Мъжете днес

• 27 098
  • 481
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен Simple Smile Прочетох някой друг коментар...и реших да се включа и аз Simple Smile
Наистина и двете страни сте много прави, като казвате, че нито мъжете нито жените вървят на добре... в интерес на истината преди години работех в един хранителен маркет, близо до МГ. За мое огромно съжаление...момчетата изглеждаха далеч по загрижени за външния си вид  #Crazy и докато момчетата се чудеха кое мляко и кой плод да си купят за закуска, момичетата упорито се тъпчеха с мазни банички.

newsm78

зачудих се на къде върви света? Но отговор така и не успях да открия...
очевидно и двете страни сме виновни за това положение... Мъжете мислили само за секс...е че ние жените не мислим ли? Нима това не е от значение и за нас?...

Заглеждали се били по хорските жени, е че има ли жена която да не гледа мъжете минаващи покрай нея? Все пак закакво са ни дадени тези очи  #Crazy

# 436
Joy Подходяща значи богата, следователно  Joy

Кое му е лошото?  Laughing

# 437
  • София

Няма лошо, само си уточняват термините  Wink

# 438

Ма няма лошо, но нека наричаме нещата с истинските им имена  Sunglasses

и да е възпитана, да не говори цинизми.

Минчев, това ли е само?Да има достатъчно пари и да не говори цинизми?
Готов ли си наистина да си с богата жена тип глиган, гонещ стоте? Или сприхава фанатична еколожка? Въобще много малко ти трябва на теб нещо...

# 439
Здравей,
Създал съм си следните навици:

1. Да мия чиниите преди и след хранене;
2. Мога да бърша с парцал пода;
3. Да пера на ръка;
4. Готвя, но не мога да правя сложни храни;
5. Тупам кревати;
6. Мога да чегъртам черното около котлоните.

Не мога да гладя, не пия алкохол, не обичам да ми влизат чувди хора в дома.

Иначе съм склонен да бъда мъжка държанка само и само да бъда с подходяща жена.
Ти си идеалния мъж, бре!  Laughing
Аз обаче вече си имам един такъв.  Wink

Ама на моя му излязоха криви сметките щото загубих работата откак забременях, но пак си стои при мен.  Laughing
Е, вилико, може да изглежда добре, стига с тия глигани. Тя и майка ми издържаше нейния втория, тя също е много хубава и запазена. Кой е казал, че трябва да изглежда зле?!  Laughing Ама друг е основния момент - че който дава парите, той поръчва музиката. Та да не стане една вечна борба за надмощие, че тогава може да стане неприятно съжителството.  Simple Smile

Много ме развеселихте, хора. Радвам се накъде върви света.  Simple Smile

# 440
Все пак той казва каква очаква да бъде жената... Обикновено мъжете в тази връзка изтъкват външни качества, ум и способности да върти дом - а той - не, само пари и без псувни... Wink

# 441
Eвгени може и просто да провокира, но е факт, че това се превръща в мода, чувам го и от други мъже. За мен това е позор за тяхното племе. Не бих могла да уважавам подобен екземпляр, камо ли да съжителствам с него.

# 442
Може някоя да го е псувала докато е миел чиниите.  Laughing
Мани, аз такъв мъж много ще го уважавам - като моя. Много си го уважавам. Мъж, който мие чинии и под, че и готви, заслужава само уважение.  Wink За мен е много добре, че има такива мъже. За всеки влак си има пътници, както се казва.
Късмет ти пожелавам, Минчев! (Да се не дадеш на некой мъж с тоя прякор дето си си лепнал.  Laughing)

# 443
Аз нямам предвид, че позор е миенето на чинии и прочие, напротив, позор е, че си търсят богати женички, да си ги гледкат.

# 444
Е няма лошо де, те богатите женички си имат всичко друго, точно това им трябва.  Simple Smile Важното е и двамата да се изберат със сходни предпочитания и изисквания.
Минчев, ако си падаш и романтик, можеш да сполучиш. Жените обичаме и романтика.  Wink

# 445
Е, не всяка богата жена е  тип глиган или пък е около 100-те си години. Какви са тези градски легенди?! Laughing

# 446
 Joy
Защо да е позор? И аз не бих отказала на някой богаташ, лошо ли е човек да бъде глезен?

П.П. пак глигана ви е трън в очите, ми сори - ама четете! Написала съм АКО и това е просто приме - защото Минчев няма никакви препочитания излиза...

# 447
Четем, Минчев по-скоро  обобщил. А, това, което теб те интересува са подробности, които той не е упоменал. Чети и ти. Wink

# 448
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

Истинският мъж само за секс трябва да мисли с една жена.

Де го това щастие! Crazy

# 449
Толкоз ли си незадоволена, бре Лизет?

Общи условия

Активация на акаунт