Мъжете днес

• 27 143
  • 481
  •   1
Отговори
# 450
Публикувам разходите, които ще струвам на една жена:
Всяка седмица си купувам
– списание „Економист” – 13 лв.
-   Списание „Тайм” – 7 лв.
-   „Нешънъл джиографик България” – 5 лв.(месечно)
Купувам си книги на месечна стойност 80 лв.
По отношение на храната:
Не консумирам алкохол (вкльчително и бира), месо и не пуша цигари. Храня се в къщи. На работното си място нося храна от вкъщи. Готвя си сам и мога да пресмятам колко ми струват разходите. Сутрин закусвам по испански: препечена филии намазани с маслинова паста и резани домат седяли цяла нощ в купа с италиански зехтин (испански зехтин над 25 лв. не се намира), сок от плод (ябълка или портокал). На обед обикновено храната ми струва 3-4 лв. Ако е лято вечер ям таратор или салата. Ако е зима -  макарони. Ям много шоколад.
Свободно време:
   Ходя на плуване в Спортната палата. Ако е лято – два пъти в седмицата, ако е зима три пъти Всяко посещение е 6 лв. Фитнес уреди си имам в къщи.
   Живея през една улица под парка „Витоша”, там е студено и отоплението на един етаж от къщата ми струва на сезон 400 лв.
По отношение на облеклото: купувам си дрехи на „Зара” дънки и ризи. Обичам да ходя с ризи и вратовръзки. Вратовръзките са на „Дзеня”, струват 250 лв.

# 451
Ха,ха.Ако бях богата дама щях да си избера нещо по мъжествено.
За какво ми е някой дето мие чиниите,че и преди употреба?Защото са се напрашили докато са стояли в шкафа ли?  Laughing
И в никакъв случай някое конте дето се облича от Зара и носи вратовръзки от 250лв.
Виж за някой потен водопроводчик ,може и да се замисля.  Laughing

# 452
  • София
Ха,ха.Ако бях богата дама щях да си избера нещо по мъжествено.
За какво ми е някой дето мие чиниите,че и преди употреба?Защото са се напрашили докато са стояли в шкафа ли?  Laughing
И в никакъв случай някое конте дето се облича от Зара и носи вратовръзки от 250лв.
Виж за някой потен водопроводчик ,може и да се замисля.  Laughing

Предлагам водопроводни услуги по домовете  Joy

# 453
Вече като видя мъж с вратовръзка за 250лв. ще се питам - това ли е онзи с непраните гащи от бгмамма?  И ще ме е страх да проверя... Crossing Arms

# 454
  • София
Ох, ама това същият ли е? Ужас, ужас... hahaha smile3544

# 455
По Дзеня-та ще го познаете, и ако видите да доближава - вадете тоягите:  Naughty

# 456
Четем, Минчев по-скоро  обобщил. А, това, което теб те интересува са подробности, които той не е упоменал. Чети и ти. Wink

Именно, че чета и забелязвам как е напълно малоумно това да са ти критериите за  партньор. Според мен. Но като продължавам да чета - за теб май е достатъчно. Свят шарен.

# 457
  • джакузита макузита
Mинчев, Минчев... Силно се надявам да си шегаджия. 
Защото ако не си, нищо чудно, че има такава тема.  ooooh!

# 458
Четем, Минчев по-скоро  обобщил. А, това, което теб те интересува са подробности, които той не е упоменал. Чети и ти. Wink

Именно, че чета и забелязвам как е напълно малоумно това да са ти критериите за  партньор. Според мен. Но като продължавам да чета - за теб май е достатъчно. Свят шарен.

А, моля те не ме намесвай, в критерийте на Минчев за жените. Аз само коментирах неговите , никъде не съм изтъкнала моите. Пак не четеш - очевидно.
Аз съм жена и нямам общо/ а какви са  моите изисквания за мъже - идея нямаш/.
Не ме тикай в някакви измислени калъпи. Laughing

# 459
Какво коментираш? Неговите ли? ОК, пък а аз коментирам теб в случая.
Не мога да разбера защо въобще ме цитираш щом не си искала подобен диалог. За мен мъж, който определя единствени два критерия - пари и да не псува - като значими - е как да кажа...или лъжец, целящ да се прави на интересен, или...той да каже.  Laughing Но подобен факт е определено интересен и на това обръщам внимание. Дали ти се изясни - за да престанем с досадния диалог? И да минем по същество - а то е Минчев  Sunglasses

# 460
Ама Вилико аз не видях критерий у изброените неща на Минчев. Това ми прилича на някакво хаотично обобщение. Как може някакви нещица хвърлени в пространството без обяснения да ти приличат на критерий. Това си чисто голословие и "топъл хляб" за "нахранване" на съфорумките. Коментирай ме колкото искаш , щом намираш почва затова.

# 461
 Laughing Здравей, Форчън. Най-накрая дойде на моето мнение и последните 5 поста са излишни.

# 462
Laughing Здравей, Форчън. Най-накрая дойде на моето мнение и последните 5 поста са излишни.

Права си излишно ти беше да се пререкаваш с мен за очевидни глупости. Grinning

# 463
Ох, запис  Joy

Отворих тази страница /не съм чела началото/ и искам да видя развитието.

# 464
Удари го и ти на секс.
Naistina zashto majete krashkat poveche ot jenite?

Удари го и ти на секс.
hahaha Two Hearts :hearts:Jenite kato che li sa po zdarjani!

Удари го и ти на секс.
hahaha Two Hearts :hearts:Jenite kato che li sa po zdarjani!
Poznavate li maj,koito da ne krashka?

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 22:19 от Botten Mary

Общи условия

Активация на акаунт