Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 10

• 51 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Моля Ви кажете ако има още грешки в телефоните да ги оправя. Погледнах и в Зачатие, там съществуват тези с 965 Thinking

# 16
  • София
Благодаря за новата темичка,Фели  bouquet  bouquet
Чудя се дали и аз да не си сложа едни патки Joyкато и тази пролет няма да дойде щъркела поне едни патки да има kyllmg kyllmg

# 17
Благодаря за новата тема! Дано да е късметлийска и да се напълни само с хубави новини! Praynig

# 18
  • Велико Търново
Записвам се в новата темичка, да не ви изпусна. Не че имам нещо за казване  Laughing Чакам с най-голямо нетърпение 13.05 и това е. Късмет и сбъднати мечти за всички ни тук  Hug

# 19
хайде момичета, да ни е честита Simple Smile
да имаме много хубави "яйчица" и най-хубавите "пиленца" Simple Smile

# 20
Честита нова темичка,мерси Фели Hug

# 21
  • София
  tiptoe

# 22
02/ 4417973 - регистратура за резултати от изследвания, болнични и т.н.
0882193970 - за часове
02 4417970 - за часове
0885 778141 - закъснения в графика
0882 412476 - за въпроси, свързани с раждането / дай боже всекиму  Joy/

# 23
Здравейте, момичета. Пускат ли се някакви изследвания преди инвитро на ЕЦ като микробиология, вирусология? Д-р Персенска нищо не ми каза, а аз от това чакане все забравям да питам всичко, което ме интересува.

# 24
на мен не са ми пускали микробиология въобще досега - иначе вирусологията е задължителна и важи 3 месеца

# 25
  • Живее на Луната
Задължително вирусология за двамата. Като те изпрати за хормони, сигурно ще те накара и тях да пуснаш. За микробиология, досега не ми е пускала, може би трябва да я питаш, в случай че нямаш скоро правена. На кой ден от МЦ си?

# 26
  • София
Здравейте, момичета. Пускат ли се някакви изследвания преди инвитро на ЕЦ като микробиология, вирусология? Д-р Персенска нищо не ми каза, а аз от това чакане все забравям да питам всичко, което ме интересува.
вирусология на двамата и ПКК на теб. Те ще ти кажат, като пускаш хормоните.

# 27
Още съм в процес на проследяване. Днес ми е 10-ти ден. Дали ще признаят вирусология от КАБКИС/ това са безплатните кабинети за анонимно изследване/?

# 28
Още съм в процес на проследяване. Днес ми е 10-ти ден. Дали ще признаят вирусология от КАБКИС/ това са безплатните кабинети за анонимно изследване/?

Да, признават.

# 29
ako обаче е анонимно изследването може би няма да го признаят

Общи условия

Активация на акаунт