Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 10

• 52 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здрасти Нега, биопсия се прави на 5 ден след доказана овулация, мисля че не може пункция и биопсия на един цикъл. Цената на биопсията е 200лв.

# 646
Благодаря veselusha!

# 647
Здравейте.  Успявате ли да се свържете с клиниката? От няколко дни никой не вдига изобщо- нито на стационарния, нито на мобилния.

# 648
На 13 май се свързах на този 024417970.

# 649
Тази сутрин в 8 часа успях да се свържа на мобилния тел. с клиниката. Д-р Стаменов ще отсъства от 27.05 до 03.06, това ми казаха днес.
Успех момичета.

# 650
Успях да се свържа:) След яко звънене. Успех и от мен.

# 651
  • София
Момичета, искам да попитам, някой знае ли на кой ден от цикъла се прави биопсия на матката и може ли през същия цикъл да се прави пункция на естествен цикъл? И каква е цената на биопсията в момента?

може да се направи пункция и 5 дни след нея биопсия. Но трансфер- не Peace Успех!

# 652
Привет момичета Simple Smile
Пети ден след пункция съм и имам болки в яйчниците,страшен дискомфорт...това дали е нормално?? Да звънна ли на спешния и да кажа,че имам болки...? Хиперстимулация....  ooooh! охх незная какво да правя и ми е притеснено. Вие какво ще ме посъветвате?
Благодаря предварително   bouquet

# 653
Пети ден след пункция съм и имам болки в яйчниците,страшен дискомфорт...това дали е нормално?? Да звънна ли на спешния и да кажа,че имам болки...? Хиперстимулация....  ooooh! охх незная какво да правя и ми е притеснено. Вие какво ще ме посъветвате?
И аз бях така. Нормално е. Отшумя за около 5 дни. Но при всяко по-голямо натоварване ми заболяваше повече. Обадих се на спешния - питаха ме дали са нетърпими болките, аз - не и ме посъветваха да не се движа много, за да не се усукат уголемените ми яйчници.

# 654
Здравейте момичета, предстои ми цветна снимка с упойка, казаха че била някаква кратковременна упойка, може ли ако някой е бил под такава да разкаже как се случват нещата. Нещо ме е сериозно страх. Колко време след това стоиш там и как се чувстваш като се събудиш? Благодаря ви.  Sad

Повярвай ми знам как се чувстваш  Peace Преди ЦС и на мен ми бяха потънали гемиите бях решила, че няма да се събудя след упойката  Tired Цялата процедура е не повече от 5-10 мин. Докато ти сложат упойката и вече си заспала, като се събудиш си леко замаяна /поне при мен беше така/. Моята ЦС ми я правиха в Ст З - след като се събудих ме оставиха да постоя още около 5-10 мин на едно столче, дадоха ми снимката и това беше. Имах много лека болка като при МЦ, полежах около 1-2 часа вкъщи и отидох на работа /просто нямах нужда да пазя леглото/. Това беше при мен, успех и споко всичко ще е наред   bouquet

# 655
Имам час за д-р Стаменов за 06.06. дано не ми го отменят  Praynig

# 656
Тази сутрин в 8 часа успях да се свържа на мобилния тел. с клиниката. Д-р Стаменов ще отсъства от 27.05 до 03.06, това ми казаха днес.
Успех момичета.
Благодаря ти за информацията, бях се притеснила и аз и мислех да звъня да питам.

# 657
  • Перник
danielast благодаря ти от сърце за куража и споделения опит  Hug

# 658
И аз бях така. Нормално е. Отшумя за около 5 дни. Но при всяко по-голямо натоварване ми заболяваше повече. Обадих се на спешния - питаха ме дали са нетърпими болките, аз - не и ме посъветваха да не се движа много, за да не се усукат уголемените ми яйчници.

Благодаря ти.... Simple Smile  bouquet

# 659
Пациентка сън на  д-р Стаменов и д-р Шефкетова (МБАЛ "Надежда"-)
За сега се разбра ,че не се пука фоликулата.
Някой знае ли какво следва?
Ще правя цветна снимка.
Вече два пъти ходя ,имам записан час и се налага да изчаквам закъснение от 4ч.
Един съвет,звъннете на посочения телефон за закъснение преди да отидете на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт