Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 862
  • 732
  •   1
Отговори
  • София

Добре дошли в Литературния ни спамо-чат  Hug
Говорим си за книги и не само. Доброто настроение и усмивката са задължителни.
Всичко останало - не
Laughing
И ако перифразираме Айнщайн: Три неща са безкрайни - Вселената, книгите и нашият спамо-чат, като за първото не сме напълно сигурни Wink

# 1
Благодаря за новата тема!
Ами записвам се с една песен за поздрав.  Hug

Billy Joel

# 2
  • София
Мижжка,благодаря за новата тема. Картинката,която си сложила е една от любимите ми.И като продължение от предишната да кажа,че запознанството ми с Кали Мей ми донесе много приятни емоции.Което пък ме навява на мисълта,колко приятно би могло да бъде ако някой път се съберем и поприказваме повече момичета.

# 3
  • София
Бройте ме и мен за следващата среща  Hug

# 4
Супер картинка за супер-темичка   bouquet
Аз се записвам, записвам се... с нищо не се записвам засега Blush, имам няколко готини фантастики за четене под ръка, но имам и твърде много работа до късно, та... четенето - по празниците.

# 5
  • Benelux / Varna
Благодаря за темичката  Hug

# 6
Чудесна идея за срещите, и аз познавам една съфорумка от тук, с приятни впечатления, макар и от двете ни кратки срещи. Малко да ми "мирне главата" (много "пуши" в момента) и ще се видим пак с нея, живи и здрави, а ако има по-общо събиране и не ми "мине котка път", с вас съм  Hug Не съм разбрала за срещата, ако е имало такава, друга тема ли има?

# 7
  • София
Mijjjka, благодаря за хубавата тема, а картинката е ...  Heart Eyes !!!

alen mak, ние със Синя слива се бяхме уговорили да се запознаем и се видяхме, но предлагаме да си направим една обща среща за Литературния форум. Няма специално пусната тема за това, а и не виждам смисъл да има - чата е достатъчен.
Какво мислите за 26-27-28-29-30 декември ???

# 8
mijjjka,   bouquet
Точно така съм се композирала в момента(като на картинката) - с чаша вино, лаптопа и шушони, че все са ми студени краката Mr. Green

# 9
Благодаря за темата. Идват празници, отпуски и голямото четене  Hug

# 10
Благодаря за темичката Simple Smile  Hug

# 11
Благодаря за новата тема , Мижка  bouquet
Всичко добре, ама влизам и гледам променен сайта , пфффф , нещо не ми хареса  Tired , и не е центриран  литературния ни клуб ами бяга в ляво , нещо ..... ама хайде няма да се оплаквам от сутринта  Laughing
Хубав ден Ви желая , момичета , много усмивки  Hug

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 08:05 от nara86

# 12
Еххо .. Laughing Мижка, мерси за темичката   bouquet
Здравейте, болна съм аз, ама то нещо нормално за мен, тази година се разсипах, болест и гадост не ме подмина  #Cussing out

Така, размишлявам си, търсили ли са някаква прилика с действителния образ при избора на актьор за Хенри, как мислите  Crazy
Скрит текст:
Joy

Та гледам си сериала и се чудя на тоя Хенри, много луд бе Shocked Хем знам много добре историята, многото му бракове, екзекуциите и щуротиите му и пак ме изумява   ooooh!

# 13
  • София
Записвам се и аз в хубавата ни уютна темичка!  Hug

mijjjka, благодаря!   bouquet

Kally May, аз съм си в София в предложения интервал от време. Мисля, че 28-29-30 е много удобно за такава среща. (Изключила съм първите два, тъй като 26-ти е вторият ден на Коледа, който е посветен на Света Богородица, а 27-ми е Стефановден - т.е. могат да възникнат и разни други идеи Mr. Green  Но ако тогава ви е по-удобно на всички, ще го синхронизираме някак.  Grinning)

Киф, бързо да оздравяваш!  Hug (Наистина е много луд Хенри...  Joy )

# 14
  • София
Здравейте,
бихте ли ми препоръчани нова , интересна книга за подарък на двадесетгодишно, четящо момиче. Искам де е нова, защото тя има четец от една година и по-стари издадени книги се притеснявам да не ги е чела. Интересите и са разностранни - На изток от рая, Игрите на глада, Мемоарите на една гейша.

Общи условия

Активация на акаунт