш ли, че не трябва да се водят децата (или само момчетата) в такъв музей? Особено щом им доставя удоволствие?

ПП Подкрепям Лабрадор, с корекцията, че според мен вече резултатите са видни  Peace

# 277
Е, сега ги затваряме насилствено всеки ден в детски градини и училища вместо щастливо да си играят ... но е за тяхно добро Wink .

Интересен поглед. Вкъщи ако не възпитаме сина правилно - го даваме на държавата да ни помогне - да го направи мъж. И виждаме в това полза - наравно с образоването му? По-голяма глупост не бях чела скоро, но в опитите си да оправдаем неспособността си да възпитава и отглеждаме качествени хора - все намира грешката в държавата. Нали?

# 278
или късно ще се върне
тъпкано и тогава
вече ще е
късно.

Уви, ВЕЧЕ е късно.

# 279
или късно ще се върне
тъпкано и тогава
вече ще е
късно.

Лабрадор, кефи ме графичното ти оформление.
За другото и без това съм съгласен.

# 280
Целият ни живот е насилствено затваряне в какви-да-е рамки.
Изграждането на дисциплина и режим е важен елемент в живота не само на момчетата.
Анархизирана паплач за един *** не става.
То е видно де,пък после се сърдят ,че били лош маТРиал.

# 281
Сериозно ли мислите, че насилственото затваряне на подрастващите момчета в мъжки колективи с години и гадни правила - липсва днес на синовете ви? Ужас  Sick
За някои момченца като ги видя само и веднага си мисля това. Че заради такива като тях не трябваше да махат казармата.  Peace

# 282
Значи казармата е виновна, че авторката попада на кофти мъже, ясно, убедихте ме вече  Joy  ooooh!

# 283
.... опитите си да оправдаем неспособността си да възпитава и отглеждаме качествени хора....
Неспособността е факт. С конкретни пагубни последици. Само проповядвайки или надявайки се да се засрами и поправи, няма да има резултат.
И ще има все повече Жорковци на по 50, които орлицата-закрилница ги пита: "Спиш ли, мама?"

# 284
 Laughing И това е защото няма казарма, нали...
Вече не се усещате какви ги пишете.

Общи условия

Активация на акаунт