Мъжете днес

• 27 090
  • 481
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Не говоря за меркантилните ....еди какви си а за двама млади от един град и т.н,сега са огромните претенции снобария алчност,сега да не е различно,пак гледат кой какво има,че и по-свирепи са станали.Колкото по-малко имаш с толкова по-малко си щастлив
Хохо, някой май е чел розови романи твърде много. И преди, и сега, т.е. винаги материалната страна на живота е била водеща. Само измеренията й са различни. Понеже, доколкото ми е известно, любовта не се яде.

# 376
  • London
Тези дни гледах биографичния филм за писателката Джейн Остин и по нейно време началото на 18 век нещата са се уреждали чисто икономически та даже и по-зле от новото време. Именно филма разгръща тази действителност , невъзможната любов между Джейн и нейния избранник тъй като и двамата са бедни и той разчиташе на рентата на чичо си и издържаше с нея сума братя и сестри и отделно дъртия искаше за него само богата жена. Брака по сметка е бил класика в жанра ! Много тъжно за жалост , така е било и по нашите земи. Не забравяйте зестрата , която сега не е задължителна ала навремето голяма уста се е отваряла за златото на невестата или за нивите и прочие. Сега според мен е далеч по-добре , защото поне не ми урежда брака баща ми без да познавам жениха. Joy

# 377
Сега според мен е далеч по-добре , защото поне не ми урежда брака баща ми без да познавам жениха. Joy

За разлика от романите и филмите, в реалния живот никой не говори как се е запознал със съпруга/съпругата си. От моите приятели и приятелки, тези които се омъжиха/ожениха изгодно, в последствие подразбрах, че не са споделяли с мен как именно са се запознали с тях. При положение че са споделяли най-интимни подробности относно секса, относно родителите им и пр.

И на днешно време и даже при социализма, богатите ги запознаваха родителите им. Ротшилд са се женели за свои първи братовчедки и племенници.

А плебеите, като мен и теб, сами си избират по вкус. Wink

# 378
Аз пък предпочитам мъжа да е по-възрастен.
Ако е примерно 20-30 години по-възрастен, усещаш ли го (отрицателно) по телесната му миризма?

# 379
Не говоря за меркантилните ....еди какви си а за двама млади от един град и т.н,сега са огромните претенции снобария алчност,сега да не е различно,пак гледат кой какво има,че и по-свирепи са станали.Колкото по-малко имаш с толкова по-малко си щастлив
Хохо, някой май е чел розови романи твърде много. И преди, и сега, т.е. винаги материалната страна на живота е била водеща. Само измеренията й са различни. Понеже, доколкото ми е известно, любовта не се яде.
Ааа не,такива неща не чета,така си е различни са ConfusedСамо дето имам чувството че всички ценности изчезнаха

# 380

За разлика от романите и филмите, в реалния живот никой не говори как се е запознал със съпруга/съпругата си.
Аз пък винаги питам, защото водя статистика по въпроса. Съвсем сериозно.

# 381
  • London
Аз пък предпочитам мъжа да е по-възрастен.
Ако е примерно 20-30 години по-възрастен, усещаш ли го (отрицателно) по телесната му миризма?

Не говорим за такива фрапантни разлики. Но едно 8-12 години за мен са допустими и желателни. То не пречи и ти да се скапеш преди мъжа ти , защото доказано на жената доста по-рано и личат годинките. А ако вземеш някой пияница или наркоман да ти кажа и на 25 ще прилича на 50 така че...всичко е много относително и комплексно.

# 382
Една жена загубва възпроизводителната си способност средно на 40-45 години, а един мъж - на 60-65 години. Това означава, че ако любовната връзка има класическата роля - създаване на семейство и отглеждане на деца, то една 45 годишна жена съответства по възраст на един 65 годишен мъж.

# 383
То възпроизводителната добре, но онази другата способност, която е необходима, за да се води полов живот, къде я оставяш?

# 384
То възпроизводителната добре, но онази другата способност, която е необходима, за да се води полов живот, къде я оставяш?

Господ така е създал жената, че когато загуби възпроизводителната способност, да стане и непривлекателна за мъжете.

# 385
  • Варна

Господ така е създал жената, че когато загуби възпроизводителната способност, да стане и непривлекателна за мъжете.
Кажи го на Кристи Бринкли  hahaha

А ставаше въпрос за мъжката сила за полов живот, не толкова за възпроизводство.

# 386

А ставаше въпрос за мъжката сила за полов живот, не толкова за възпроизводство.

мъжката сила за полов живот зависи от външността и възрастта на жената. Има жени, с които мъжа е като американски войник във Виетнам. Има и такива, с които мъжа предпочита да си пийне биричка и да гледа мача.

# 387
  • Варна
Ти да видиш

# 388
  • София
Bibitaria е мъж ли? Новорегистриран стар трол?

# 389
  • В Космоса
Първо да се разпиша после ще прегледам днес мъжете как го раздават...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт