Мъжете днес

• 27 086
  • 481
  •   1
Отговори
 От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

# 1
Удари го и ти на секс.

# 2
И ще забременее. Те даже и да пазят не могат.

# 3
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

Сега берем плодовете на антирелигиозното възпитание и на възпитанието от консуматорското общество. Не ми е ясна думичката "бъгнали". Някои мислят за пиене, други за мачове, други за някакво хоби....Като че ли  най-малко на брой са тези, които търсят културни занимания.

# 4
А аз познавам много жени отговарящи на това описание.
Та - хора всякакви. Може би си на грешното място.

# 5
  • out of space
Удари го и ти на секс.

С жени  Grinning

# 6
И ще забременее. Те даже и да пазят не могат.

Те жените са тези, дето трябва да се пазят.  Wink

Ginger, а ти защо излизаш с обвързани мъже, след като не те устройват?

# 7
  • out of space

Ginger, а ти защо излизаш с обвързани мъже, след като не те устройват?

Те са си го татуирали на челата, че са обвързани. Нормално е да се разбере в последствие.

# 8
Е, от покрива на съседната сграда ли падат в краката и тези мъже, та да не се знае какви са? Общи приятели, познати, колеги, и т.н. нямат ли?

Така или иначе, аз питах Ginger, а не Ери.  Laughing

# 9
  • Tам през Атлантическия океан
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

A защо си сама  Wink ? Да не би и бижвишя  да е с бъг  Sunglasses

Има един лаф  - аз не правя грешки , аз излизам с тях :О)))))))))

# 10
  • Ямбол
Ти какво предлагаш?
Нали знаеш - според търсенето и предлагането.

# 11
Не им се сърди,мъжът е ловец по природа и се чувства задължен да опита,смятат че щом излизаш с тях значи е за секс,няма как да знаят че си наранена и не желаеш само това,ние мислим различно,мъжът е първичен обвързан или не,вероятно ще срещнеш половинката си извън тези срещи и когато най малко очакваш.Най добре излизай само да се забавляваш,с колеги компании приятелки,спри да търсиш за да не се разочароваш.Може и някой да те наблюдава отдалеч но ти да гледаш другаде.Може да ти звучи смешно,но защо не опиташ да отидеш сред природата,пътуване по маршрут в планината,преход с коне или нещо такова,ще се учудиш какви хора ще срещнеш.Времето е супер вече,взимаш приятелка,и хайде на Витоша WinkА пък и каквото е писано на глава на камък няма да отиде Simple SmileКогато срещнах мъжът на живота си бях с дете на 3г сама и отвратена от всичко,и не търсех нищо,просто се наслаждавай на живота засега Simple Smile

# 12
Не очаквах да сте и скочили така, честно казано.  Laughing
Очаквах повечко подкрепа, може би защото бях в същата ситуация преди година и ми е ясна картинката на свободния пазар. На мен обвързани не ми са се падали, но такива, които искат само секс - много.

# 13
  • Galaxy 13197853088
Потресаващо е откритието!

# 14
А жените едни тихи и скромни, да не смееш Добър ден да им кажеш и се изчервяват.

Общи условия

Активация на акаунт