Мъжете днес

• 27 087
  • 481
  •   1
Отговори
# 15
За хора на възраст между 20 и 70 г. си е напълно в реда на нещата.
Има няколко основни човешки потребности - храна, сън, вода, секс. При всеки е в различен ред.

# 16
Само,Еовин ме разбра  Laughing Може би, защото и тя скоро е била на същия етап.
То е ясно,че мъжете са от Марс , а жените от Венера. Разбирам и,че във всички времена голяма част от мозъка им е заета с мисълта за секс. Но знам,че има една граница,която различава част от мъжките човешки индивиди от животните. Не ми е за първи път да излизам с мъж, та сега да откривам топлата вода. При днешните мъже го няма изобщо  момента с флирта,закачката,ухажването и ,,ловуването,, . Те искат просто ако може без да влагат никакво време,пари,емоции и мисъл - да им се надупиш на първата среща  Thinking
И понеже базата ми за сравнение е далеч от това,което ми се случва в момента - не съм в състояние да го приема за нещо в реда на нещата.
Но най-много от всичко ме дразни,че масово обвързаните мъже и то от сравнително кратко време - да речем година,две,три - не се чувстват по никакъв начин обвързани и си търсят забавление навън.И това е светогледа им. Не знам как стои въпроса с жените.По това,което виждам и с жените положението е трагично.
За някои от мъжете знам преди да изляза,че са обвързани,за някои не. В интерес на истината с първите излизам от чисто любопитство - за да видя аджеба с какви аргументи ще ми скокнат,че жена им ги чака вкъщи пък те нещо им липсва.Ами нямат аргументи,твърде са жалки и плиткоумни.
Наистина се надявам това да са някакви изключения на които попадам. НО започва да ме хваща страх,че не са  ooooh!

# 17
Какво ловуване, като обектът сам ти се предлага.

# 18
На колко години си? Звучиш ми адски без опит, все едно сега падаш от Марс  Thinking

# 19
Какво ловуване, като обектът сам ти се предлага.

Е,Трещи,не така. Wink Няма такова нещо.

# 20
Хм, тия обобщения не ги разбирам - мъжете такива, жените онакива  newsm78
Много зависи от социалния кръг, в който се движиш - на база него не може да си съставиш обективна оценка и обобщение.
Има и нещо друго  - хората срещу нас обикновено реагират съгласно сигналите, които ние излъчваме с поведението си - съзнателно или не.

А, аргументът ти да излизаш с обвързани мъже направо ме разби  #Crazy Ти да не правиш някакво социологическо проучване, че ще им изследваш аргументите  hahaha

# 21
Народът масово изпростя. Жени, мъже, секс и пиене да има, другото не е важно.
Такъв елементаризъм се шири.
Изненадват ме нападателните мнения в темата и жалките опити за оригиналничене.
Мнението ми е, че просто трябва да изчкаш, да не бързаш, т.е. да не тръгваш с точно определена нагласа напред. Запази си приоритетите, изискванията, надеждата, просто се въоръжи с повече търпение и гледай като страничен наблюдател какво става край теб, докато не намериш онова, в което да вложиш сили и енергия.

# 22
*Ginger, играеш ли шах?

# 23
И преди, и сега положението е едно и също. Има ги всякакви екземпляри и при двата пола. Зависи кой какво търси и дали умее да го покаже. Понякога съм в настроение да ми плямпат глупости, друг път искам нещо повече. Общо взето след една определена възраст и опит, не е никак трудно да знаеш къде какво отношение можеш да получиш и да караш според личното си настроение. Идеята, че един мъж ще бъде винаги на твоята вълна и ще казва/прави точно каквото очакваш е утопия. Пробвай с по-малко обмисляне и анализиране на чуждото поведение и повече поглед навътре и забавления.

# 24
Щом излизаш с обвързаните от любопитство, логично е и те от любопитство да пробват лесния начин. Все пак са наясно, че ти си наясно с положението им, оттам идва и логично, открито отношение. Празното любопитство е опасно, внимавай да не се опариш, щото каквото потърсило, такова намерило.

# 25
Не очаквах да сте и скочили така, честно казано.  Laughing
Очаквах повечко подкрепа, може би защото бях в същата ситуация преди година и ми е ясна картинката на свободния пазар. На мен обвързани не ми са се падали, но такива, които искат само секс - много.

Ео, то ще е страшно, ако не искат секс. Laughing А Ginger се дразни повече на това, че попада на обвързани, доколкото разбирам. А щом е излязла с тях - от тяхна гледна точка - как да се предположи, че тя всъщност иска да въздаде вселенска справедливост, а не - да излезе с тях?  

Цитат
Те искат просто ако може без да влагат никакво време,пари,емоции и мисъл - да им се надупиш на първата среща

Е, не е така. И други все пак имаме личен опит от "свободния пазар". Помисли в посока смяна на място на срещане на мъже, смяна на метод на подбор, смяна на подход?

# 26
Айде пак наскачаха с "ти в какъв свят/град/село/среда живееш?" и "каквото потърсило, такова се обадило". Еми момичето споделя. И аз съм стигала до такива и далеч по-крайни изводи даже. Ами да, всеки живее в някакъв свят. Не всички живеем, работим и излизаме с хайлайфа на Витошка. И нима не можем да искаме нормални човешки отношения?

А и тия подходи, стратегии, методи са ми доста изкуствени като поведение и далеч от моите представи за хм... любов.

# 27
Ааа, аз с обвързани не излизах, защото моите 2 дълги връзки са провалени от изневери, та нямаше нужда да го причинявам на друга тоз експириънс.  Crazy

Бях написала едно ръководство за мъже как да свалят жени в бар, провокирано от безумни свалячи, ако някой иска да се позабавлява на мой гръб, мога да му го пусна на лични, че ме е срам в публично пространство  Joy  Mr. Green

# 28
Айде пак наскачаха с "ти в какъв свят/град/село/среда живееш?" и "каквото потърсило, такова се обадило". Еми момичето споделя. И аз съм стигала до такива и далеч по-крайни изводи даже. Ами да, всеки живее в някакъв свят. Не всички живеем, работим и излизаме с хайлайфа на Витошка. И нима не можем да искаме нормални човешки отношения?

А и тия подходи, стратегии, методи са ми доста изкуствени като поведение и далеч от моите представи за хм... любов.

Риъл, не бъди толкова буквална.

# 29
Добре де, а с каква друга цел (освен безплатен и неангажиращ секс без последствия) една свободна жена излиза с обвързан мъж  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт