Мъжете днес

• 27 211
  • 481
  •   1
Отговори
# 300
Е, как ще ти е възможно, като не си бил в казармата??? Елементарно става съвсем  Laughing

# 301
Държиш твоята дума да е последна, нали?
Аре, влАчи.  Wink

# 302
  • Galaxy 13197853088
Аз съм бил в казармата
и подкрепям Пронобис
в изложената от него
теза.

# 303
Държа като се подхване една теза - да се довърши до край, а не да се преминава в тъпотии от сорта на последните ни постове  Wink
Бих си самоцитирала първия коментар по въпроса с казармата и да започнем от начало, но виждам - че никой от вас не иска. Дотук единствено се повтаря как другите мъже и деца - имат нужда от казарма. Не нашите нали  Whistling И когато питам защо - получавам "заигравка "  Sunglasses

# 304
По-елементарно от това заключение, че казармата е причината за неволите на жените днес - здраве му кажи  Laughing
Смешно и нелогично даже. Ама като бях малка и аз исках да ходя в казарма, чак после разбрах, че не било за жени.  Joy Пък кой знае...

# 305
Съгласна с Вилико. Simple Smile
Мъжете ходеха в казармата само да учат простотии и да имат какво да разказват после.
Казармата не изгражда, казармата разгражда. Wink Не съм била, но примери имам бол. Ти чакай да влезе лайно, пък да излезе човек.  Stop Joy
На който му е приоритет и цел - да ходи във военно училище.

# 306
...Освен това съм чувала, че там се прави секс с каквото попадне - циганки, кози...
Търкат пода с четки за зъби, мият се със ледена вода..
Отврат.. Rolling Eyes

# 307
...Освен това съм чувала, че там се прави секс с каквото попадне,- циганки, кози...
Отврат.. Rolling Eyes

Мани майтапа, ама и помежду си също. Много полезно е, че как.

# 308
Веднъж гледах едно предаване и Мариус Куркински разказваше за неговия престой , така да се каже, в казармата.
Умрях от смях, чудех се да се смея ли да плача ли  Laughing. Душица, милия...въобще такива като него не би трябвало да ги изпращат там.

# 309
  • София
Айде, почнаха легендите..

# 310
Мариус ми е любим.  Heart Eyes

# 311
  • Galaxy 13197853088
дивотии.

# 312
Ами да, а с какво спомага младия човек издевателството над личността му, когато е още заек?

# 313
  • Galaxy 13197853088
С каквото и шамарите с които майката възпитава децата си.

# 314
  • София
С каквото и шамарите с които майката възпитава децата си.
Т.е. с нищо.

Общи условия

Активация на акаунт