Мъжете днес

• 27 096
  • 481
  •   1
Отговори
# 30
... За някои от мъжете знам преди да изляза,че са обвързани,... В интерес на истината с първите излизам от чисто любопитство - за да видя аджеба с какви аргументи ще ми скокнат,че жена им ги чака вкъщи пък те нещо им липсва.Ами нямат аргументи,твърде са жалки и плиткоумни.
...

Joy
Т.е. ти знаеш, че са обвързани. Те знаят, че ти знаеш. Проблем при теб не виждат. Логично е да очакват, че си навита на срещата с определена цел, че иначе защо би излязла?! И се пробват. Не е нужно да ти изтъкват доводи и аргументи, щом ти сама се навиваш за среща.

# 31
Добре де, а с каква друга цел (освен безплатен и неангажиращ секс без последствия) една свободна жена излиза с обвързан мъж  Thinking

Любопитство?

# 32
Не всички живеем, работим и излизаме с хайлайфа на Витошка. И нима не можем да искаме нормални човешки отношения?

Може естествено, ако ги търсиш, те ще се обадят. Пословиците и поговорките викат били мъдри, не могат да се отнесат към клишетата поради тая причина. Като търсиш обвързан, в общия случай намираш секс и евентуално рев. Като търсиш сред необвързаните, все някъде ще попаднеш и на човешките отношения. Набутването в обвързаните среди в търсене на аргументи и задоволяване на любопитство е чиста проба завоалирано задоволяване на лично его и търсене на самодоказване, че "видиш ли, ей ме на, още ставам, даже ако искам мога да отмъкна нечий мъж". Ама тоя мъж ако вземе, че наистина се отмъкне към търсещата може да стане напечено и много индивиди да се опарят.
Та, както виждаш, тези "клишета" винаги имат място, в почти всяка житейска ситуация, какво остава за такива банални, глуповати такива.

# 33
Не всички живеем, работим и излизаме с хайлайфа на Витошка. И нима не можем да искаме нормални човешки отношения?

Може естествено, ако ги търсиш, те ще се обадят. Пословиците и поговорките викат били мъдри, не могат да се отнесат към клишетата поради тая причина. Като търсиш обвързан, в общия случай намираш секс и евентуално рев. Като търсиш сред необвързаните, все някъде ще попаднеш и на човешките отношения. Набутването в обвързаните среди в търсене на аргументи и задоволяване на любопитство е чиста проба завоалирано задоволяване на лично его и търсене на самодоказване, че "видиш ли, ей ме на, още ставам, даже ако искам мога да отмъкна нечий мъж". Ама тоя мъж ако вземе, че наистина се отмъкне към търсещата може да стане напечено и много индивиди да се опарят.
Та, както виждаш, тези "клишета" винаги имат място, в почти всяка житейска ситуация, какво остава за такива банални, глуповати такива.
За обвързаните съм съгласна, да. Говорех за тези, които излизаме с необвързани.  Peace

# 34
Добре де, а с каква друга цел (освен безплатен и неангажиращ секс без последствия) една свободна жена излиза с обвързан мъж  Thinking

Любопитство?

Може. Но от гледна точка на мъжа това не е "жената която прави социологично проучване на тема аргументи на обвързания мъж да изчука нещо лесно", а просто "лесно нещо за изчукване"  Peace

# 35
Ааа, аз с обвързани не излизах, защото моите 2 дълги връзки са провалени от изневери, та нямаше нужда да го причинявам на друга тоз експириънс.  Crazy

Бях написала едно ръководство за мъже как да свалят жени в бар, провокирано от безумни свалячи, ако някой иска да се позабавлява на мой гръб, мога да му го пусна на лични, че ме е срам в публично пространство  Joy  Mr. Green

Аз искам. Мерси Simple Smile

# 36

Любопитство?

Може. Но от гледна точка на мъжа това не е "жената която прави социологично проучване на тема аргументи на обвързания мъж да изчука нещо лесно", а просто "лесно нещо за изчукване"  Peace
Да. Ама хайде да не ги улесняваме тия мъже толкова, приемайки тяхната гледна точка без налагане на женската, която може и да не е само секс на първа среща и ариведерчи! Напълно възможно е да е просто скука, страхове разни и обърканост от стекли се събития в живота на жената...   

# 37
Да. Ама хайде да не ги улесняваме тия мъже толкова, приемайки тяхната гледна точка без налагане на женската, която може и да не е само секс на първа среща и ариведерчи! Напълно възможно е да е просто скука, страхове разни и обърканост от стекли се събития в живота на жената...   

Ааа, изобщо не искам да преча на никого да налага гледната си точка! Щом на някой му харесва да излиза с обвързани мъже (серийно, не еднократно, за да допуснем влюбване и т.н.), и да четка прашасало его, то да е жив и здрав да го прави!
Но и да има едно наум за каква репутация става въпрос, и как точно изглеждат нещата отстрани.

Много ми е смешно в подобни теми как се подценяват мъжете  Whistling Факт е - каквото повикало, такова се обадило; човек сам с поведението си предпоставя на 100% как ще се държат с него.

# 38

В някои случаи няма мъжка и женска гледна точка, а само една обща. Ако някой изведнъж започне да драпа да се вижда насаме с мен, въпреки че му е ясно, че съм семейна, единственото, което ще ми хрумне е, че иска секс, и не, защото е мъж и мъжете мислят само за секс, а защото на мен ми е ясно, че на него му е ясно, че халката на пръста ми не е просто стилна декорация. Както и обратният случай - ако аз задрапам да се сближавам с някой, който знае, че съм обвързана и той вземе, че се навие, и на двамата ще ни ясно за що иде реч.

# 39
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

Вероятно трябва да върна да попрочета, ама веднага ми изниква въпроса – ти не искаш ли секс? Ако очакваш свалки и покани за кафенце – мисля, че това е по-типично за възрастта на тийновете. На дърти години дет се вика, и аз съм в това число де, споко – не е обида – секса не би следвало да е нещо неземно, велико и тн, тоест зрелите хора са наясно с нуждите и желанията си и го приемат за нещо естествено и готино. Затова не се дърпай толкова – опитай секс и може да ти хареса  Joy

# 40
...
Много ми е смешно в подобни теми как се подценяват мъжете  Whistling Факт е - каквото повикало, такова се обадило; човек сам с поведението си предпоставя на 100% как ще се държат с него.
Защо да се подценяват мъжете? Авторката пуска темата във форум с преобладаващ процент жени потребители. И те веднага я контрират, че да, мъжете искат само секс. Ами не. Важно е какво искат жените. Причините да се озоват в такава ситуация могат да варират. И по-скоро авторката има нужда от окуражаване и вдъхване на вяра в собствената й значимост, отколкото да се вади  лошата репутация като някакъв аргумент. А иначе мъжете, описани от авторката като обвързани и търсещи секс са ми по-неприятни. Grinning
Докато на нея съм склонна да й призная правото да е уплашена и объркана от рухнала връзка, то на обвързаните господа единственото, което ми иде за репутацията им, е мухльовци, т.е. не-мъже.

# 41
  • София
С обвързани мъже излизам в градинката с децата! И после не се оплаквам, че ми говорят за секс, защото няма такова нещо. Mr. Green
Имаше едня яка книжка наречена Правилата /как да си хванем мъж за брак/ и едно от основните правила беше да не излизаме с обвързани, защото няма смисъл въобще.

То просто си е логично, ако излезеш с обвързан, да се стигне само до секс.
До какво друго може да се стигне?

# 42
наполседък и аз се натъквам на тази тенденция. и ми се набива на очи, защото - винаги е било за секс при мъжете, но сега порастнахме, и вече една голяма част са обвързани, а положението при тях масово е на ниво "хормона ме тресе". и точно като си мислиш, че си на сигурно да пиеш едно кафе с женения колега, и като гръм от ясно небе се оказва съвсем друго. хипотетично говоря. сигурно аз съм блейка, знам ли.

# 43

Аз затова я питам дали играе шах. Може да не знае как да си поиска една партия и те затова да го карат на секс. Ако не може да играе шах, както казах - да го удари и тя на секс, а не да се назлъндисва и любовта ще дойде от самосебе си  Crazy

# 44
- Господине, в това дъждовно време могат да се правят само 2 неща. Аз бридж не играя.

Общи условия

Активация на акаунт