Мъжете днес

• 27 146
  • 481
  •   1
Отговори
# 420
Не е случаен фактът, че почти всички гении, физици, химици, биолози и прочее учени, които са дали своя принос за науката, са все мъже.
В миналото на жените е било забранено да следват (виж филм Yentl 1983)

Мария Кюри? София Ковалевска?

# 421

Колкото до това дали Бог е направил жената непривлекателна в нефертилна възраст, имам забележка: не говорете от името на Господ, няма такива неща написани в Библията.
Бог не е написал Библията, а относто това какво е сътворил, го обяснява биологията.
Нищо случайно няма!
ТИ като не вярваш в Бог що се оправдаваш с Него, че и имаш доблестта да мислиш вместо Него?!

Не знам какво мисли Той, но явно е доста злобен и жесток. 

# 422
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

аз не търся жена за секс. Аз търся жена, която да ме издържа. Тъй че не съм като другите

# 423
  • London
Минчев за тая цел трябва да си Аполон , а и да се примириш в случай , че си с някоя бабичка. Joy Да не говорим , че дори не те слагам в категорията мъж. Такива като теб са позор за човешката раса....

# 424
Коя ли пък ще се навие да те издържа без секс?  Joy

# 425
  • София
Вчера примерно съм била в метро, не го ползвам принципно, но вчера трябваше.
Ами казвам ви - от огромни женски задници  не можех да видя коя спирка спира влакчето.  И това млади жени, млади. Приличат на едно нищо. Без цици, а задниците - километър. В мъжки панталони и ниски обувки, с развлечени торби вместо чантичка... Ужасон. Rolling Eyes
Помолих една "жена" да се премести да видя спирката, а тя ми каза да чета горе буквичките ...

И на мен ми прави много лошо впечатление този факт. Женен съм, но ще излъжа ако кажа че не се заглеждам(всъщност, жена ми се заглежда повече от мен  Laughing). Лошото е че напоследък не намирам по какво да се загледам. Нарочно обръщам внимание на околните, търся да попадна на усмихната, добре поддържана жена ама то само огромни, изнервени и намусени.... На къде отива света??? newsm78

# 426
А те щото мъжете, Аполон до Аполон.....     Joy
То не са бирени кореми, захабени къси панталонки, оръфани чехли, смърдящи тишъртки..... направо като за "изложба"......   Mr. Green
В интерес на истината на всеки 100-на готини и поддържани жени, я се види един готин мъж, а не....

# 427
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

Та, това не е ново, това е по-старо от света. След като се гнусиш не контактувай с обвързани.
А иначе света отдавана се е бъгнал - просто трябва да си намериш и ти нишата.

# 428
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

аз не търся жена за секс. Аз търся жена, която да ме издържа. Тъй че не съм като другите

Ама да те изтърпява или да те подкрепя финансово имаш предвид?
Не че съм кандидатка - просто любопитство...

# 429
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

С удоволствие бих те взела, ако бях свободна и с достатъчно финанси. Готов ли си да бъдеш контролиран в името на финансова обезпеченост?

Не знам само аз ли имам очи за красотата (абе не съм само аз), но виждам ужасно много красиви жени, като от корици на списание - слаби, добре облечени, добре гримирани. До скоро нямаше такива хубави мъже, но все повече виждам симпатяги напоследък. Пак не знам на мен ли очите са ми се отворили за красотата или и мъжете почнаха да си гледат външния вид?!  Rolling Eyes

# 430
Здравей,
Създал съм си следните навици:

1. Да мия чиниите преди и след хранене;
2. Мога да бърша с парцал пода;
3. Да пера на ръка;
4. Готвя, но не мога да правя сложни храни;
5. Тупам кревати;
6. Мога да чегъртам черното около котлоните.

Не мога да гладя, не пия алкохол, не обичам да ми влизат чувди хора в дома.

Иначе съм склонен да бъда мъжка държанка само и само да бъда с подходяща жена.

# 431
 Joy Подходяща значи богата, следователно  Joy

# 432
и да е възпитана, да не говори цинизми.

# 433
Търгът е обявен:

Хайде дами от колко започваме?! Joy

# 434
Не мога да гладя, не пия алкохол, не обичам да ми влизат чувди хора в дома.

Иначе съм склонен да бъда мъжка държанка само и само да бъда с подходяща жена.
Е, имайки предвид факта, че ютията е уреда, който Ненавиждам, обичам вечер да има с кой да си пия ракията и обичам гости, не си моят човек.     Joy
Харизвам те на мразещите да готвят и мият чинии.....    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт